היום אחרי מסע של שנה אני בא לשתף אותכם

1ysrat

New member
../images/Emo41.gifהיום אחרי מסע של שנה אני בא לשתף אותכם

חיתי בדרום ובמרכז הארץ במשיך 24 שנה אני ראיתי איך כלום בורחים מנוצרים ואיך הנוצרים צריכם להלחם בחיי יום יום לפני שנה התחלתי התבונן על נוצרים בצפון הארץ אל שלווה שלהם איך כלום יכולים לחגוג את החגים בשמחה ולא בצורה הסתר זה היה ממש יפה בחג מולדת היתי בנצרת ראיתי כולם כל כך שמחים הולכים לכנסיה יוצאים ולא כמוני שלקחתי יום חופש אחרי שהבוס לא נתן לי מעז הסתובבתי הרבה בצפון והתגלה לי עולם אחר אפילו לאומרארץ אחר ממש יפה! לפני כמה חודשים בא הבן בן 12 ושאל אותי " אמא למה היהודים שונאים את הנוצרים?
השאלה הדליקה את מחשבותי מאוד
היום אני עוזבת הכל מתחילה לחפש בית בחיפה ולעבור לגור בצפון איך קיים שני עולמות במדינה קטנה זאות

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה על השיתוף...../images/Emo201.gif

וברכות על המעבר העתידי לצפון, בכללי בשבילי הצפון הוא ה"מקום" הכי יפה בארץ..וכמובן חיפה
לגבי מה שאמרת
קצת עצוב לקרוא את זה.. אני יודעת שיש מתח בין קבוצות שונות..וזה קיים בכל מקום בעולם..נוצרים..יהודים, בודים, מוסלמים, יהודים משיחיים, מזרחיים, אשכנזים, ימניים, שמאלניים, בעלי צרכים מיוחדים, שחורים, צהובים, לבנים, סטרייטים, בעלי העדפה מינית שונה וכו'.. ממש קשת רחבה מאוד של קבוצות אנשים שונות..ומגיל קטן משהו באדם מדרבן את הילדים שלו להיות גאה שמי שהוא ולהרגיש יותר טוב ממי ששונים
אני סבלתי גם מחינוך סמוי כזה..ורק שהתחלתי להיות עצמאית במחשבות שלי, ולבחור את הגישה שלי לחיים, ובעיקר כשישוע מילא את חיי..הבנתי שאם אלוהים אוהב אותנו אחד אחד, אחת אחת, באותה מידה ובצורה בלתי מוגבלת, ולאמשנה איזה דת או מוצא או צבע אנחנו, ומת למען כולנו וקם לתחייה בשביל שלכולנו יהיו חיים טובים יותר, אז איך אני יכולה לזלזל או לשנוא חלילה אדם שישוע מת למענו בדיוק כמו למעני!! זה גרם לי לראות את העולם אחרת, את האנשים אחרת, אולי לא אוהב את ההתנהגות שלהם, או לא אתמוך בדעות של חלק, אבל כאנשים אני אוהבת אותם..מאוד, וזו היתה הגדולה של ישוע, שאנו משתדלים תמיד ללכת בעקבותיו, לא תמיד זה מצליח לנו אבל לא מפסיקים להשתדל
! מכל זה רציתי להגיד לך ישרת יקרה, שיש הרבה יהודים שכן אוהבים נוצרים..תתפלאי!
וההפך גם נכון.. ויש לצערי גם הרבה נוצרים ששונאים יהודים
וההפך גם נכון.. אז כשמכלילים, פוגעים בהרבה אנשים שההכללה לא תקפה עבורם, וכשמסייגים..נותנים צ'אנס לאותו ילד בן 12 להבין שזה לא נכון להכליל, ולבנות בראש מחסומים רגשיים כאלו, כי זה יקשה עליו המון בעתיד לקבל אותם בחזרה.. כי זה מה שאלוהים רוצה..שנקבל את השונה, ונברך את האוייב, ונאהב את מי שפוגע בנו
אוהבת אותך ומאחלת לך המון הצלחה במציאת בית חדש

lion 7

New member
..

החיים בארץ זו ובמזרח לא מזהירים רבות לכל הנוצרים במיוחד במגזר הערבי , אני לא אוהב להתחמק מהמציאות זו , להגר זו העדיפות הבלעדית למיעוטים ובמיוחד לנו הנוצרים , רק להזכיר את מאורעות כפר יאסיף , מע`אר נצרת, ושפרעם לאחרונה אז בודאי נוצרים צריכים לחשוב 2 פעמים לפני שמהגרים , ולשאול מה עושים בכדי להיות איתנים וחזקים , האם כדאי לשים איזה נציג מטעמם בכנסת או מה , או לאלף הרוחות למה אנו צריכים לישם מנהגים כמו אולמות החתונות שמצריכה כל שנה לקחת משכנתא או הלואה , אני שואל ותוהה גם למה יש תמיד שנאה עצמית במדינה כאן , ערבים נגד ערבים יהודים נגד יהודים , וגם אל תהיו פתיים בכל עדה דת ולאום במדינה יש את השנאה אחד לרעהו ודוקא את היחס הטוב לשונה , זה מוזר זה לא מובן וישוע אלוהי אני מת שיום אחד שנראה כאן שלום אמיתי בין כולם על חלקת האדמה הרויה מדם מאז ומעולם .. מאז שנכנסתי לתפוז אני בהלם , אין ולא יום אחד שרואים סובלנות אחד לשני ,.. זה מה שרציתי לכתוב מהרבה זמן , ותאמיני לי אושרת אני מכיר הרבה קרובים ומכרים מחו`ל שבוכים על השעה שהיגרו בה לחו`ל .. אני מאחל לך ולכולם חיים טובים .. השבועות האחרונים אני עסוק מאד בעבודה ובית .סורי

למעלה