החידה השבועית -מס' 1

WallFlower

New member
../images/Emo41.gifהחידה השבועית -מס' 1../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כן, כן חבר'ה, כבר יום שישי! חזרנו השבוע לבית ספר (רק מבהירה אם מישהו לא שם לב במקרה) ולכן החידה השבועית הראשונה שלנו תעסוק ב...*יוצר מתח...נוט* בבית ספר! ו
הזוכה
של השבוע יזכה להיות הראשון שיכנס ל
לוח הפותרים המאושרים של החידה השבועית
עכשיו זו אינה חידה, אלא מעין משימה. הזוכה במשחק יהיה הראשון שישרשר 2 אגדות או אגדות אורבניות הקשורות בבית הספר!
יאללה, לעבודה ובהצלחה! נ.ב. גם אגדות שהמצאתם יתקבלו בברכה בתנאי שהן לא תכלולנה את זה - "בבית ספר שלי מת פעם חתול ומאז אני חשוב שהרוח שלו משוטטת בין פחי הזבל של הקפטריה"...
+
=
...כמובן ששילובים של אגדה מומצאת וידועה יתקבלו גם הם בברכה...ובפרחים ומתנות! נ.ב.ב. אנשים! עיתון! משהו!

scooby4

New member
אני אעשה בקיצור

אגדה ראשונה: על השרת שהחליף בברזיה של הבי"ס את המים, למים מזוקקים וילדים מתו, או משהו כזה. דיברנו על זה כבר פעם לא? שמהבי"ס הילדים עקסו אחריו לבית חולים והם ראו אותו נכנס לחדר הזה ולוקח בקבוק גדול שכתוב עליו "מים מזוקקים", ומכניס אותם לברזיה במקום הרגילים. טוב אני לא הולך להרחיב על זה יותר... אגדה שניה: קולג' נחשב? הרי גם בו לומדים, הוא סוג של בית ספר. אני מתכוון לאגדה שבסוף יש את המשפט "את לא שמחה שלא הדלקת את האור?". נו, זכיתי?

ד ג י

New member
אני אגנוב לסקובי אחת ואוסיף

אגדה ראשונה: על השרת שהחליף בברזיה של הבי"ס את המים, למים מזוקקים וילדים מתו, או משהו כזה. דיברנו על זה כבר פעם לא? שמהבי"ס הילדים עקסו אחריו לבית חולים והם ראו אותו נכנס לחדר הזה ולוקח בקבוק גדול שכתוב עליו "מים מזוקקים", ומכניס אותם לברזיה במקום הרגילים. טוב אני לא הולך להרחיב על זה יותר... אגדה שניה: זאת האגדה שקרו לה "החרשן" אני חושב, שזה על ילד אחד שהיה טוב בלימודים וכלם שנאו אותו וכמה ילדים הציקו לו באחת המסיבות (שהייתה בבית ממול) ובסוך כל הכיתה שלו ראתה איך מורידים לו את הראש

black flower

New member
חחחחחחח

החרשן זה פרי דמיונה של יערה.. ולגבי האגדה שסקובי נתן בקולג' אגדה מצויינת... יש אותה באגדה עירונית 2

WallFlower

New member
טוב...אני רואה שאפחד לא מנסה לתת

תשובה מלאה יותר כפי שקיוויתי...וגם לא הרבה משתתפים...אז אני צריכה לחשוב על משהו שייעל את העקרון של הראשון מנצח... אז בינתיים -מזל טוב סקובי ניצחת וגש לראות את שמך בלוח הזוכים המאושרים
...

למעלה