היה פשוט מדהים אתמול!

clyps

New member
../images/Emo41.gifהיה פשוט מדהים אתמול!

אין מילים!
היה עוצר נשימה!!!!! למרות שטום אנדרסון שווקה מיתר בשיר הרביעי ("מה שנקרא-משהו נקרע") , והרצועה של הגיטרה ספאר נפלה כל הזמן.. היה יפיפה.. דואט נפלא של קורין ויהודית ל"ארוחת בוקר" - קורין שדיברה בצרפתית בכזו טיבעיות נהדרת ויהודית שדיברה במקביל בעברית.. "בקרוב" היה סופני! מקווה שייכנס להופעות של המיטב! (וגם ארוחת בוקר אגב, שיצא לי לראות פעם אחת בלבד במיטב..) היה לי חסר התופים- מודה... ממש כואבת לי הבטן, ולכן, אפרוש כעת, אני מניחה שכאשר שלו יגיע, הוא יפרט יותר, אבל גם אני מבטיחה עוד פרטים ברגע שאתאושש
שיר
.

יש לי תמונות שצילמתי אתמול

אומנם לא יפות ומוכשרות כמו בכתבה כי גם לא השתמשתי בפלאש כדי לא להפריע... אני עוד לא הכי למדתי להשתמש במצלמה האוירה בכל ההופעה ביתה מחשמלת... זה שונה צכל הופעה שאני בד"כ הולכת אליה אולי כי אני לא מכירה את כל המילים של השירים בעל פה אבל עדיין היה קסום לראות את כל הקהל האוהב שמרעיף אהבה על קורין ועל כל השאר אני חייבת להגיד שהשירים שהכי אהבתי היו השירים שאני מכירה: הטבעת נפלה, אנטארטיקה,ארץ קטנה עם שפם, גם הביצוע של השיר בצפרתית גרם לי לבלוע בשקיקה את כל האוירה שמסביב... ההדרנים היו קוסמים. תמיד חשבתי שהביצוע לשיר לשירה של מירי מסיקה קסום ואדיר אך אתמול הובהר לי אחרת... חבל לי שיהודית רביץ לא שרה יותר כאילו באה והלכה תוך רגעים מספר בקיצור היתה הופעה אדירה אך קצרה מדי לטעמי רציתי שתשיר עוד אהבתי גם את ההומור של קורין- היא נראתה אתמול בעננים וזה לא היה מפתיע... היא אמרה כל הזמן תודה לכולם אבל תמיד שכחה להגיד תודה לעצמה ושהקהל אמר זאת היא לא שמעה...אז תודה לך קורין

clyps

New member
היה פשוט יפייפה ביום רביעי..

קורין באמת כל כך התרגשה... ולא ניראה שנילחצה מהפאשלות עם הגיטרה למרות שברור לי שהיא אכן נלחצה.. אני בהחלט ממליצה לך להגיע להופעה ב-1 לדצמבר , הופעה של המיטב, עם הרכב מלא- בעיקר עם תופים מה שלא היה ביום רביעי.. כדי שתוכלי להיתרשם טוב יותר מקורין... שמחה מאוד שנהנת.. האירוח של יהודית אכן היה קצר, אבל קולע לדעתי.. בהופעה קצרה שכזאת לי היה חשוב לראות כמה שיותר קורין..
לא צילמתי בהופעה כיוון שאסרו זאת בתחילת המופע... אבל יש יופי של תמונות של שלו וקורין
אחכה לעוד הופעות שכאלה... שבת שלום לכולם! שיר
.

shlook

New member
"מה שנקרא משהו נקרע"

בשתי מילים - שונה ומיוחד. ההופעה שלשום הייתה קסומה, מיוחדת ושונה באוירה, בפלייליסט, בהרכב ובביצוע. אני ושיר הגענו לסוזן דלל (אחרי שהפסקנו לעלות על אוטובוס לכיוון הלא נכון) והתיישבנו לנו אי שם למעלה למעלה ביציע (אחרי שהחלפנו מקומות שלוש פעמים כי תפסנו לאנשים אחרים
). ואז קורין עלתה לבמה - קורנת וחייכנית מתמיד והתחילה (למרבה ההפתעה) עם "מעיין". כל ההופעה קורין הייתה מצחיקה ומאושרת למרות שנקרע לה מיתר (דבר שהיא הכי שונאת שקורה בהופעות) וגם נקרעה לה הרצועה של הגיטרה. הפלייליסט (לא זוכר את הסדר במדיוק): מעיין זן נדיר כבשים לחיות כשזה עמוק 2 שירים של אלונה טוראל למילים של אגי משעול (אחד מהם נקרא "מי יברכך") ואז הגענו לביצוע של כל השירים מ"אנטארקטיקה". במיוחד זכור לי הביצוע של "הטבעת נפלה" ואנטארקטיקה" שהיו מיוחדים ונפלאים וגם כמובן את "ארוחת בוקר", "שיר לשירה" ו"אנטארקטיקה" עם יהודית רביץ, שהייתה לא כל כך דומיננטית אבל בהחלט תרמה המון והיה אפשר לראות על הבמה כמה הן אוהבות ומעריכות האחת את השנייה. בהדרן קורין ביצעה את "אי שם בלב" וכשכולם התחילו לצאת מהאולם אז כל אחד זימזם לעצמו את השיר כי הביצוע המעולה חילחל לראש :) בקיצור ולעניין, הייתה הופעה מאד שונה ומיוחדת, אבל לא מיועדת למי שבא פעם ראשונה להופעה של קורין, אלא למי שמכיר את הביצועים של קורין עם ההרכב ובא לשמוע משהו שונה. מי הייתה הכי תותחית? אלונה טוראל על הפסנתר. פשוט מנגנת מדהים. מי הייתה הכי חסרה לי? אלונה דניאל, כי בכל זאת אין כמו קורין עם אלונה דניאל וההרכב. אך בכל זאת בהחלט היה שווה ללכת להופעה המיוחדת הזאת!!! נ.ב: הספקתי אפילו להחליף מילה או שתיים עם יהודית וגם עם רונה קינן (שישבה בקהל) ואפילו להצטלם עם קורין (בתנוחת יוגה..חחח)

למעלה