נחמד מאד..
אבל החלק הראשון מאד, מאד, מאד מלאכותי. הרבה יותר מדי סינתיסייזרים ביחד.. שלושה זה ממש המון, וכולם עם פחות או יותר אותו סאונד.. ממש, ממש -לא- לדעתי. לדעתי את הכלי נשיפה היית צריך באמת להשיג ככלי נשיפה. זה הרבה יותר טוב, הסאונד המחוספס והחסר בשר של הסינתי לא מתאים להוות כלי נשיפה. בסוף שלו קצת יצאת מזה עם הגיטרה, וזה היה נחמד, אבל אז חזרת שוב לסינתים. חבל. לגבי החלק השני - מאד אהבתי. השינוי שעשית מהסינתים לפסנתר היה מאד מתאים לדעתי, הרבה יותר יפה, וקיצצת את הסינתיסייזרים פה בהחלט. זה נותן נופח הרבה יותר אמיתי ונחמד למוסיקה. אהבתי את החלק הזה במיוחד. החלק השלישי - אין לי יותר מדי מה לאמר כאן. אחלה קטע, אבל קצת מונוטוני. עד האמצע פחות או יותר הוא נע סביב אותו נושא מרכזי, זה קצת משעמם, למען האמת. הפתיחה נחמדה, אבל המעבר בין הפתיחה לקטע עצמו יותר מדי מודבק.. כלומר, זה לא אישהו מעבר חלק, אלא ישר מהפתיחה לשיר. לא מתאים פה לדעתי. הערות כלליות: אתה מנגן על כל הכלים, וזה בהחלט מדהים. ח"ח על זה. אבל מרגישים שאתה לא מהוקצע בחלק מן הכלים, בינהם הבס והגיטרה דווקא. זה עדיין נשמע מעולה, ואני בהחלט מבין את היתרונות שבלנגן בעצמך. אם אתה מנגן על התופים גם, אז אתה נשמע טוב. אבל לפעמים, במיוחד בחלק הראשון, אתה משתמש יותר מדי במעברים, זה משגע תשכל קצת. וחוצמזה, אני חושב שכדאי לך להפיץ את זה או משהו, או אולי אפילו במדית CD.