החידון השבועי...!

Miss CB

New member
../images/Emo41.gif החידון השבועי...! ../images/Emo41.gif

אם קראתם את השרשור בנושא אתם יודעים מה זה, ואם לא אני אסביר (לא שכל כך קשה להבין...
) כל שבוע אני אביא 10 חידות משירים של הביטלז - כולל חידושים! - והמטרה היא, ניחשתם נכון: למצוא את התשובה! החידות (והתשובות) הן שורות משירים שלהם. יותר מזה אני כבר לא יכולה להסביר... אז 3, 2, 1, יצאנו לדרך. אגב, מן הסתם אין הגבלה על כמה מותר לענות, אבל אם כבר פתרתם אחד או שניים תנו זמן גם לאחרים. אה, ואין נקודות, זה סתם בשביל הכיף! |זר|בהצלחה!|זר| 1. למה אני אוהב אותך
2. מה לורטה מרטין חשבה שהיא
מה היא באמת
(קל, הא?) 3. מה זה צריך להיות בשביל שתרקוד/תרקדי איתי
4. מתי יש לי משהו לצחוק עליו
(תרגום מוזר =\) 5. מה אמרתי בלילה שעבר לנערתי
6. מה אני רוצה להיות
7. מי גר בעיר הולדתי
8. למה האקורדים בעצם לא משנים
(משנים = חשובים) 9. מה אני עושה לחדר
אחרון חביב, משהו קל מאוד לסיום: 10. מהי תהיית הקצביים לגבי אנשים בודדים

Another Girl

New member
בואו נראה...

2. חשבה שהיא אישה,אבל כמובן שהיא הייתה עוד גבר... 3. נראה לי שזה מתוך "I'm happy just to dance with you",אבל לא מצליחה לאתר את השורה... 4. כשהשמש בחוץ 5. (את המילים האלה)אנא ענגי אותי כמו שעינגתי אותך...(נשמע לא טוב!) 6. המאהב/גבר שלך? 7. אין לי מושג כרגע... 8. כי זה רק שיר צפוני? 9. מתקן בו חור?
(ממש לא בטוחה בקשר לזה ...) 10. הקצביים? הכוונה לאלאנור רגבי ול"מאין הם באים"?

אלרוס

New member
7 זה קל

תזכרי קצת בשירים הפשוטים שלהם, בשירים כמו צוללת צהובה זה פשוט נורא

Miss CB

New member
תשאירי קצת לאחרים! ../images/Emo8.gif

בואי נראה... 2. ברור, ברור. 3. נופ! האמת זה קצת יותר קשה... תגידו לי כשתרצו רמז. בואו נתן לאחרים לנסות קודם. 4. אופ קורס מיי דיר! 5. נשמע לא טוב, אבל מדויק. 6. יאפ, I WANNA BE YOUR MAN 7. לא נורא, ענו על זה כבר! 8. כן, נכון זה מצחיק? כמו החברה! ONLY A NORTHERN SONG... 9. לא, סורי. 10. כן - WHERE DO THEY ALL COME FROM...

Miss CB

New member
יש לך 6. ונשארו עוד 3 שאלות לענות!

אבל תשאירו אותם, אנשים יבואו בערב

Miss CB

New member
יפה!!

הכוונה היא כמובן לשירו של מיסטר ברי. צ'ק ברי.

The Mad Hatter

New member
אני רואה שלא ענו רק על 1

אז אני אנחש- אני אוהב אותך כי את מספרת לי דברים שאני רוצה לדעת...?

Miss CB

New member
נופ. בואנה לא ציפיתי לזה...!

יאללה תחשבו טוב. אפילו מיקרו-מיני-רמז: למה אני אוהב אותך? בגלל ש... או??? איך עוד אפשר לנסח משפט כזה? (עזבו, יותר מדי שיעורי לשון. קיצר: תמשיכו לנסות)

John LennonS

New member
התשובה שלו אבל נכונה באופן עקרוני..

I love you you you you you, `cause you tell me things I want to know תני רמז... אם זה לא נכון...

Miss CB

New member
אמממ לא

האמת שאוקיי גם זה קביל בלה בלה בלה. מה שאני התכוונתי זה שיר אחר. רמז: אמממ... איזה רמז... אה יש לי! המשפט בשיר המקורי הוא בניסוח הפוך, לא "אני אוהב אותך כי X Y Z", אלא: "בגלל X Y Z או כי X Y Z, אני אוהב אותך." יאללה עוד מילה וזה קל מדי חבר'ה!

תשובות

4. כשהשמש בחוץ 5. please please me 7. מישהו שהפליג לים 8. כי זה רק שיר צפוני 9. שורף אותו? 10. לאן הם שייכים.

Miss CB

New member
חשוב!

דבר ראשון צדקת מיי מן, חוץ ממס' 9 וזה צובע אותו בצבעים צבעוניים. או בדרך צבעונית. אגב כל מי שענה על 7, זה לא מדויק! זאת אומרת "פליז פליז מי" זה גם קביל ולכן כתבתי שצדקתם, אבל התשובה המדויקת היא I KNOW YOU NEVER EVEN TRY GIRL... חפיףףףף

Miss CB

New member
מייזל טופ!

והפרס לשאלה הקשה ביותר (מסתבר) היא 1, והפותר שלה, מיסטר מקרטני (השני. לא ההוא.) BECAUSE YOURE SWEET AND LOVELY GIRL, I LOVE YOU... נו באמת. ג'ורג', אלא מה. מה אתם לא מכירים אותי כבר?

למעלה