החיים שלכם כתסריט..

shellydeez

New member
../images/Emo41.gifהחיים שלכם כתסריט..../images/Emo41.gif

איזה תסריט הייתם אומרים שמגדיר את החיים שלכם? אצלי למשל זה נזירות בלוז 2( אני יודעת, מעט הזוי). אבל הסרט הזה מזכיר לי שאפשר לנצח הכול ושכל ירידה מובילה לעלייה. מה אצלכם?

0mroosh

New member
עמנואל דומה למורה

שלי לספרות.. מורות נימפומניות.

0mroosh

New member
נעים מאוד

יש לי אשכים! משמע אני זכר!! כיף, אהה....... :) אני לומד באשל הנשיא (כפר נוער מגניקול [מגניב+קול] , ליד ב"ש).

sprung monkey

New member
אין לי סרט בדיוק, אבל יש סדרה.

"באפי קוטלת הערפדים". ההזדהות שלי עם הסדרה והגיבורה הראשית פשוט מפחידה. מן הסתם אני לא נלחם בערפדים, אבל למעשה על שד וערפד בסדרה הוא מטאפורה לבעיות של נערים מתבגרים, וזה מה שעושה את הסדרה לכל כך גיאונית. מומלץ בחום!

באפי היא המלכה!!!!

אני דווקא מזדהה יותר עם פיית'. כל הקטע של לאבד את עצמך ולנסות להוכיח שאתה אדם שונה זה משהו שמאוווווווווד מתאים לי. קונדסון.

100police

New member
CUBE.

כי אני מתעסק יותר מדי בפרדוקסים אישיים שלי. בסוף אני גם אביא לחורבן כדוה"א. אבל זו רק תאוריה בינתיים.

pink cigarette

New member
לא, אני לא.

אבל לפעמים זה נראה כאילו זה כל מה שאני אצליח להשיג בחיים. :) הדמויות, הדיאלוגים, הסוף המוזר. זה כל כך כל כך אני. זה לא סתם שאני יודעת את כל הסרט בעל פה.

Hubert Hubert

New member
אם הייתם שואלים אותי לפני שנה

כנראה גם אני הייתי אומר clerks, פעם הייתי ממש מאוהב בקוין סמית... ...למזלי, יצאתי מזה, והבנתי שהסרטים שלו חוזרים על עצמם, וצדקניים מדי, למרות המעטפת ה"קולית" וה"חתרנית" שלהם. כרגע, כנראה שזה יהיה אחד התסריטים של טוד סולונדז הגאון והנפלא והאלוהי. סביר להניח ש"ברוכים הבאים לבית הבובות", למרות שאין לי אחות קטנה ומעצבנת ואין לי מועדון ל"אנשים מיוחדים".

למעלה