החוליה החלשה - אלבום הבכורה

Saffron

New member
../images/Emo41.gif החוליה החלשה - אלבום הבכורה ../images/Emo41.gif

אני יודעת שכבר התחילו מספר משחקים כאלה בעבר, אבל אף אחד מהם לא המשיך, ולכן החלטתי להתחיל משחק חדש. אני מתנצלת אם אחד ממתחילי המשחקים הקודמים התכוון להמשיך אותו.
למי שלא מכיר את חוקי המשחק - פעמיים בשבוע [או פחות, אם אראה שיש מעט מדי הצבעות] אפרסם הודעה של המשחק. מתוך רשימת השירים של הדיסק הראשון, תצטרכו לבחור את השיר שאתם הכי פחות אוהבים, ולהצביע נגדו. השיר עם מספר ההצבעות הגדול ביותר ייצא מהמשחק, ובסופו של דבר נישאר עם השיר האהוב ביותר באלבום. שימו לב - מומלץ לפרט למה הצבעתם נגד השיר [לא אוהבים את הלחן\מילים\שירה, נמאס לכם ממנו, לא מתחברים לשפה, סתם לא אוהבים את השיר, או כל סיבה אחרת]. כמובן שזו לא חובה, אבל לא יזיק אם יהיו כאן קצת דיונים.
אלבום הבכורה - הפרויקט של עידן רייכל
ברכות לשנה החדשה
בואי
אם תלך
Ayal-Ayale
הינך יפה
Brong Faya
מדברים בשקט
שושנים עצובות
טיגסט
השיר של מימי
עת לחיות, עת למות
בואי [גרסת רדיו] אני מקווה שזה לא יגסוס כמו כל האחרים. אם תצביעו, אין סיבה שזה יקרה. [:

Saffron

New member
../images/Emo128.gif בואי [גרסת רדיו] ../images/Emo29.gif

כששמעתי בפעם הראשונה את "בואי" ברדיו, התאהבתי בו מייד, דבר שלא קורה לי בדרך-כלל עם שמיעות ראשונות. אז למה אני בוחרת בו כשיר הראשון שאני מעיפה? ובכן, מכיוון שמאז אותה פעם ראשונה, יצא לי לשמוע אותו שוב. ושוב. ושוב ושוב ושוב, ועוד כמה פעמים. הרבה פעמים. זה לא שנמאס לי מ"בואי". אני עדיין חושבת שזה שיר מקסים, אבל את גרסת הרדיו אני לא מסוגלת לשמוע. מאז שקניתי את הדיסק, האזנתי לו המון פעמים, ובכל אחת מהן הקפדתי להפסיק אחרי "עת לחיות, עת למות". [: חוץ מזה, לדעתי, הגרסא המלאה טובה בהרבה. היא בנויה בצורה נכונה יותר, כשבדקות הראשונות ה"מתח" נבנה, ורק באמצע השיר מתחיל הפזמון בעברית, לעומת גרסת הרדיו שבה מתחילים ישר עם הפזמון.

OMERIQA

New member
זה ממש קשה!!!

אין שיר שאני לא אוהבת אבל.. בינתיים נראה לי ש-בואי (גרסת רדיו). למרות שאני ממש אוהבת את השיר הזה...

Saffron

New member
הצביעו והשפיעו! ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

אנחנו כל כך מעט אנשים? קדימה, להצביע! ולנמק, אם אפשר, כדי שיהיה מעניין. [הקפצה סמוייה.
]

למעלה