החתמות על הדיסק החדש

dor and more

New member
../images/Emo41.gif החתמות על הדיסק החדש../images/Emo41.gif

הדיסק של ג'קו אמור לצאת ב-2.1.08 (יש מצב שבהחתמה הראשונה יעשו טרום מכירה או משהו בסגנון), ואלו הם ארועי ההחתמות המיועדים... הנוכחות שלנו בארועים האלה חשובה, ורצוי להזמין מכרים, חברים וכל מי שבעניין אז נו, לאן אתם מגיעים? טאוור רקורדס - קניון שבעת הכוכבים, הרצליה 1/1/2008 | 18:00 ------------------------------ טאוור רקורדס - גרנד קניון בחיפה 3/1/2008 | 18:00 ------------------------------ טאוור רקורדס - נתניה 6/1/2008 | 18:00 ------------------------------ צליל - כפר סבא 8/1/2008 | 18:00 ------------------------------ צליל - קניון רמת אביב 9/1/2008 | 18:00 ------------------------------ טאוור רקורדס - אשדוד 10/1/2008 | 18:00

talytal

New member
יהיה שמייח, בואו בהמוניכם!!! ../images/Emo24.gif

מי שיודע כבר שהוא מגיע לאחד הארועים, מוזמן בכיף לכתוב.... יותר כיף ביחד מלבד, לא ככה?

dor and more

New member
אני כנראה אהיה בראשון..

בשבעת הכוכבים ושם אני אקנה את הדיסק ב"ה וגם באחרון באשדוד .

תודה דור...

אשתדל להגיע לגרנד קניון, שג'קו יחתון לי על הדיסק :) שמן הסתם אקנה כבר יומיים קודם לכן..

אסתילי

New member
אין ספק שאני אגיע לאיזה אירוע או שניים

רוב הסיכויים שזה יהיה באזור הצפון. האמת, אולי אפילו בהרצליה או כפר סבא. בסך הכל אם הייתי משוגעת הייתי מגיעה לכולם כי יש לי רכב ואני אוהבת לנהוג. בכל אופן, משהי יכולה להגיד לי מה בדיוק ואיך זה מתנהל ??

Nova5

New member
תודה, דור!

מתפקדת ואגיע לגרנד בע"ה
עניין להביא חברים ומכרים מאוד חשוב בעיניי

glitter8

New member
../images/Emo220.gifהללויה!

אם כך - אני אגיע לחיפה כמובן- (או להופעה בסילבסטר ואקבל חתימה כבר שם-שתי ציפורים במכה אחת) לא ביקרתי פה מלא זמן- אז ברכות לך דור אנד מור לניהול! ובאמת הגיע הזמן שהדיסק יצא...זוכרת שהבטיחו לנו בפסח שנה שעברה..
מה שלומכן?

למעלה