היום בערוץ 8 21:30

Chocoholic

New member
../images/Emo41.gif היום בערוץ 8 21:30 ../images/Emo44.gif

הסרט No Direction Home - ביוגרפיה תיעודית על דילן, בבימויו של סקורסזה. הכינו את הפופקורן! (או כל חטיף אחר, זה סרט לא קצר אבל שווה כל רגע
)

מה זה זה?! ../images/Emo46.gif

גם במדורי תכניות הטלוויזיה בעיתונים הופיעו שעות השידורים החוזרים, וסמכתי על כך. עכשיו מסתבר, שבמקום השידור החוזר של הלילה (שתכננתי להקליט) יש משהו אחר, ולוח התכניות השתנה, ובמקום השידורים החוזרים של מחר מופיעות בו תכניות אחרות. מרגיז וממש לא לעניין.

גם לי זה קרה!!!

מי יודע מתי יש באמת שידור חוזר?? באתר של ערוץ שמונה לא רשום שידור חוזר אחד. גם לא ביום שני.

חברים, מה קורה?

נכון, קורות טעויות. לא צריכים בשביל זה להקים חלילה ועדת חקירה. אז תרשו לי להרגיע. אני מניח שה-DVD הגיע כבר או צריך להגיע ממש בקרוב לחנויות, אז לכו ותרכשו אותו. עלותו לא יקרה בהרבה מזה של דיסק רגיל של דילן, ובזה שמשתלם לרכוש אותו אין ספק.

אל תגזים...

יש בערוץ שמונה תוכנית - אז צופים. זה הכל, אני לא אוהד מושבע שיילך לקנות DVD.
אני רק רציתי לצפות בסרט בטלויזיה...

אני לא רואה בזה שום הגזמה

אבל נניח, אני גם לא רוצה שהדברים הבאים שאומר יחשבו לנבואה. אני מאמין שערוץ 8 יתן שידורים חוזרים, ובמוקדם או ב"מאוחר" (ואף פעם לא מאוחר, אני מאמין שהערך של הסרט רק יעלה עם השנים) יהיה ניתן להשכיר אותו בספריות הוידיאו. איך שלא יהיה אני מבין אותך, אבל אני מציע לך לצאת מההתבאסות הזאת.

נו, באמת.

מדובר בפאשלה של ערוץ 8, שפירסם הודעות על שלושה שידורים חוזרים, וביטל את כולם ללא התראה; ובנוסף לכך בפורום הערוץ לא התייחסו כלל לפניות של כמה וכמה מתלוננים בנושא (אבל התייחסו לפניות אחרות, כולל הודעה שהם "מעבדים את הנתונים של חידון בוב דילן"). זהו ביטוי מחוצף לזלזול בצופים. אפשר לרכוש את הסרט ב-DVD? מה אתה סח? אפשר גם לא לצפות בו ולא להקליטו, או לחכות שישודר שוב, מי יודע מתי. בכל מקרה - לא מדובר באסון גדול. הנקודה היא, שפאשלות כאלה גורמות אי-נעימות מרגיזה, וכשאין תגובה והתייחסות לעניין ולפניות בנושא - זה מרגיז עוד יותר.

Chocoholic

New member
אני מאמין שיהיה שידור חוזר

זו תהיה טעות מצד ערוץ8 לא לשדר שוב את הסרט בשבוע הקרוב.

oz s

New member
הודעה מעודכנת של ערוץ 8

לכל מעריצי דילן ואוהבי סקורסזה, ראשית נפתח בהסבר: בשל בעיית זכויות בלתי צפויה, לא שודר הסרט בשידורים חוזרים כמתוכנן. אנו מתנצלים על עוגמת הנפש שנגרמה לחלקכם ולכן - בעקבות מבול הפניות שקיבלנו, נוסף שידור לסרט. שידור זה יהיה השני והאחרון בהחלט (לא יהיו אצלנו עוד שידורים חוזרים), אז אנא מכם השתדלו לזכור - 30.1 יום שני חלק ראשון בשעה 22:25 31.1 יום שלישי חלק שני בשעה 22:25. כלומר,יש עוד הזדמנות אחרונה לצפות היום בחלק השני.תהנו.

נכון, תודה.

נשמע משונה למדי: היו זכויות להקרנה אחת, אבל לא להקרנות חוזרות? בכמה שעות בלילה הם גילו זאת? עכשיו השיגו זכויות לעוד שידור אחד בשני חלקים לעוד חודש? נו. מילא. גם זה משהו.

למעלה