החידון~~!!
תשובות לשבוע הראשון

../images/Emo41.gif החידון~~!!../images/Emo18.gifתשובות לשבוע הראשון

The Killers
אם היינו מה שאנחנו אומרים שאנחנו, היינו יושבים בכלא. אנחנו שרים בסגנון ששונה מהמוצא שלנו. בגלל סיבות לא ידועות, הסולן שלנו גידל שפם
התשובה
אם הם באמת היו רוצחים הם היו נכנסים לכלא הם באו מאמריקה אבל שרים בסגנון בריטי For reasons unknown זה שיר של הלהקה, והסולן שלהם גידל שפם
Enter Shikari
אנחנו להקה מאנגליה. אנו מתחילים בטראנסים, אח"כ במשך חצי שעה הכל יכול לקרות ואז נתחיל לצעוק
התשובה
המוצא שלהם מאנגליה ,המוזיקה שלהם מזכירה בהתחלה כל מיני טראנסים-anything can happen in the next half hour שיר שלהם ואז הם צועקים
Arctic Monkeys
אנחנו מזכירים לאנשים את הבוקר אנחנו גורמים לאנשים ללקות בדיסלקציה אנו ממליצים לצפות במופע חשפנות עם סיגריה ביד, אבל לא אוהבים כשאומרים לנשים להדליק את האור האדום
התשובה
AM זה סימן של בוקר בשעונים וזה גם הקיצור של ארקטיק מאנקיז Brianstorm נהגה כבריינסטורם במקום כבריאנסטורם בגלגלצ וכו' בשיר Cigarette Smoke הם אומרים שהם צופים בחשפנית בזמן עישון סיגריה בשיר When the Sun goes down הם אומרים שהחלאה[scummy man] אמר לרוקסאן להדליק את האור האדום, שזה התייחסות לשיר אחר של דה פוליס, אבל בקיצור הם קראו לאיש חלאה כי הוא אמר לרוקסן להדליק את האור האדום, כלומר להתדרדר לזנות
Kaiser Chiefs
אומייגאד, אנחנו לא מאמינים שקוראים לנו ככה! הרבה אנשים כועסים מדברית בכנות עם הזמן יאהבו אותנו פחות ופחות
התשובה
OMG זה שיר של קייזר צ'יפס, והשם שלהם די מוזר Yours Truly, the Angry Mob. אז כאילו, Truly זה בכנות, והרבה אנשים כועסים זה Angry Mob ויש להם את השיר Everyday I love You less and less
Editors
אנחנו מדברים כשמדברים אלינו אנחנו שרים שירים בחדר האחורי ויש שלנו שיר עם אותו שם של שיר כמו של הקילרס
התשובה
בשיר MUNICH יש משפט שאומר :You'll speak when you're spoken to יש להם אלבום בשם THE BACK ROOM יש להם שיר בשם BONES
JET
באנו הישר מאוסטרליה במטוס סילון שמים את הכסף איפה שהפה נמצא ומנסים להראות לכם מה עשיתם
התשובה
JET באו מאוסטרליה, ומטוס סילון זה JET
Put your money where your mouth is זה שיר של הלהקה Look what you've done זה גם שיר של הלהקה

החידון~~!!תשובות לשבוע השני

Panic! At The Disco
אם הדלת פתוחה, נפרוץ פנימה לא משנה כמה תזיעו, לא תצליחו להחלים לפעמים לא צריך בכלל לדבר
התשובה
ב I write sins, Not tragedies הם אומרים שהם פורצים פנימה וצועקים על האנשים "לא שמעתם על לנעול את הדלת הארורה?!" לדיסק שלהם קוראים A Fever You Can't Sweat Out בקליפ של Build God יש פנטומימה- לא צריך לדבר.
Foo fighters
חסר לנו רק שליש יום כדי לעשות מלחמת אוכל אחד מאיתנו היה פעם נורא רגוע לכבודך אני מוכן למות
התשובה
DAY זה שלוש אותיות, שליש מDAY זה D שאז בעצם חסר להם רק D כדי להיות מלחמת אוכל- fooD fighters food fighters הסולן היה פעם המתופף של נירוונה שזה בעצם רגיעה בשיר In your honor הם אומרים in your honor I would die tonight
Fall Out Boy
אנחנו השקרנים הכי טובים שיש נגיע בארון מתים, אל תעלו עליו כי אנחנו עוד נקום אל תבואו הביתה לחג המולד
התשובה
יש שורה בשיר שלהם שאומרת we're only liars but we're the best יש להם שיר שקוראים לו Dead on arrival שזה כאילו שהם מגיעים בארון מתים, ובקליפ של this ain't a scene פיט קם מתוך הארון מתים שלו באחד השירים שלהם הם אומרים don't come home for Christmas you're the last thing I wanna see underneath the tree
The White Strips
מה לעזאזל? אמריקאים לבנים? אל תסניפו אותנו אם אתם לא רוצים להיות כמו ההוא שממש קרוב למאדים מנגנים בתאים עם דם לבן
התשובה
icky thump זה בעצם what the heck?, כלומר, "מה לעזאזל?" בשיר icky thump הוא אומר White Americans, what? פסים לבנים-שורות הסנפה, אם אתם מסניפים אותם אתם נרקומנים, כמו הדמות שג'ראד לטו שיחק בסרט "רקוויאם לחלום", והוא גם הסולן של הלהקה 30Seconds to Mars לאלבום שלהם קוראים white blood cells
Muse
אנו שרים למחילה ומבקשים בנימוס את סוף העולם
התשובה
Sing for Absolution זה שיר שלהם וגם Apocalypse please זהו שיר שלהם
Biffy clyro
חצי משוגעים, אנחנו נשב בצד השמאלי ונשיר שירים על כמה קשה לחיות. ומה-4 ביוני 2007 אנחנו מרכיבים פאזלים .
התשובה
חצי משוגעים על השיר semi mental Living Is A Problem Because Everything Dies האלבום שלהם Puzzle יצא ב-4 ביוני 2007

Rose131

New member
היא צריכה ללכת../images/Emo12.gif עוד רבע שעה המשך../images/Emo6.gif

החידון!!!!!!!!!תשובות לשבוע השלישי!

My chemical romance
מותק, השער של המגזין הזה לא גדול מספיק בשביל שנינו אם יש כדורים תמורת אהבה, אנחנו דווקא נעוף באדום! -ה-טרגדיה, לו יהי!
התשובה
יש להם שיר שקוראים לו Honey, this mirror isn't big enought for the both of us והקטע עם מגזין זה בגלל כל הקטע שאומרים שהם ממוסחרים וכו' יש להם אלבום שקוראים לו I brought you my bullets you brought me your love ובו יש שיר שאומרים and the red ones makes me fly בשיר kill all your friends הוא אומר Cause it's tragic with a capital T let it be let it be let it be אז -ה- מסמל את הcapital T ולו יהי זה התרגום לlet it be
Placebo
אנחנו אמנם מדומים, אבל אנחנו מספקים צרכים מיוחדים שמישהו יקרא לאמבולנס כי אנחנו הופכים להיות עיורים
התשובה
פלאסיבו זאת תרופת דמה Special Needs זה שיר של פלאסיבו Someone call the ambulance זאת שורה משיר ויש להם שיר בשם BLIND
Nirvana
בלגרום לכם רוגע אנחנו מומחים אנחנו אוהבים לקחת יתרון והתינוק בעטיפה הוא בדיוק איך שאנחנו רוצים שהוא יהיה
התשובה
נירוונה זה רוגע I like it מלתיום ו- I'll take advantage while מ- about a girl
30Seconds To Mars
הדמות בלוגו שלנו קצת מזכירה את אחד הספרים של הארי פוטר הסולן שלנו גם משחק, גם חי, גם מת וגם מדמם בשביל הפטנזיה ג'רד לטו הוא גם שחקן Do you live, do you die, do you bleed For the fantasy
התשובה
בלוגו של הלהקה יש סימן של פיניקס זה אומר עוף חול מה שמסביר את הקשר להארי פוטר ומסדר עוף החול . ג'ראד לטו הוא גם שחקן יש להם שורה בשיר: Do you live, do you die, do you bleed for the Fantasy
Funeral For A Friend
השם שלנו נלקח משיר של להקה אחרת יש לנו שיר ב-2 חלקים עם כל הידיים.
התשובה
השם ללהקה נלקח משיר של הלהקה Planes Mistaken for Stars All Hands On Deck Part 1: Raise The Sail . All Hands On Deck Part 2: Open Water
Queens of the Stone Age
אף אחד לא יודע את האומנות הנסתרת שלנו עוד שיר אהבה אחד ונראה לי שאיבדתי את כאב הראש שלי
התשובה
יש שיר שנקרא No one Knows יש שיר שנקרא The lost art of keeping a secret

../images/Emo27.gifוהזוכה הגדול\ה../images/Emo37.gif

בהפרש ענקי מהמקומות השניים והשלישיים, בתחרות ניצחה... ספיר [ScreamingForSomething]!!!! היא זוכה בדיסק און קי מתנת תפוז, ובח"ח! ספיר, ברכות על הזכייה ושלחי לי במסר את הפרטים שלך[שם מלא וכתובת] למשלוח הפרס

../images/Emo12.gif אוקיי../images/Emo223.gif

אני בדיוק עוברת על הכול וקולטת שפיספסתי מכל מיני דברים קטנים חח וחשבתי שזה נירוונה אבל זה לא היה נראה לי הגיוני בגלל שכבר השתמשתם בשם שלהם במובן של רגיעה

זה כן היה הארקטיק!../images/Emo223.gif

וגם אני חטפתי דיסלקציה בניסיון להבין מה רשמת שם אבל נראה לי שהבנתי.. XD הייתי סתומה אבל לפחות זיהיתי את שני המפשטים האחרונים

GD ROCKS

New member
חחח וואי.

האמת היא שהייתי בטוחה רק על דה קילרס, וכאילו האחרים ניחשתי כזה ומסתבר שהם נכונים. חחח נגיד אנטר שיקרי אמרתי וואי יש מצב זה הם אבל אח"כ אמרתי לא נו פדיחה בסוף אני סתם אטעה ואצא סתומה XD קיצור לא משנה ><'

למעלה