היום הולדת של יעלי - כנסו

../images/Emo41.gifהיום הולדת של יעלי - כנסו../images/Emo41.gif

קודם כל שלום
הרבה זמן לא הייתי פה אוקיי אז נעבור לנושא היום הולדת של יעלי מתקרב ואני חושבת שבאמת כדאי שנעשה לה משהו, שתדע על קיומנו בכלל. עכשיו לי יש כמה רעיונות:
ברכה מכל הפורום וברכה אישית מכל אחד
סרטון שלה שמשלב תמונות וסרטונים מכל הזמנים עם שיר שכולנו נבחר ביחד, אני יודעת להכין אבל תהיה בעיה אחת שאני צריכה עוד סרטונים מה שיש לי ממש לא מספיק.. אני צריכה מכל הפסטיגלים אז אנחנו נצטרך מישהו עם כרטיס טלויזיה בדחיפות או לפחות מישהו שיש לו עוד סרטונים.
בלונים ושוקולדים ואולי איזה כרית עם תמונה שלה ושיהיה רשום שזה מאיתנו.
ואת כל הבכרות אולי נעשה במין אלבום כזה. הבעיה היא- איך מעבירים לה את זה? אז כולם בלי יוצא מן הכלל תגיבו לי תגידו מה דעתכם על כל הרעיונות שלי וכל מי שיש לו עוד רעיונות שירשום כל מה שעולה לו בראש, בלי להתבייש כל רעיון יתקבל בברכה. וגם כל מי שחושב אפילו שיש לו איזה דרך בכלל ליצור איתה קשר גם שיגיד. תודה מראש ותגיבו אנשים

Dorushh 3

New member
אחלה רעיונות../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

נעשה את כולם..
אבל באמת איך ניתן לה את זה?!

rhilf

New member
בינואר היום ההולדת שלה-אחלה-רעיון

ואחלה רעיון!!!

כל הכבוד הגר'וש../images/Emo70.gifרעיון מקסים../images/Emo9.gif

חברה שלי מכירה באופן אישי את יעל בר זוהר אז אולי היא תוכל להעביר לה את זה
אני ישאל אותה עוד מעט
*מקווה שעינב - (חברה שלי) תסכים להעביר לה את זה*

Green Day 1

New member
../images/Emo45.gifממש רעיון טוב!../images/Emo13.gif

אמממ... יעלי רשומה למערכת תפוז כבר... כיעל בר זוהר בעמ ... מממ... אולי אפשר לשלוח לה מסרים? שתבוא לבקר בפורום הזה?
וחוץ מזה לאחל מזל טוב לה בסרים, זה גם טוב
... השאלה היא, אם בכלל יוצא לה להיות לפעמים במחשב...
תציעו עוד רעיונות

תודה רעותי באמת תבררי איתה

ובקשר למסרים האישיים אני ממש לא חושבת שהיא בפורום ושהיא בכלל במחשב.. אז זה לא נראה לי רעיון טוב. ואנשים, תתחילו להיות ייצירתיים תחשבו על רעיונות בשבילה גם...

../images/Emo3.gif ../images/Emo108.gif

כולם שכחו שאני גם בפורוםםם הזהה ... *** נעים להכירר חברה של רעותת, עינבב לא היה לי זמן להיכנס בגלל זה לא נכנסתיי

הנה את עינבי../images/Emo24.gif

תקשיבי, אנחנו רוצים לשלוח ליעלי מתנה לימולדת שלה
ואת היחידה שיכולה לעזור.. אז מה דעתך להביא לה את המתנה
כי את ממש מכירה אותה טוב והיא מכירה אותך

Dark Force

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אני מאוד מאוד בעד הרעיון, אני חושב שזה מקסים. השאלה באמת איך נוכל להעביר לה, אני אבדוק את הנושא- ואם יהיה משהו אני אעדכן אתכם.

אוקיי שיר תודה רבה =]

וצריך להתחיל לזוז עם זה.. אז כל חדשות שיהיו לך... אה ועוד משהו אתה יכול בבקשה לפתוח גלריה לתמונות הנבחרות שהייתי עושה התמונה היומית ולשים שם את כל התמונות הנבחרות.. תודה מראש

Dark Force

New member
הממ בקשר לתמונות..../images/Emo56.gif|פגרה|

אם תוכלי לשלוח לי במסר את הכתובות לשרשורים שפתחת בנוגע לתמונות הנבחרות, תודה

inbal321

New member
איך נעביר..../images/Emo185.gif

אולי נעשה מפגש במרי לו או משו כזה? הפורום הזה קיים כבר מספיק זמן נראלי בשביל שנעשה מפגש..

miri a

New member
עצה בשבילכם.. (איך להעביר)

אני לא כ"כ חלק מהפורום (לא מעריצה של יעל או משהו) אבל לפעמים אני סתם נכנסת לקרוא הודעות וכאלה. בקיצור אני פגשתי את יעל הרבה בחיי (לרוב במסגרת מרי לו) וגם במסגרות אחרות. והיא באמת עזבה את מרי לו כמו שמישהו מכם כתב. אבל אני בטוחה שיעל תתארח בתוכניות ואתם יכולים להביא לה את זה בצילומים. לרוב זה באולפני הרצליה (יצפאן, יאיר לפיד, אדיר מילר וכו'). אז פשוט תבדקו תאריך קרוב ליומולדת או משהו בסגנון. באופן פרטי אני בטוחה שלא ייתאפשר לכם כ"כ אז או דרך המנהל שלה או באיזה תוכנית \ אירוע שהיא תהיה נוכחת.

Nofar723

New member
יש לי רעיון!!!!

נכון יעל מתארחת בתפוז מהפסטיגל לקראת הפסטיגל???!!! אז מישהו הולך מהפורום לא??שיר?? ואם כן ככה נוכל להעביר לה את זה

למעלה