החוף הצפוני
-"שרוף"

י5דה רעה

New member
../images/Emo41.gifהחוף הצפוני../images/Emo41.gif-"שרוף"

טוב אז זאת דעתי על הפרק: קודם כל אני שמחה שג'ייסון וניקול חזרו למרות שאני בטוחה שצפויים להם עוד מכשולים בדרך... אחר כך-מי ששרף את הבית של ג'ייסון הוא בן ****(ואני כבר יכולה לנחש מי זה..)ואני חושבת שטסה מתנהגת בצורה פטתית כשהיא נדבקת לג'ייסון... אהה ואני חושבת שמגיע לגולש הזה,נו זה-האקס של אם-ג'יי(ברח לי השם)הרבה יותר מכות ממה שכריז נתן לו כי מה לעשות שגם הוא בן ****... טוב זהו אמרתי את דעתי על הפרק,תגיבו או שתכתבו אחת משלכם...

י5דה רעה

New member
ביקשת=קיבלת,הנה תקציר:

לאחר שניקול מבטלת את חתונתה, מנסה ג`ייסון להתקרב אליה - אך היא זועמת עליו לאחר שראתה אותו עם טסה במיטה; גבריאל מגלה שהגולש שהתיידד עימו הוא האקס הבוגדני של אם.ג`יי, שאינו מוכן לוותר עליה למרות יחסיה עם כריס.לבסוף-אחרי שניקול וג'ייסון משלימים אז ג'ייסון מקבל צלצול טלפון ומודיעים לו שהבקטה של אבא שלו הוצתה הוא הגיע למקום ונסע אם האמבולנס שבו היה אביו וכך נגמר הפרק... אהה וסליחה על השפה החנונית פשוט את הרוב העתקתי מאתר אחד וכשהמשכתי אז לא רוציתי להרוס ת'תקציר אז המשכתי לכתוב בשפה נאותה..חחחחחחחח

י5דה רעה

New member
../images/Emo58.gifספויילרים...

יש פה כמה דברים שקראתי בתקצירים,וזה עומד לקרות בעוד פרק או שניים ככה : *גבריאל פוגש את אשת חלומותיו *פרנקי רוצה לפתוח מועדון לילה *ג'ייסון נחוש בדעתו לגלות מי הצית את בית אביו *וינסנט מספר לניקול שהכיר את אימה והיה מאוהב בה, ושהוא חושד שאביה רצח את אימה. *גבריאל נקלע למשולש רומנטי או משהו(כנראה קשור ל"אשת חלומותיו" טוב-זה כל מה שיש לי בינתיים...

למעלה