החוליה החלשה- הגמר הגדול

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifהחוליה החלשה- הגמר הגדול../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

סופסוף אחרי שבועות רבים(ובעיני כמה אני בטוחה שגם מעיקים) הגענו לרגע שבו תצטרכו להכריע בין שתי תמונות מי התמונה המנצחת. כאמור לפני שתצביעו בואו נבדוק את תוצאות סיבוב חצי הגמר.
תוצאות הסיבוב הקודם:
תמונה מס' 1
4 בעד, 0 נגד, סכה"כ
4
תמונה מס' 3
אין הצבעות, הייתה בחסינות
תמונה מס' 7
0 בעד, 5 נגד,סכה"כ
5
(אגב אם אתם תוהים למה יש חמש נגד ורק 4 בעד אז זה בגלל שמישהו שכח להצביע לחסינות כלשהיא
)
אם כן אז התמונה העוזבת אותנו בסיבוב זה היא תמונה מס' 7
וכעת כיוון שזה הגמר אז אתם לא מצביעים לתמונה שאתם רוצים שתעוף אלא רק לתמונה שאתם רוצים שתנצח ואת זה תעשו בסימון
או
לתמונה המועדפת עליכם. כאמור יש לכם רק שתי אפשרויות והן: תמונה מס' 1 או תמונה מס' 3 אז תחשבו היטב אם צריך

always be me mc

New member
תמונה מס' 1../images/Emo127.gif

ותזכרו שלא מצביעים נגד התמונה שרוצים להעיף אלא רק למנצחת

julie90

New member
אומנם אני רק מבקרת בפורום שלכם

אבל אם אני יכולה להצביע אז אני מצביעה ל-3
(כי היא כזאת יפה שם!)

julie90

New member
../images/Emo6.gif חחח

שמי יוליה (אבל ניראה לי את זה אפשר היה להבין מהכינוי, חח). אני מאוד אוהבת את אליסיה מילאנו. את המשחק שלה בייחוד. חבל שמכושפות נגמר
היא הייתה הפייבוריט שלי שמה.

always be me mc

New member
שלום יוליה אני גליה../images/Emo24.gif

ושתדעי את לא לבד בעצב ובאהבה כי כולנו ממש אהבנו את פיבי(זה מסביר את האלבום עם 300+ תמונות של פיבי ועוד לא הגענו אפילו לעונה 5 חח) וממש היינו עצובים כשהסדרה הסתיימה אבל תודה לאל או שמה נאמר לאליסה שעם החיפוש הבלתי נגמר אחר פרוייקטים נוספים עשתה את המעבר והסיום האלו לטיפה קלים יותר

julie90

New member
../images/Emo24.gif אהלן

יש סדרות/מיני-סדרות/סרטים/משהו שאליסה משחקת בהם כרגע?...

always be me mc

New member
יש שני סרטים, ליין בגדים אחד אבל אפס סדרות.

הסבר: אחרי מכושפות כאמור התחילה לעבוד על ליין בגדים משלה לנשים שאוהבות בייסבול כמוה וקראה לו Touch בשלב מסויים רצו לצרף אותה לסיטקום חדש אבל זה לא יצא לפועל.. ואז רצו לצרף אותה לסדרת דרמה שהיא במרכזה ומשחקת אישה שהיא גם אמא וגם עורכת דין(נשמע נחמד נכון?) אבל בגלל סדר העדיפויות של הרשת שאליה הסדרה הייתה מיועדת(הם מעדיפים להנפיק סדרת בת ל"האנטומיה של גריי" מאשר להפיק משהו חדש
), אז רק הפיילוט צולם ולא יהיה מעבר לזה. בין לבין כל אלה אליסה הצליחה להשתתף בפירסומת ל-Veet, להתראיין ולהופיע בהרבה מקומות כדי לקדם את ליין הבגדים שלה (יש אפילו צילומים של אליסה לובשת את הבגדים), לטוס(ניתן להבין מההופעות הרבות שלה בשדה התעופה חח) ולהשתתף בשני סרטים שאת המידע עליהם(פתלוגיה וThe Blue Hour) את יכולה למצוא פה ובעברית: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1620&msgid=100903151 (זה ממש בסוף הספיישל) וסליחה שנשמעתי טכנית בכותרת אבל התלהבתי
ורק לי נדמה שאליסה היא לא סתם אישה היא סופר אישה עם כל הפרוייקטים האלה ? חח

julie90

New member
חח חופשי. תתלהבי כמה שבא לך ../images/Emo6.gif

אחרי הכול זה הפורום שלך, לא?
חח "סופר אשה"
בטח שמתאים לה! היא עשתה כ"כ הרבה! חבל שנגמר מכושפות
פיבס הייתי כ"כ מגניבה! חח תמיד חשבתי שהכח שלה הוא הכי הכי מיוחד למרות שפיבי תמיד אמרה שקיפחו אותה
אחרי הכול, מה יותר מגניב ומיוחד מלראות את העתיד??

CheN323

New member
לפוצץ אנשים ../images/Emo6.gif

סורי הייתי חייבת הולי גם שולטת (A)

julie90

New member
../images/Emo3.gif חח גם הכוחות שלה אהבתי

בקיצור כל כח זה טוב

spelling

New member
אהלןלןלןלן יוליה..רק מבקרת למה??

את יכולה גם אמממ להישאר?

julie90

New member
../images/Emo6.gif חח נחשוב עליכם

חח לא סתם. ברור שאני יכולה
זה ניראה לי פורום עם אנשים שמאוד שווה להכיר!

CheN323

New member
1 ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif אני שונאת את התמונה הזאת../images/Emo70.gif

3

למעלה