החתיכים/חתיכות של הישרדות- סיבוב 6

../images/Emo41.gifהחתיכים/חתיכות של הישרדות- סיבוב 6../images/Emo41.gif

כן הגענו לסיבוב חדש. בינתיים הצבעות שאני מאוד אוהב, לעומת ההצבעה הקודמת! המועפים: דני ! היא יפה, אבל יש בה משהו... לא מספיק מיוחד, לא מספיק מושך. ומהבנים גרג (10)! גם הוא, לא מספיק מיוחד. ביי ביי גרג ודני!2 החלטה טובה, קהל! תמשיכו בדרך שלי! מוהאהאהא ועכשיו החסינים שלנו להיום, הלא הם: מהבנים: בובי ג'ון, זה שתמיד היה בצילה של סטפני! מזל טוב! מהבנות: הבחירה המקורית הייתה דני, אך היא הודחה. שימו לב, פעם שנייה שזה קורה! ולכן, מהבנות: אליזבת! הסוויהארט המלכה המתוקה שאי אפשר לא אלהוב. חוץ מזה החוקים כרגיל. חסינות לבן ובת, מעיפים בן ובת. אני מזכירף נונתנים חסינות למי שלדעתכם בסכנה לא בהכרח למי שהכי חתיך. גרג בואיס (1) בובי ג'ון (10,11) אוזי (13) קולבי (2,8) אראס (12) אדם (13) סיילאס (3) ג'ון ק (9) רייאן או (7) ג'יי.פי. (13) ג'יימי (11) הבנות שמשתתפות: פרוואטי (13) דארה (7) שונה (6) ג'נה (6,8) אליזבת (2) דניאל (12) אמנדה (15) קנדיס (13) אמבר (2,8) מיסטי (12) סטפני (10,11) וכעת, לכבוד 10 אנשים שעפו, נביט לרגע במי שהעפתם: איתן ומישל
ג'ף וג'רי
אנדרו ותמי
בוסטון רוב והיידי
גרג ודני
אז הרי האנשים שהעפתם: איש נחמד ואישה חמודה
איש מגניב ואישה ביצ'ית
איש מנהיג ואישה חזקה
איש תחרותי ואישה. הממ.... קשה לתאר את היידי
ואיש חכם ואישה שניצחה
מגניב! בכל מקרה, הגיע הזמן להצביע. בהצלחה.

bcr2

New member
../images/Emo127.gif קולבי, סטפני ../images/Emo128.gif ג'ון ק., שונה

קולבי (אוסטרליה)
סטפני (פלאו וגואטמלה) ------------------------------------
ג'ון ק. (ונואטו)
שונה (אמזונס)

N B I

New member
../images/Emo128.gifג'יימי ../images/Emo128.gifסטפני ../images/Emo127.gifגרג ../images/Emo127.gifאליזבת

N B I

New member
אני חושבת שהיא פשוט יפייפיה

והיא גם לא נראתה שדופה קריפי כזה (אלייזה [9] טינה [2] אמבר) היא היתה קצת שרירית ורזה אבל היא הצליחה לשדר נשיות שזה משהו שהוא מאוד יפה בעיניי... הכוונה שלי היא שהיא פשוט לא נראתה כמו דוגמנית- נמוכה וצ'בית בפנים. חוץ מזה שאני חוששת שסטפני תקבל חסינות >>" |קשוח|

אני גם אוהבת אותה.

אגב, יש לה חסינות כבר השבוע, יכולת "להציל" משהי אם בא לך.

N B I

New member
אין בעיה../images/Emo6.gif

למרות שהתוצאות בסוף השירשור מראות שהוא הועף. סורי לא ידעתי

N B I

New member
מעולה!../images/Emo6.gif

טוב חבר'ה, מי מעיפים שבוע הבא? ומי מהבנים אנחנו מעדיפים? ומי ממש מכוער שאין בכלל צורך להצביע לו כי הוא לא ינצח את אליזבת?

omer719

New member
שונה../images/Emo128.gif גרג(1)../images/Emo128.gif סטפני../images/Emo127.gif ג'יימי../images/Emo127.gif

אהאאא זה קשה.. :/

bip300

New member
../images/Emo128.gif ג'ון ק. ../images/Emo128.gifשונה

ג'יימי
דארה

nell02

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifג'יימי ../images/Emo128.gifסטפני ../images/Emo127.gifמיסטי ../images/Emo127.gif ג'יי.פי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo128.gifגרג ../images/Emo128.gif דארה ../images/Emo127.gifג'יימי ../images/Emo127.gifסטפני

אם ג'יימי עף אני לא משחקת
טוב נו, רק אם גם אוזי עף אני לא משחקת. ג'יימי כלכך מושלם, איך אפשר להעיף אותו?!?!?!!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה