החידון: עידכונים

וסיכום הנקודות...

קודם כל, ככל הנראה, החידון היה קשה מדי, משום שקבלתי תשובות ממעט אנשים. לא נורא: החידון הבא יהיה קל בהרבה ויכלול שאלות כגון "על איזה כלי מנגן ניק מייסון?", "האם רוג'ר ווטרס עדיין בלהקה?" וכמובן "מי זה סיד בארט?".
באשר לניקוד - כאן, להפתעתי, המאבק היה צמוד... ללא נקודות הבונוס, חלוקת הנקודות היא: פינוקיו שמי (תומר) - 54 נק' pink floydror - עם 53.5 נק'. הנדריקסית - 37.5 נקודות. Miss CB - עם 23.5 נקודות. אמיר - 4 נקודות. כל המשתתפים קיבלו נקודות בונוס, כך שזה מתקזז. אמנם ההפרש בין פינוקיו לפלוידרור הוא פחות מנקודה, אך בכל זאת, יכול להיות רק מנצח אחד, לצערי, כי בפרס לא ניתן לחלוק. נראה, אולי אצליח להשיג פרס-ניחומים כלשהו מהשלטונות.... בכל מקרה, אני מודה מקרב לב לכל המשתתפים, אשר טרחו ויגעו על החידון - שכאמור, היה קשה משחשבתי שיהיה. כל הכבוד לכולכם! לילה טוב ציףציף

pink floydror

New member
איייייייייייייייייייייייייייי

חצי נקודההה !!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב פינוקי

Miss CB

New member
../images/Emo49.gif פינוקיו!

רואה, ההסברה שלך השתלמה בסוף
וח"ח לכל השאר. לא לשכוח לעדכן אותנו איזה דיסק יצא לך מזה בסוף!

כן ../images/Emo140.gif

הם מוכנים לתת סינגל - אבל לא של הפלויד (אין לי מושג של מי). אם אתה מעוניין - שלח לי במסר את שמך וכתובתך המלאים, ואני אעביר לשלטונות.

../images/Emo26.gif

פינוקי, אה?!? אתה סתם מקנא, כי אני ניצחתי! ידעתי שזה יהיה משתלם לשחד אנשים. למרות שאני מאוכזב ממיס סיבי, ששכחה כמה שילמתי לה, ראתה פרס של פינק פלויד וישר רצה להשתתף. לא שאני מאשים אותה
. ואל תדאגו, אני אשתף אתכם עם חוויותי מהדיסק ברגע שאני אקבל אותו. אם אני רק אדע מתי ואיך אני אקבל אותו...

pink floydror

New member
למען האמת ../images/Emo13.gif

שחכתי איך קוראים לך, פינוקי או פינוקיו, ושלחתי את ההודעה הזאת בבוקר לפני ההתארגנות לבית ספר, אז מצטער

XCLASS

New member
גילמור לא ידע בכלל תווים?????

גם כשהוא ניגן בפינק פלויד?????

הרבה נגני גיטרה לא יודעים תווים

צריך לזכור שבניגוד לכלי נגינה אחרים, על גיטרה בעיקרון לא צריך לדעת תווים. צריך רק לדעת סולמות. מצד שני, ידיעת הצד התאורטי של העניין לא מזיק. אבל, יש הרבה נגנים שאומרים שהם לא ידעו תווים, רק כדי שהם יוכלו להשוויץ בזה שהם גאונים והם לא צריכים את זה. לך תדע.

לא לדעת תווים לא תורם בכלום...

מי שיודע תווים יכול להגיע (ואני לא מדבר על ווירטואוזיות) לדברים מדהימים בסגנונות כמו ג'אז או פיוז'ן

LauraLF

New member
אני מציעה

בחידון הבא השאלה הראשונה תהיה : "האם סיד בארט נחתף?" ד"א...שמתם לב שמישהו רשם שסיד לא נחתף אלא חתף את חברתו... חחחח..

למעלה