הטרולים מהימין השיגו את מטרתם

../images/Emo41.gif הטרולים מהימין השיגו את מטרתם

להרוס פורום שמאל. עד שלא יהיה כאן מנהל שיעשה סדר, אין לי כוונה לשחות בהצפה שלהם.

goanin

New member
זה לא פורום שמאל

זה פורום תמיכה בעולם האסלאם. לא ראיתי פה דיונים בנושאים חברתיים, זכויות של חד-מיניים, הפרדת דת מהמדינה, נושאים ירוקים... רק כמה אנחנו שונאים את ארה"ב וישראל וכמה אנחנו אוהבים את פלסטין, חמאס ואירן. שמאל בחלומות שלכם. זהו פורום ימין מובהק (של הצד השני), ומקומם של טרולים ימניים גזעניים ופשיסטים הוא פה.

GILADOS

New member
מסכים עם כל מילה נדמה לי שנכנסתי לפורום באיחור, אחרי שכל אנשי השמאל האמיתיים כבר הסתלקו מכאן בעקבות תופעת "הימין של הצד השני".

L m a o

New member
מסכים

התנחלויות- אסור, נכון? אבל לפנות ערבים כי הם בנו בנייה לא חוקית? אסור! נכון? להחזיר את השטחים צריך, נכון? אז מה אם הם לא שייכים במקור לפלסטינים, זה לא משנה. הערבים אנושיים וצה"ל לא, נכון? ישראל מגעילה ופלסטין לא, נכון?

אנטוליו

New member
../images/Emo13.gifאיזה טרולים מהימין?

בינתיים אני רואה שמי שמציף את הפורום הוא Original DNA, שלפחות לגביי הוא יודע רק לגדף ולקלל. הוא מהימין?

Original DNA

New member
אני חולק על דעתך

אני חושב שדווקא אתה זה שמציף. אתה בא לפה, לפורום דיונים של שמאלנים, ומצהיר בריש גלי על גזענותך ועל תמיכתך במתן "רשיונות" ללדת. האבסורד הוא שאתה אפילו לא מנסה להסתיר את הגזענות וההתנשאות שלך, ואתה מצהיר בגלוי ש"יש עמים נחותים יותר מעמים אחרים". בכנות, לאיזו תגובה אתה מצפה מאדם הוגן ושפוי בדעותיו חוץ מדחיית דעותיך המזוויעות בשאט נפש? ועוד בפורום שמאל?

ne ro

New member
בזה אני מסכים איתך,

רעיונות נאצים כאלה לא מקובלים בפורום שמאל.

doresh shalom

New member
אגב - הבהרה

לפני זמן מה כבר הודעתי לתפוז שאינני מעוניין להמשיך בניהול הפורום. תפוז כעת מחפשים מנהל מחליף, ואני רשום עדיין כמנהל אך ורק משום שטרם מצאו מנהל חדש.

sniper 7

New member
בואו נבהיר כמה דברים.

קודם כל נעים מאד, שמי אושרי ואני משרת כצלף ביחידת אגוז. אני מזוהה עם הימין בדעותי, ואני מניח שהוא מתכוון אלי במונח "טרולים ימניים" (למרות שלא הצפתי, לא גידפתי ולא קיללתי אף אחד). אני מבין שזה פורום שמאל, אבל בד"כ לאנשים נמאס לשכנע את המשוכנעים והם רוצים לשמוע גם את הדעה שמנגד. אז מותר או אסור לי להגיב כאן?

כל אחד יכול להגיד מה שהוא חושב בכל פורום...

לפעמיים מציפים את הפורום בשטויות אבל כל עוד זה לא המצב דעות ימניות מתקבלות בברכה, צריך מידי פעם לשמוע דעות אחרות (ולהבין שאתה צודק).

../images/Emo45.gifיש הסכמה.

אפשר להתחיל בכך שמקשיבים לדעתו של האחר, בהנחה שלא מדובר בקללות או בעבירה על החוק וחוקי תפוז, אאוטינג וכו' חלילה. לא חייבים להסכים תמיד וזה לגיטימי בהחלט. אך שלילת דעתו על הסף של הגולש, אם מימין או משמאל רק בגלל היותו של הפורום שמאל/ימין היא לא מקובלת. אם פותח השרשור מעוניין הוא יכול לפתוח קומונת שמאל לאנשי שמאל בלבד או להתכתב במסרים שכן אלו פורומים פתוחים לכלל הציבור השומר על חוקי תפוז שהם כתובים בלשון שאינב משתמעת לשתי פנים.

69הרצל69

New member
חופש הביטוי הוא גם הזכות לדבר שטויות

אני מסכים איתך למרות שהימין הישראלי בלתי נסבל זכותו לדבר שטויות כחלק מחופש הביטוי שאני מאמין בו.

אכן, כחלק מחופש הביטוי הוא תמיכה בעקיפין

(לא במישרין!) בלגיטמיות הטרור וההתנגדות ל"כיבוש". מעדיף אישית "לדבר שטויות" כהגדרתך, מאשר לסכן ביטחון המדינה בעקיפין... כמובן, כל הדברים מנסיון כידוע ( הבאת עראפת, הנשק ,אוסלו..ההנתקות וכו').

69הרצל69

New member
מה לגבי תמיכה באצ"ל?

האם תמיכה באצ"ל איננה עידוד לטרור ואלימות?

מה לגבי המחייה על שטח כבוש.

האם הכיבוש שייח מוניס הוא עילה להתנגדות והטרור?

../images/Emo45.gifכנ"ל גם אני, הודבק לי ה../images/Emo191.gif ושלא בצדק..

אני כותב בפורום אקטואליה ופורומים אחרים בנוסף. שמי שמור במערכת
זכותי להביע דיעות ימין מתונות ולפכח עיני השמאל ואף להקשיב למה שהם אומרים ולעיתים לקבל. מעולם לא קיללתי או פגעתי בגולש אחר. פותח השרשור מכליל וחבל שכך.

למעלה