הידעת?

../images/Emo41.gifהידעת?

הסדרה מסודרים מבוססת על סיפורם של אריק ורדי,יאיר גולדפינגר וספי ויגיסר, שמוכרים לכם יותר כמפתחי תוכנת ICQ. השלושה החלו כארבעה. הם פתחו את חברת "מיראביליס" שנמכרה לחברת AOL תמורת,שימו לב, 407 מיליון דולר במזומן. כיום השלושה חייים בשקט ושלווה, עם כמה מיליוני דולרים שרובצים להם בנחת בחשבון הבנק. מסודרים
כתבה בהרחבה אודו השלושה ניתן למצוא ב"מוסף לשבת" בעיתון "ידיעות אחרונות" של סופ"ש הזה

ועכשיו קלטתי עוד משהו,

לאחת הדמויות בסדרה קוראים גיא פוגל. לאחד הילדים מהשכבה שלי קוראים גיא פוגל
וגם הוא ילד טוב עפולה. אגב, דמותו של גיא פוגל מבוססת, כנראה, על יאיר גולדפינגר.

mastah

New member
כמה פרטים לגבי הבית בסידרה

בניגוד למה שפירסמו (ואני יכול לחשוב על סיבות למה לא לפרסם) הבית לא נמצא בסביון אלא בקדימה ועכשיו מוצע למכירה. היה שייך לישראלי שמתגורר בחו"ל ורכש לעצמו כאן בית נופש. היה שוהה בבית בערך פעמיים-שלוש בשנה. את קולט האדים שרכש ב-200,000 ש"ח בנה יחד עם פסל מיוחד שהגיע ועיצב יחיד איתו. הפרארי שבתוכנית מושכרת מתייר זר שמתגורר בכפר שמריהו במחיר שמוערך בכ-1000$ ליום! כיום, הרכב כבר לא בארץ.

לירן501

New member
היי שקד..

ואללה לא ידעתי את זה.. לביקורת על התוכנית: http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=920197

e l i n o r a

New member
../images/Emo6.gifבדיחה

בדיחה: איך קמצן עולה לאוטובוס? תשובה: עם הגב מופנה על הנהג בדיחה 2: איך פילים נככנסים לחדר קולנוע? תשובה: הם פשוט מחכים בתור בדיחה 3: אני רואה שיש נס בקפה שלך!!!! זה לא נס זה קפה שחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה