החוליה החלשה - הגמר!

Saffron

New member
../images/Emo41.gif החוליה החלשה - הגמר! ../images/Emo41.gif

בסיבוב הקודם העפתם, ברוב של חמישה מתוך שמונה, את -
שושנים עצובות אני לא יודעת אם לשמוח על מספר המצביעים הגבוה יחסית, או להיות עצובה מזה שהעפתם את השיר האהוב עליי.
בכל אופן, הכותרת לא מטעה - הגענו לגמר! נשארו שלושה שירים:
אם תלך
הינך יפה
מדברים בשקט הגמר הוא סיבוב מיוחד, ולכן הפעם, אתם לא בוחרים בשיר שאתם רוצים להעיף, אלא בשיר שאתם רוצים שינצח, כלומר, השיר האהוב עליכם באלבום. ולא רק זה, הפעם, מלבד ההצבעה בשרשור הזה, אתם בוחרים בסקר של הפורום! על מנת שהשרשור הזה לא ישאר מיותם, וכדי לעורר קצת דיון, בבקשה שרשרו את בחירתכם גם לכאן.
ונמקו, בבקשה.

Saffron

New member
תוצאות הסקר הקודם ../images/Emo29.gif

האלבום השני, "ממעמקים", נבחר לאלבום האהוב ביותר! 19.67% - "הפרויקט של עידן רייכל" 80.33% - "ממעמקים" הצביעו והשפיעו לסקר החדש.

invisable

New member
הינך יפה.

למה? כי את מדברים בשקט לא שמעתי... אז הבחירה שלי היא בין הינך יפה לאם תלך, וכמה שאני אוהבת את דינדין, הקול של עידן רייכל, זה משהו אחר לגמרי.

Saffron

New member
הנך יפה ../images/Emo29.gif

אחד השירים היפים ביותר של הפרויקט, לדעתי. אני אוהבת את השילוב של השירה של זנה אדחנני בפתיחה הנפלאה, והשירה של עידן, שלמרות שאין לו קול צלול ומפותח של זמר, הוא אחד הזמרים האהובים עליי בפרויקט. משהו בפשטות של הקול, וביכולת שלו לרגש. כמובן שהטקסטים היפהפיים מתוך "שיר השירים" רק תורמים. אם לא "שושנים עצובות", זה בהחלט השיר הטוב באלבום, לדעתי, ובפרויקט בכלל.

למעלה