הידעתם?

Yuvalenko

New member
../images/Emo41.gif הידעתם?../images/Emo41.gif

הביטוי "קששששה.. קשששה.." לא הומצא בשביל ארץ נהדרת, ולא הושמע בפעם הראשונה ע"י טל בתור לובה. הנ"ל אמר את זה גם בהזדמנות אחרת. מישהו יודע איפה? (חידה)

BarB3

New member
אני יודעת! אני יודעת! :)

בעקרון, טל אמר את זה בפעם הראשונה ב"החטא ועונשו" באחד הפרקים, כשקיציס אמר משו באותו הטון ואז טל אמר : "קשה... קשה..." אבל הוא גם אמר בחלק מההזדמנויות "ואוו... שגעון..." ככה שאני חושבת שפשוט עבדו על הפרוייקט של "ארץ נהדרת" תוך כדי הצילומים של "החטא ועונשו" וקטעים גלשו גם לשם... אבל בתכלס, גם טל לא המציא את זה.... אבי קושניר, שפעם שיחק איפושו ("זהו זה"? אנ'לא יודעת..) אז כל הזמן שיחק רוסייה שאומרת "קשההההההה"

Testicles

New member
אני חושב שבעיקרון גם קושניר לא

המציא את זה... שמעתי את זה מזמן מאנשים רוסים שהתלוננו על החיים בישראל

Yuvalenko

New member
סליחה.. אממ... כרית...

את לא מתכוונת להציג את עצמך?.. (או שזה כי את סוריאליסטית....)

greeneye

New member
זאת אנה, אדון יובל.

כמעט כתבתי עדון. תראה מה קימה עם שעון מעורר עושה לאנשים למוח.

kfm

New member
גם בחלומות בהקיציס הם היו אומרים

את זה..

BarB3

New member
לא כל כך ראיתי חלומות בהקיציס../:

תשובה מיבול תתקבל השנה?

Yuvalenko

New member
יבול? אין יבול השנה. אין גשם.

וכולם צודקים האמת, גם בחטא ועונשו הוא אמר את זה, גם בחלומות אם זכרוני אינו מטעני. מוזר איך הפכו ביטוי שגרתי שבקושי שמו לב אליו, למשו לכאורה "מקורי" של לובה..

kfm

New member
היה לי רעיון איך קרה שעשו דבר כזה,

אבל אנלא מתכוונת להגיד אותו, כי אתה בטח תזרוק משו על מאיפה אני תמיד מגיעה לשטויות האלה..

אולי כי-../images/Emo80.gif

בחלומות בהקיציס והחטא ועונשו הוא אמר את זה לעיתים רחוקות, ולא יוחסה לזה חשיבות רבה, ובארץ נהדרת נעשה בביטוי שימוש מטורף של כ-30 פעם בפרק, במטרה שיהפוך למטבע לשון. ו...טוב, הצליח להם. [והייתי ככה- || קרובה ללכתוב "30-40 פעמים...בפרק", אבל אז החלטתי שזה יהיה טיפשי מאוד. מאוד.]

ElinorL

New member
אבל לובה בצורה מסויימת מייצגת את...

העולים בארץ ואת דפוסי ההתנהגות שלהם, המנטליות וכו' אז מין הסתם הרבה עולים אומרים את זה כאילו דהההההההההה ותחשבו על זה

למעלה