החופש הגדול

scooby4

New member
../images/Emo41.gif החופש הגדול ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

החופש הגדול ממשמש ובא, ועוד לא אירגנו מסיבה. (לא מצאתי חרוז אחר, מי שימצא יזכה בפרס מסתורי ובלתי נראה). מה שכן זה שהחופש הגדול אומר כמה דברים
אני אוכל לשלוט על הפורום, לכופף את חוקיו ולהשתגע ולהתחרפן.
הסעיף הנ"ל - סתם אמרתי, לא לקחת לריאות.
יהיה לי זמן לכתוב סיפורים - שזה מבאס, אני יודע, אבל תתגברו !
אני אוכל לכתוב סקרים חסרי משמעות וטעם.
אני אוכל לכתוב הודעות " ות " " .
וזהו בעצם. עכשיו, בלי קשר אליי - מה אתם מתכננים לעשות בחופש
(בקשר לפורום, טיולים, חו"ל, פורנו, טל מוסרי וכו'...)

positive energy

New member
אני מתכנן...

קצת פורנו אף פעם לא הזיק, גם נרגילה מזדמנת מידי פעם, הקנאביס בטח יפרח ויהיה לי יותר זמן להשקיע בו, האחיות שלי יעשו קייטנה, נעשה תחרות מי מבין הילדים שמה יגלגל סיגרים הכי טוב. וכמובן... האטריק!!!!!!! העונה סי-אם להב עולים ליגה (חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו טאץ' ווד)

WallFlower

New member
אני....

מתכוונת לביים סרט פורנו הומואי בכיכובו של טל מוסרי! ולבזבז חצי חופש על בגרויות! והבטיחו לי רודוס בלי עין הרע
והבטיחו לי כלבים
כי שלי מת... וזהו ואני מקווה סוף סוף לחזור לכושר (לא שאי פעם הייתי שם אבל אם מישהו היה שישלח לי הוראות) ואני מקווה למצוא עבודה שאני צריכה בדחיפות ואני רוצה לקנות דיסקים וללמוד נהיגה והרבה מדי דברים ב6 שבועות (כן שישה אני יוצאת לחופש ב16 ליולי!...בגרויות...אוף אל תחשבו שאני מנסה להשוויץ...מה יש להשוויץ סך הכל בגרויות....אני סותמת לעצמי ת'פה עכשיו...

x project

New member
זה הולך להיות חופש עמוס

אני בחופש אצטרך להשלים 4 ספרים באנגלית לקראת התיכון, גם לחזור לכושר כי יש לי נכשל בספורט ובתיכון לא יסלחו לי על זה. אני כנראה אטוס או ללונדון או לארצות הברית, נראה כבר... אני אשן הרבה, כי חסר לי המון אנרגיה וגם לי יהיה הרבה יותר זמן לכתוב סיפורים ולהציף את הפורום. וכמובן הרבה ים והרבה בריכה וחברים וחברות בשפע.
כמו שאני מכירה את עצמי, את הרוב אני לא אעשה בסוף! חי חי חי

ד ג י

New member
יש חופש

אני אשתדל ליסוע לפיינטבול כי זה הדבר הכי טוב בעולם אני טס להולנד צרפת ובלגיה ואני לא יודע מה יקרה אם הפורום יהיה לי חופש משעמם

x project

New member
ווואי פיינטבול

תודיע כשאתה הולך... וואי בא לי גם החלקה קרח...

black flower

New member
שיואו...החופש הגדול!!

אני טסה ללונדון... יש לי כמה קורסים לעבור בתיכון.. ההורים שלי קונים לי רולר חדשים ואני הולכת לקרוע את הכבישים:)))) הייתי בהולנד צרפת בלגיה...אתה מזה תהנה!!

WallFlower

New member
הולנד זה המקום הכי מגניב בעולםםםםם!

חוץ מלונדון...היה לי שם הכי כיף למרות שלא הייתי לא בסיקס פלאגס ולא באפטלינג כי נסענו בסוף מרץ ועונת התיירות מתחילה שבוע אח"כ...והלכנו לאיבוד באמסטרדם כשחשבנו שאיבדנו את אח שלי ודוד שלי...וניווטתי כל הזמן כי נסענו לבד במכונית...ועישנתי חשיש עם בנדוד שלי...כשאבא שלו סידר לנו את הסיגריות שלו עם חשיש בפנים...ותלמדו מהטעויות שלי - זה סתם מסריח, אבל ממש מסריח, וזחוץ מלהסריח זה לא עושה כלום...אולי בגלל שהלכתי לישון...אבל היו לי מחשבות שלפני שינה שהיו ממש מוזרות ...היה כיף...

אני טסה לרומניה../images/Emo10.gif...

לחפש מנזרים
לא רוצצצצצצצצה.. מה עשיתי שזה מגיע לי

x project

New member
למה?

למה את צריכה לחפש מנזרים??? בכל אופן, רק שתדעי זו ארץ מדהימה בנוף שלה.

ההורים שלי החליטו שהשנה

טסים לרומניה,לטיול ג'יפים (שנה שעבר ההינו בטורקיה בטיול ג'יפים) שאלתי את אמא שלי מה יש שם? אז היא אמרה שיש מנזרים כפרים הרבה הרבה מים
אולי אני אמצא אגדות נחמדות על רומניה

WallFlower

New member
חחח...רומניה...זה מקום מוזר לנסוע

אליו... אבל תנסי מה יכול להיות רע...כיף לפעמים נמצא במקומות לא צפויים...תראו אותי נהיתי קונפוציוס...

WallFlower

New member
ואו! איזה כיף! אני התחננתי להורים

לנסוע לברצלונה! זה אחד המקומות היפים בעולם!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה