היה כיף אבל נגמרה העונה

• פותח הנושא E442
  • פורסם בתאריך

E442

New member
../images/Emo41.gif היה כיף אבל נגמרה העונה ../images/Emo41.gif

שלום לכולכם. עונת האיסף התחילה לפני מספר חודשים , ומאז נפגשנו כאן כולם. היהממש אחלה.אבל עכשיו , בעוד שבוע , נגמר המבצע. לא נשארו בידי קלפים מפני שמכרתי את שאריותם , מפני שלא נשאר לי מה לעשות בהם. אני רוצה להודות לכמה אנשים טובים שעזרו לי ושעזרתי להם. האנשים שעזרו לי הם : רוני גוסרסקי - delta 7 - עזר לי הרבה מאוד במשך עונת האיסוף. אודי ושלו בלנגה - worldcup06 , albertos7 , עזרו לי באיסוף. עדו שגן - ashgn - עזר לי בעונת האיסוף. איתי דובנר - מחליף בירושלים - עזר לי בעונת האיסוף. שרון עמר - סהר 12345 - עזר לי בעונת האיסוף. גיא דהן - gyyg10 - אמנם לא עזר לי אבל מגיעה לו תודה על נדיבותו. תודה גם לכל מי ששכחתי , אני חייב לכם התנצלות אם שכחתי אתכם. להתראות לכם. איתי.

ashgn

New member
אני שמח שיכולתי לעזור!

ניפגש בעונות הבאות של סופרגול וסופרגול מונדיאל!

E442

New member
../images/Emo41.gif מצטער ח'ברה , אך לא אאסוף. ../images/Emo41.gif

שנה הבאהישנן בגרויות , לכן לא יהיה לי זמן לכל איסוף הקלפים. בכל זאת היה ממש כיך לאסוף אתכם. חבל שזה לא ימשך -(-(-(-(

אה פתאום זה בשביל הכיף

רק לפני שבועיםם היית מוכן להתערב איתי שתסיים תחוברת ואני אמרתי לך שלא תצליח =]

E442

New member
לא אספתי השנה ולא הדבקתי בחוברת

כי רק קניתי מעטפות ועזרתי לאנשים לסיים , בשביל הכיף.

E442

New member
נדב

אני לא חייב לך דין וחשבון. אתה בסך הכול בן אדן אדם שאוסף קלפים , בדיוק כמוני. מספיק עם כל ההאשמות וההצקות שלך. תתרגז בעצמך ואל תתעניין בענייניהם של אחרים

זה לא האשמות והצקות אתה פשוט שקרן

קטן . זה הכל . חשבתי שאתה בנאדם ישר מצשד שני גם שיקרת בקשר לגיל שלך . אתה שיקרת לי שאתה ממלא חוברת ועוד שיקרת לי כשאמרת שאתה מבטיח שתגמור אותה . מרחם עליך .

E442

New member
נדב

אני לא חייב לך דין וחשבון. אכן כן , שיקרתי לך בקשר לגילי , והרשימת חוסרים שרשמתי הייתה או של אודי ושלו , או של רוני גוסרסקי. אז כן , התייחסתי לזה כאילו זה האלבום שלי , אז מה ? זה אומר שאני לא בן אדם ישר ? נהפוך הוא , אני חושב שאני לא צריך להתייחס אפילו לבן אדם כמוך. נדב , תהיה בריא.

E442

New member
חוץ מזה , אני לא חושב שזה הפריע להם

אודי ושלו בלנגה , ורוני גוסרסקי , האם הפריע לכם שהתייחסתי לאלבום שלכם כשלי ? זה אומר שגנבתי אותו ? זה אומר שלא עזרתי לכם ? זה מציק לכם ? זה מעצבן אתכם ? אם כן תגידו , למרות שאני חושב שבכלל לא התייחסתי לאלבום של שלו ושל אודי כשלי , זאת אומרת אני חושב שאמרתי שהחוסרים שלי הם החוסרים של רוני בלבד , ושבכלל לא אמרתי שהאלבום של אודי ושל שלו הוא שלי , אא בסך הכול אמרתי שהחוסרים שלי הם החוסרים של רוני , ובסך הכול אמרתי שהאלבום של רוני שלי , ושאני אסיים למלא אותו. זה מציק לך , רוני ?

למעלה