היום הזמנתי לי חברות להדלקת

../images/Emo41.gif היום הזמנתי לי חברות להדלקת

נרות חנוכה. אגב, זה רעיון די נחמד כי הן לא "זורקות" אותי לרגעים קשים, ולזכרונות כואבים מכיון שאף פעם לא הדלקתי נרות עם אמיר בחברתן. כך, שמאד שמחתי לקראת פגישתינו זו, והשמחה הזו הביאני למטבח להכין לביבות ולקנות סופגניות בקונדיטוריה. ואכן, החברות הביאו איתן משב רוח נעים של חג ואור. הדלקנו נרות, שרנו שירים, אכלנו, שתינו וסיפרנו סיפורים, כמו שחברות עושות בדרך כלל ללא כל קשר לחג החנוכה. אחרי זמן מה, נפרדנו לשלום בחיבוקים ונשיקות עם הבטחה שצריכים להפגש יותר. וכמו שאמרתי לכם קודם, השמחה הזו הביאני למטבח. וחוץ מהלביבות הכנתי גם מרק. אך...אוי ואוי הן נסעו ואני שכחתי להגיש להן מרק!!! כך, שאני פונה פה, לכל חברי היקרים, אם יש ביניכם מישהו החפץ במרק כרובית קרמי, טעים, ומזין, בעל מרקם יפה ואחיד, מוזמן לבוא.

אחלה הלן

נשמע שהחג עושה לך טוב.. אני באתי בשביל מרק הכרובית... כזה מעוך עם שמנת מתוקה? יאללה תעמיסי על הצלחת..

הלן........ריח הלביבות והספגניות בא

באפי.....והמרק, בכלל טעים גם מכאן. שמחה נורא שאפשר להדליק נרות בחברה טובה...עם חברות שלא "זורקות"... אני משוכנעת שגם הן חשו ככה בקירבה ובטוב איתך ביחד........ כבר מארגנת כף ומפית ובאה לבקש ממך קערת מרק..... ומיד יוצאת לדרך...ומגיעה...... חיבוקים לך אישה יקרה

אוי הריח הזה המתפשט לו בין חדרי

הבית... הכל מריח מטיגון...ולא פלא שהגיע עד אליך. ואם אמרת שאת לוקחת כף ומפית...אז מדוע שלא תקחי גם קערת מרק...
ואז תשחררי אותי משטיפת כלים?... תבואי...אשמח לארח אותך לקערת מרק...כי יש לי עוד די הרבה... גם לך חיבוקים אמא של אייל...

איילת*

New member
הלנה יקרה,

כמה טוב שיש חברים. ואולי גם אני הייתי צריכה ללכת להדליק נרות עם חברים במקום עם המשפחה, שמדגישה כל כך את החסר. ובכלל ´טקסים´ שכאלה הופכים את החוסר להרבה יותר מוחשי. הערב, אחרי שהחנוכיה כבר דלקה לה, שמעתי בתוכי את הקול של אבא שר ´מעוז צור´ כמו שתמיד אהב לשיר, עם שמחת החיים המדהימה שלו. דמיינתי וחייכתי לעצמי. חג שמח, הלן ואגב, אם המרק שלך משתווה לקפה שהיית מכינה לנו פעם, אני רצה...

מיכל@בר

New member
הלנה יקירתי, רעיון מדליק (!) להזמין

חברות שלא קשורות לזכרונות.. שמביאות איתן עולם אחר.. ואני בטוחה שהיה נעים וטעים. כי איך לא? טוב לגוון את החיים האלה לפעמים ולשכוח להגיש מרק כרובית, למשל.. בקיצור, הלנה, המשך חנוכה שמח

למעלה