../images/Emo41.gif התשובה לחידה השבועית ../images/Emo41.gif
מה קרה במהלך השבוע? להלן התשובות והניחושים שלכם (בסדר כרונולוגי): 7/1- החידה השבועית מפורסמת. 8/1- Omega Dark מנחש: הסידרה "ספין סיטי" עצמה. הרמז הראשון של החידה השבועית מפורסם. 9/1- Kippi S מנחשת: אהבה. vitamin P מנחש: עיריית ניו יורק (המבנה). הרמז השני של החידה השבועית מפורסם. Kippi S מנחשת:
ניו יורק 10/1- שחר פיספס. אין רמז יומי. Omega Dark מנחש: עונה. 11/1- lidor30 מנחש:
ניו יורק שחר מכפר על עצמו. רמז יומי כפול. (רמזים שלישי ורביעי) y0ni06 מנחש:
ניו יורק Kippi S מנחשת (שוב):
ניו יורק vitamin P מנחש:
ניו יורק 12/1- הרמז החמישי של החידה השבועית מפורסם. 13/1- MYEYE מנחשת:
ניו יורק הרמז השישי של החידה השבועית מפורסם. כפי שאפשר לראות מההדגשות שלי התשובה היא:
ניו יורק (התשובה המפורטת נמצאת למטה) ברכות למנצחים. שלום לסמויים. בהצלחה בחידה הבאה לאלו שלא ענו. תשובה מפורטת: היא הופיעה באין ספור סרטים וסדרות- אני צריך לפרט את כל הסדרות? אני משער שלא. בשנים האחרונות היא נתקלה במכשולים וקשיים רבים- זה התחיל במגדלי התאומים וממשיך בטרור אחר. ראש ממשלת צרפת נתן לה מתנה יקרת ערך לפני שנים רבות- פסל החירות כמובן. היא הופיעה בכל פרק בספין סיטי- אין צורך לפרט. הפיתרון לחידה לא חייב להיות שם של שחקן.- כי זה באמת לא היה שחקן
. היא "חדשה".-york
new כשאתה מוציא ממים מהפה אתה...- ניו
יורק הכינוי שלה הוא בעצם פרי.- ה
תפוח הגדול. |- |- =0- סימולציה של שני מטוסים פוגעים במגדלי התאומים ובסוף נשאר 0. קרי לא יכולה בלעדיה, ורושמת עליה רבות בטור האישי שלה.- סקס והעיר הגדולה. התוכנית המפורסמת. החידה השבועית הבאה תפורסם במהלך היום. מקווה שנהנתם.