החוליה החלשה Justified סיבוב3

°AmandA°

New member
../images/Emo41.gifהחוליה החלשה Justified סיבוב3../images/Emo41.gif

בסיבוב השני השיר המועף היה nothin else שקיבל 3 קולות. השירים להעפה לסיבוב השלישי: 1. senorita 2. like I love you 3. (Ho no) what you got 4. take it from here 5. cry me a river 6. rock your body 7. still on my brain 8. (and she said) take me now 9. right for me 10. let's take a ride 11. never again

כן....../images/Emo187.gif

למה את משרשרת עלי
את צריכה להגיב להודעה הראשונה(עם העיגול הכתום) לא אלי... ואם הית יודעת לשרשר אז לא הית שואלת אם היתכוונתי אליך

מתוקה שלי../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif

אני כן יודעת לשרשר
ובאמת שרשרתי מהודעה ראשונה כי תאמיני לי שאין לי מושג איך כותבים את שיר באנגלית בלי להסתכל ברשימה של שירים
למה זה מראה שרשרתי אליך אין לי מושג

אני לא מתוקה שלך...../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

את לא שירשרת מההודעה הראשונה... כי יש דבר כזה " שירשור נכון" וזה אומר.... נכון מתחת לכול הודעה יש הוספת תגובה? אז את לא צריכה להוסיף תגובה להודעה האחרונה
את צריכה ללחוץ על ההודעה הראשנה וללחוץ הוספת תגובה.. וזה מראה ששירשרת עלי כי זה באמת משעשית.... ואני רואה את זה ככה אם הודעה באה אחת אחרי השניה באלכסון אז זאת אומרת ששירשרת אלי.. פליזז אנשים תראו לה ולכול מישלא יודע לשרשר את "תודת השירשור"

../images/Emo123.gif../images/Emo182.gif

אבל אני כן שרשרשתי נכון את לא מבינה שאין לי מושג איך רושמים את שיר באנגלית אני חייבת לפתוח את הודעה של ילדה ראשונה ולהגיב משם(כי שם יש את רשימת שירים) זה שזה יצא ככה אני לא יודעת למה אבל כדי לחוסך לך בעיות אני לא יכנס לכאן יותר וזהו

למעלה