החוליה החלשה- המנצח הגדול!

everynormal

New member
../images/Emo41.gifהחוליה החלשה- המנצח הגדול!../images/Emo41.gif

ובכן חבר'ה....המנצח בחוליה החלשה לאלבום "Above" של "Mad Season" הוא.........
Long Gone Day
השאלות- 1. האם אתם באמת חושבים שהשיר הזה יותר טוב מ- Wake Up? אם כן, מדוע? 2. האם זה השיר האהוב עליכם באלבום? 3. אם היו מבקשים ממכם להשוות את השיר הזה לשיר מהאלבום של טמפל אוף דה דוג, שגם היו פרוייקט אלבום אחד, באיזה שיר הייתם בוחרים של טמפל? מי היה מנצח בהשוואה? 4. כיצד אתם מפרשים את השיר [על מה לדעתכם הוא מדבר, מה גורם לכם להתחבר אליו וכו...]? 5. איזה זמר אורח אחר הייתם שמים במקום מרק לנאגן? 6. איזה שיר לדעתכם ליין היה מעדיף באלבום [מבין ה-2 שהתחרו על המקום הראשון]?
צום קל אחים שלי =]

nothingman1

New member
טוב מאוד

1. האם אתם באמת חושבים שהשיר הזה יותר טוב מ- Wake Up? אם כן, מדוע? כן, כי Wake up משעמם, ונשמע כאילו הם התאפקו הכי חזק שאפשר למנוע את ה-"פיצוץ" המתבקש, כדי להיות מעודנים ומתוחכמים יותר בדיסק הזה... לי זה נשמע מאולץ... חוץ מזה שלטעמי אין שום פיסה מוזיקלית טובה בשיר מהצד השני יש את מארק לנגאן בשיר ג'אזי מגניב, עם סקסופון וכלי הקשה, השירה של ליין הרבה יותר משכנעת אותי, הליריקה חזקה יותר, אני אוהב את הלחנים- הבחירה קלה בעיניי... 2. האם זה השיר האהוב עליכם באלבום? כן, לא שזה קשה... אלבום די חלש, והשיר הזה טוב 3. אם היו מבקשים מכם להשוות את השיר הזה לשיר מהאלבום של טמפל אוף דה דוג, שגם היו פרוייקט אלבום אחד, באיזה שיר הייתם בוחרים של טמפל? מי היה מנצח בהשוואה? אני לא חושב שיש השוואה כלשהי שבאמת מתבקשת, השיר Long gone day ייחודי יחסית לסגנון של שני ההרכבים האלה 4. כיצד אתם מפרשים את השיר [על מה לדעתכם הוא מדבר, מה גורם לכם להתחבר אליו וכו...]? אני מעדיף לשמור את זה לעצמי, כי כל אחד יכול לדמיין כאן משהו אחר שיתאים לתיאור, כך שהדרך שלי לראות את השיר לא חשובה 5. איזה זמר אורח אחר הייתם שמים במקום מרק לנאגן? מארק מושלם לשיר הזה, אבל אם חייבים להציע מישהו אחר- ת'ום יורק 6. איזה שיר לדעתכם ליין היה מעדיף באלבום [מבין ה-2 שהתחרו על המקום הראשון]? Long gone day צום קל אחים שלי =] תודה אחותי

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

1. האם אתם באמת חושבים שהשיר הזה יותר טוב מ- Wake Up? אם כן, מדוע? אני חושבת שכן. דווקא זה האלבום היחיד שלא חשבתי בכלל איזה שיר אני הכי אוהבת כי ידעתי שזה השיר שאני רוצה שיזכה, בלי התלבטות בין שירים אחרים... אני מאוד אוהבת את שניהם, ובכלל את כל האלבום הזה, כי הוא מיוחד ומדהים. אבל אם כבר לבחור, אז LGD לוקח בגדול אצלי, מהשמיעה הראשונה הוא המועדף עליי, ואני יכולה לשמוע אותו המון פעמים ברצף ולא יימאס לי, אבל לwake up נדרש אצלי מצב רוח מאוד מסוים ורגוע. 2. האם זה השיר האהוב עליכם באלבום?
חפרתי על זה בסעיף הקודםXD 3. אם היו מבקשים ממכם להשוות את השיר הזה לשיר מהאלבום של טמפל אוף דה דוג, שגם היו פרוייקט אלבום אחד, באיזה שיר הייתם בוחרים של טמפל? מי היה מנצח בהשוואה? עוד לא שמעתי את כל האלבום של טמפל אוף דה דוג...|מסתתרת| אבל אני חושבת שלא אוכל לבחור(ממה שכן שמעתי), כי השיר הזה ממש יפה בעיניי ובכלל אלו שני הרכבים מצוינים, ככה שבטח הייתי עונה- לא יכולה לבחור... 4. כיצד אתם מפרשים את השיר [על מה לדעתכם הוא מדבר, מה גורם לכם להתחבר אליו וכו...]? געגועים, אולי? (לקיץ ההוא...? גם בחוברת של האלבום שכתוב את התודות של הלהקה לאנשים מסוימים אז אצל ליין כתוב remember that summer? או משהו כזה[מקווה שזכרתי נכון] אז אולי לתקופה מסוימת... אני גרועה בהבעה של איך-הבנתי-את-השיר.) אני אוהבת את האווירה של השיר, אני לא בדיוק יודעת איך להסביר את זה... פשוט מרגיע כל כך ושואב אותך לתוכו. 5. איזה זמר אורח אחר הייתם שמים במקום מרק לנאגן? אני לא יודעת. קשה לי לדמיין שירים עם זמרים אחרים ממה שאני מכירה. אני אוהבת את הקול שלו, אני לא חושבת שהייתי מחליפה אותו. 6. איזה שיר לדעתכם ליין היה מעדיף באלבום [מבין ה-2 שהתחרו על המקום הראשון]? באמת שאין לי שמץ... אולי wake up, כי הביצוע שלו באמת כל כך מדהים שם(טוב, בשניהם, אבל בווייק אפ הוא הרבה יותר מרכזי) והקול שלו חזק והמילים גם... אוקיי אני עכשיו קצת מתחילה להתלבט בקשר לבחירה שליXD טוב לא נורא, שני שירים מצוינים. גמר חתימה טובה

../images/Emo99.gif

1. האם אתם באמת חושבים שהשיר הזה יותר טוב מ- Wake Up? אם כן, מדוע? לא יודעת אם יותר טוב, אבל אוהבת אותו ומתחברת אליו יותר. זה השיר הראשון של מאד סיזן ששמעתי וישר נדלקתי. אז.. 2. האם זה השיר האהוב עליכם באלבום? כן. 3. אם היו מבקשים ממכם להשוות את השיר הזה לשיר מהאלבום של טמפל אוף דה דוג, שגם היו פרוייקט אלבום אחד, באיזה שיר הייתם בוחרים של טמפל? מי היה מנצח בהשוואה? אין מה להשוות בכלל 4. כיצד אתם מפרשים את השיר [על מה לדעתכם הוא מדבר, מה גורם לכם להתחבר אליו וכו...]? ייאוש, בעיקר. בדידות.. אפשר להתחבר אליו, בעיקר בקטע של "אני היחיד שזוכר את הקיץ ההוא?" כשנראה שלאף אחד אחר כבר לא אכפת ממה שהיה. 5. איזה זמר אורח אחר הייתם שמים במקום מרק לנאגן? רציני לא מסוגלת לחשוב על מישהו אחר 6. איזה שיר לדעתכם ליין היה מעדיף באלבום [מבין ה-2 שהתחרו על המקום הראשון]? שאלה קשה.. לא יודעת לענות.

everynormal

New member
אני חייבת לציין שאני בשוק מהבחירות שלכם

1. האם אתם באמת חושבים שהשיר הזה יותר טוב מ- Wake Up? אם כן, מדוע? זה שיר מצויין. באמת באמת, הכלי הקשה, התוספת של מארק לנאגן....אבל, וויק אפ פשוט יותר נוגע בי. כשאני שומעת את וויק אפ אני מצטמררת, ליין שר שמה בצורה מאוד מדוייקת והקול שלו נשמע נהדר, וכל שורה ושורה בשיר באה בכזאת התכוונות, במיוחד השורות החזקות שבהן הוא עולה בטונים כמו "השלווה הקטנה שביקשת והתחננת". מעבר לכך אפילו שהסולו לא מי יודע מה, ההתפרצויות של הגיטרה במהלך השיר מעידות על הרגש של מייק שכואב את חברו ליין על כך שלא יכול לעזור לו...גם השירה של ליין כן היא יותר בלוזית ובאה ממש מהנשמה והמילים והדימויים...אין, זה שיר מדהים בעיניי. 2. האם זה השיר האהוב עליכם באלבום? ללא ספק כן. 3. אם היו מבקשים ממכם להשוות את השיר הזה לשיר מהאלבום של טמפל אוף דה דוג, שגם היו פרוייקט אלבום אחד, באיזה שיר הייתם בוחרים של טמפל? מי היה מנצח בהשוואה? אני לא מסוגלת להשוות, בטמפל אוף דה דוג יש לי כמה אהובים לא אחד שאני חושבת שהוא הכי טוב ספציפית...בעצם, זה משתנה. כרגע הכי אהוב עליי זה סיי הלו טו האבן, אבל אי אפשר להשוות זה משהו אחר 4. כיצד אתם מפרשים את השיר [על מה לדעתכם הוא מדבר, מה גורם לכם להתחבר אליו וכו...]? אני כבר ניתחתי את השיר ושמתי את זה כאן, זה מדבר על בעיית הסמים של ליין שבשנת 95 כבר נמשכה למעלה מעשור...עצוב לשמוע את השיר הזה ולחשוב שהאלבום הוקלט בתקופה בה היה נקי. 5. איזה זמר אורח אחר הייתם שמים במקום מרק לנאגן? לא יודעת יש במארק לנאגן משו מיוחד ורגוע כזה שאין בזמרים אחרים...הייתי יכולה להגיד כריס, אדי או וואטאבר אבל לא, דווקא לא הייתי רוצה אותם. אבל דווקא שאנון הון יכול להיות חמוד גם 6. איזה שיר לדעתכם ליין היה מעדיף באלבום [מבין ה-2 שהתחרו על המקום הראשון]? אין לי מושג יש מצב לונג גון דיי בגלל שזה מדבר על חוויות שלו מהעבר וכי זה עם מארק...אבל לא יודעת ממש אין לי מושג זה בטח גם משתנה אצלו

למעלה