החוליה החלשה! שלב 2

PakoLina

New member
../images/Emo41.gifהחוליה החלשה! שלב 2../images/Emo41.gif

בשררשור הקודם החלטתם להוציא את סבא של קגומה.. והדמויות היום: אינויאשה סושאמרו שיפו סאנגו קירארה סותה קגומה קוהאקו נאראקו מיוגה ג'אקן קיקיו קאדה מירוקו

סותה, כי הוא לא עושה כלום.

גם בקושי מראים אותו. הוא סתם שם, בתור אח של קאגומה. אז כן, הוא אח טוב שעוזר לה בלימודים, אבל במה זה מקדם את העלילה בדיוק?

קאדה כי בקושי מראים אותה והיא סתם

תקוע קאדה הופיעה בסדרה נראה לי 2 פעמים או יותר........... וסותא כזה חמוד אני חושבת שבהמשך יראו הרבה וזה יהיה יותר מעניין

Fay Wood

New member
ג'אקן!!!

כי הוא פשוט מעצבן ואידיוט (נא לא לסלוק אותי!!!) הוא לא עושה כלום חוץ מלהתחנף לסשומארו כדי להציל לעצמו את החיים... קיצר מעצבן קטן.... אני מאוד אודה לכם אם לא תהרגו אותה.... לא קשור לעולם- מחר יש לי מבחן במתמטיקה- לללאאאאאא!!!! אני לא יודעת כלום- ודווקא היו חייבים לתקוע את זה שנייה לפני שיוצאים לחופש?!?!?!?!! שונאת אותם שונאתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!

Fay Wood

New member
אמממ הקפצה?

כי אףאחד לא רושם!!! וגם אני רוצה לבדוק אם החתימה שלי השתנת.... די לא רוצה מבחן במתמטיקה!!!!

בואו נראה... החלטה קשה.

אינויאשה-הוא הדמות הראשית כאילו דאאא מה נעשה בלעדיו?!
סושאמרו-בלעדי סאשומארו אין לנו "אקשן" ולולא הוא, לאינויאשה לא הייתה את הטאסיגה.
שיפו-סתם פחדן אבל חמוד מאוד ומצחיק לאללה^^
סאנגו-מחסלת השדים שבלעדיה לא היה שום טעם לסדרה...
קירארה-חמוד ושימושית מאוד. (יש סיכוי שהיא 'רכב אספנות'?)
סותה-לולא הוא, לא היו לקאגומה הספרים לביה"ס וגם היא לא הייתה מתעדכנת בנוגע ללימודים!
קגומה-נו באמת! מה נעשה ללא קאגומה?! בחיי! נא לחשוב בהגיון..!
קוהאקו-סתם אחד דביל אבל אם לא הוא, אז שאנגו לא הייתה מצטרפת לח'מולה.
נאראקו-אם לא הוא, קאגומיל'ה ואינו לא היו נפגשים, ואינויאשה עדיין היה מסתובב עם המפלצת הזאת. (קיקיו
)
מיוגה-סתם פחדן שמקשקש ב
אבל יחסית לגודלו יש לו מוח עצום!!! ולולא הוא, לאינויאשה לא היה נכנס כלום למוח הריק שלו... וחוצמזה הוא יודע להוציא רעלים מהגוף. (לא שמעתי שכל הזכויות שמורות לאורן
)
ג'אקן-מפגר ושפוט של ססמאשי. (טוב אין לא ברירה. אם לא הוא, אז מי?)
קיקיו-אם לא היא, אז מה היינו עושים בסדרה?
קאדה-סתם שמנה זקנה אבל לוחמת רצינית. ואם לא היא, אינויאשה היה הופך לשד והוא יכל להרוג את קאגומי.
מירוקו-חרמן רציני, אבל חתיך ו
ולוחם חמוד וחזק שיש לו מטרה נאווה.
מסקנה: כמעט לכולם יש מטרה בסדרה אבל אני חושבת שראוי לג'אקן לצאת. סאשומארו היה מסתדר מספיק טוב גם בלעדיו. אז ג'אקן, אתה החולייה החלשה, שלום!!!

harar8

New member
קאדה

כי בקושי מראים אותה והיא גם לא תורמת לעלילה.

ליסאן

New member
סותה קון ../images/Emo41.gif

ושוב אני מצטערת סותה אבל אתה לא ממש מועיל....

והחוליה החלשה שלי היא.......

סשומארו! לא, לא! זה היה בצחוק! נא לא לסקול אותי.... אוווץ'! זה כאב!!!!
ג'אקן! מהסיבות הבאות:
הוא סתם קרפד קרצייתי ע מקור
הוא חנפן ושקרן
הוא פחדן ומעצבן!

חכי רגע.

לא כל האנשים הצביעו^^ יאללה להתעורר! אנחנו רוצים כבר לדעת!! בינתיים ג'אקן בדרך לניצחון! (יש).^^;

HAN2005

New member
מיוגה

הוא סתם ג'וק מעצבן.. שמעו בדיחה: ילד בא אל אבא שלו בגטו ואומר לו: אבא אבא ילד גנב לי ת'לחם האבא אומר לבן שלו: תביא את המספר שלו... למי שלא הבין בגטו הם חתכו מספרים בעור של היהודים

PakoLina

New member
../images/Emo46.gifזה לא מצחיק.

וזה ממש לא נושא לצחוק עליו.
בשיא הרצינות.

למעלה