החידון השבועי מס' 2 !

Miss CB

New member
../images/Emo41.gif החידון השבועי מס' 2 ! ../images/Emo41.gif

גם הפעם החידון יוצא בשעה טיפטיפה מוקדמת, כי יש לי היום את מסיבת הסיום בחטיבה (שנה הבאה תיכון!) ואני צריכה להיות שם יותר מוקדם. אז גם הפעם אני מבקשת לא לענות על הכל בבת אחת והכלל שנקבע לפני שבוע או קצת פחות: כל תשובה בתגובה נפרדת. תיינקס. אני מזכירה לכם שמדובר בשאלות שתשובותיהן מופיעות בשירים עצמם, ורק בשירים, כולל חידושים. בהצלחה! 1. אני מתקשר אליך... אבל
2. מחר אולי ירד גשם. מה אני אעשה
3. בואו נקום ונעשה מה
4.
אחד קל: כמה חורים בבלקבורן
5. מה באוזניי ובעייני
6. מה כמעט עשיתי כשאמרת שאינך צריכה אותי
7. מה תפקידו של רינגו בסרט שיהפוך אותו לכוכב
8. למה אני אהיה עצוב היום
9. אחד בשבילך, כמה בשבילי
10. מי יודע/ת מה זה להיות עצוב/ה
(רמז: תשובה קצרה)

The Mad Hatter

New member
5. פני ליין

ואני ממהרת אז אין לי זמן לענות על יותר...P: רק שאני לא אחזור ואראה שענו על כל השאלות.

Miss CB

New member
אז רגע.

בלבלתי אותי עם הסמיילי: אם אתה מכיר את הלהקה, סבבה. אם לא אז אני מודה ומתוודה בזאת שהפכתי ברגע זה להיות אחד מהאנשים המעצבנים האלו ששמעו שם של להקה פעם ובכלל לא שירים שלה ונורא מתלהבים מזה. האמת אני לא מתלהבת מזה, אבל שמעתי על הלהקה, גם זה משו (תשאלו בזכות מי? אני אגלה לכם: ניבלו ופורומו). קיצר: שם של להקה למי שלא מכיר.

תשובות

אין לי זמן גם כן, אז אני עונה הכל באותה הודעה: 1. את לא שם 2. אעקוב אחרי השמש 3. 4. 1000 5. פני ליין 6. מתתי 7. אדם עצוב ובודד 8. לא יודע (עדיין!) 9. 19 10. אני

Miss CB

New member
אחד אחד, חביבי

1. לא, סורי. זה די קרוב, אבל לא. 2. יפה
4. כמובן... 5. כמובן2... 6. נופ
כבר ענו על זה, התשובה היא I NEARLY BROKE DOWN AND CRIED 7. כמובן3... 8. זאת תשובה או שאתה לא ידוע? כי אם זאת תשובה... זה לא נכון לצערי 9. יאפ מיי מן! ONE FOR YOU NINETEEN FOR ME... 10. לא ממש, או לפחות לא הכוונה נגיד את זה ככה: אם יש אחת או כמה מהתשובות שסימנתי ב"לא נכון" ואתה רוצה להסביר למה התכוונת - אולי גם התשובה שלך לגיטימית - תרגיש חופשי, בכל אופן בשאלות הספציפיות האלו לא כתבת את השיר שחשבתי עליו.

תגובה ארוכה תבוא בהמשך

כתבתי הכל בבת אחת כי לא היה לי זמן, ו: I nearly died (זאת שורה נוספת מ Oh Darling)

כןכן

אני יודע שעל חצי מהשאלות כבר ענו. אבל תנו לי לנסות בכל זאת :) 1. הממ..זה עומד לי על קצה הלשון...לא יודע =\ (לא התחלה משו הא?) 2. שוב לא יודע 3. נרקוד לצלילי השיר שאמא שלנו אמורה להכיר 4. 4000 5. פני ליין 6. בעע שכחתי... 7. לשחק איש עצוב ובודד 8. כי הנערה שמשגעת אותי נוסעת? 9. 19 10. לא יודע..

למעלה