אני חייבת לציין שאני בשוק מהבחירות שלכם
1. האם אתם באמת חושבים שהשיר הזה יותר טוב מ- Wake Up? אם כן, מדוע? זה שיר מצויין. באמת באמת, הכלי הקשה, התוספת של מארק לנאגן....אבל, וויק אפ פשוט יותר נוגע בי. כשאני שומעת את וויק אפ אני מצטמררת, ליין שר שמה בצורה מאוד מדוייקת והקול שלו נשמע נהדר, וכל שורה ושורה בשיר באה בכזאת התכוונות, במיוחד השורות החזקות שבהן הוא עולה בטונים כמו "השלווה הקטנה שביקשת והתחננת". מעבר לכך אפילו שהסולו לא מי יודע מה, ההתפרצויות של הגיטרה במהלך השיר מעידות על הרגש של מייק שכואב את חברו ליין על כך שלא יכול לעזור לו...גם השירה של ליין כן היא יותר בלוזית ובאה ממש מהנשמה והמילים והדימויים...אין, זה שיר מדהים בעיניי. 2. האם זה השיר האהוב עליכם באלבום? ללא ספק כן. 3. אם היו מבקשים ממכם להשוות את השיר הזה לשיר מהאלבום של טמפל אוף דה דוג, שגם היו פרוייקט אלבום אחד, באיזה שיר הייתם בוחרים של טמפל? מי היה מנצח בהשוואה? אני לא מסוגלת להשוות, בטמפל אוף דה דוג יש לי כמה אהובים לא אחד שאני חושבת שהוא הכי טוב ספציפית...בעצם, זה משתנה. כרגע הכי אהוב עליי זה סיי הלו טו האבן, אבל אי אפשר להשוות זה משהו אחר 4. כיצד אתם מפרשים את השיר [על מה לדעתכם הוא מדבר, מה גורם לכם להתחבר אליו וכו...]? אני כבר ניתחתי את השיר ושמתי את זה כאן, זה מדבר על בעיית הסמים של ליין שבשנת 95 כבר נמשכה למעלה מעשור...עצוב לשמוע את השיר הזה ולחשוב שהאלבום הוקלט בתקופה בה היה נקי. 5. איזה זמר אורח אחר הייתם שמים במקום מרק לנאגן? לא יודעת יש במארק לנאגן משו מיוחד ורגוע כזה שאין בזמרים אחרים...הייתי יכולה להגיד כריס, אדי או וואטאבר אבל לא, דווקא לא הייתי רוצה אותם. אבל דווקא שאנון הון יכול להיות חמוד גם 6. איזה שיר לדעתכם ליין היה מעדיף באלבום [מבין ה-2 שהתחרו על המקום הראשון]? אין לי מושג יש מצב לונג גון דיי בגלל שזה מדבר על חוויות שלו מהעבר וכי זה עם מארק...אבל לא יודעת ממש אין לי מושג זה בטח גם משתנה אצלו