החידון הגדול

מוצארט

New member
../images/Emo41.gifהחידון הגדול../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ביום חמישי הבא, ה-2.12 בשעה 20:00 בערב, יתקיים כאן בפורום חידון בנושא:הפועל באר-שבע
השאלות יעסקו בשחקני עבר, שחקני הווה, תוצאות היסטוריות, מידע כללי על הקבוצה, כמה שאלות על הפורום עצמו, מאמנים לדורותיהם, ואפילו על מס' החולצות של השחקנים. מהלך החידון יהיה כזה: בדיוק בשעה 20:00 אני פותח שרשור "חידון בפורום" שואל את השאלה הראשונה ומחכה לתשובה נכונה. ברגע שמשהו מגיב ועונה תשובה נכונה הוא מקבל נקודה ואני שואל עוד שאלה. כך אני אשאל 50 שאלות, כל תשובה נכונה מזכה בנקודה, בסוף ה-50 שאלות מי שיהיו לו הכי הרבה נקודות יזכה בשובר קניה ע"ס 170 ש"ח לרכישת ספרי מחשבים ואינטרנט של הוצאת הספרים "הוד עמי". ההזמנה מתבצעת דרך מרכז ההזמנות שלהם, ניתן לבחור ספר מהמגוון העצום שיש להם באתר שלהם - הספר מגיע במשלוח מיוחד בדואר בחינם. במידה ויהיה בסוף תיקו בין מספר אנשים בסוף כל השאלות, אני אשאל שאלה נוספת רק את האנשים שזכו במירב הנקודות, והראשון שיענה יזכה בשובר. על מנת להשתתף בחידון בצורה יעילה תצטרכו להיכנס לפורום בשעה 20:00 וכל מספר שניות לרפרש ("רענן") את הדף (F5) כדי לראות מתי מפורסמת השאלה. ברגע שאתם רואים שיש שאלה אתם צריכים מהר לענות ולקוות שאתם הראשונים! שם המשחק כאן זה זריזות!, להזדרז במציאת פתרון ולרשום את התגובה עם התשובה כמה שיותר מהר. אם אתם רואים שמשהו ענה תשובה לפניכם אל תתייאשו, תרפרשו את הדף כל הזמן וחכו לשאלה הבאה שתופיע... אז זכרו, יום חמישי הקרוב בשעה 20:00... כדי לכווולם להיות... מיותר לציין שאני מצפה לנוכחות מלאה כאן ביום חמישי הבא, נכון?

zuli4

New member
עכשיו אני מבינה

בשביל מה חיפשת על ה"היסטוריה" של הקבוצה..

מוצארט

New member
יש בעיה קטנה עם התאריך

ושמתי לב לזה רק הערב. יש 2 אפשרויות לתאריך חדש, ותחליטו אתם. שרשרו להודעה זו
אם נוח לכם ביום רביעי השבוע ושרשרו להודעה זו
אם נוח לכם ביום חמישי הבא 9.12 מצטער על הבלאגן...

למעלה