היום זה מתחיל!!!!

WundeRKind

New member
../images/Emo41.gifהיום זה מתחיל!!!!../images/Emo41.gif

אז לכבוד היומולדת של רז....או שלא. היום התחיל הסיבוב הופעות בארה"ב של קלי!!! אז הנה הסטליסט להופעה הראשונה: Setlist: Intro (You Shook Me All Night Long) All I Ever Wanted Miss Independent I Do Not Hook Up Some Girls Have All The Luck ("Rod Stewart" Cover) Don't Let Me Stop You Breakaway If I Can't Have You Never Again Behind These Hazel Eyes - אקוסטי Walking After Midnight ("Patsy Cline" Cover) (Acoustic) Cry I Want You Whyyawannabringmedown Because Of You Walk Away Since U Been Gone Already Gone - בעיבוד חדש If ("Janet Jackson" Cover) My Life Would Suck Without You אז קודם כל, קיבלנו לראשונה הופעה של Don't let me stop you ושל I want you. קיבלנו 3 קאברים מכל מיני סוגים שונים. ובכל זאת, מרגישים את החלל העצום של ADDICTED ושל SOBER, מבחינתי לפחות. בהחלט היה מספיק קאבר אחד (של רוד סטיוארט) ובמקומם לשים את השירים האלה. מה שכן, אני שמח לראות שהיא נתנה יותר במה לשירים החדשים ופחות לברייקאויי, למרות שיותר מתמיד, רואים ש MY DECEMBER לא מקבל במה בהופעות החדשות, רק שיר אחד... מה אתם חושבים? מסכימים על הסטליסט? ואם לא, מה הייתם משנים שם? בהמשך אפרסם לינקים לכל מיני קטעים מההופעה.

lost my life

New member
אני מתה עליה פטסי קליין

ועל השיר הזה...עכשיו אשמע את זה..כרגע אני בחפירות שלה בהקדמה על השיר חחח

WundeRKind

New member
פשוט צמרמורות.

ביצוע מרגש בטירוף. הכינור מוסיף המון המון לשיר. זה טיפה טיפה מעלים את החוסר של סובר.

WundeRKind

New member
ואני אמשיך להגיב לעצמי

קודם כל, האיכות לא סבבה.. היא מעולה!! ככה שכולם חייייייבים להוריד הופעות שממש ממש אהבתי: I do not hook up - הפתיחה שלו ממש מגניבה! עשו מן רמיקס כזה Some girls - מעולה!! If I Can't have you - עשו אותו ממש אלקטרוני רוקיסטי כזה! ממש ממש מגניב!! BTHE - אקוסטי כמו פעם, אבל עדיין, מעולה! Whyyouwannabringmedown - שוב פתיחה חדשה מגניבה ומעולה! ביצוע ממש ממש ממש מעולה!! הכי טוב של השיר הזה עד עכשיו! Walk again - הגרסא החדשה מעולה! גרובית מגניבה כזאת, ממש אריתה פרנקלין חח Already Gone - ממש הפשיטו את השיר הזה. לגמרי. כבר לא נשמע כמו ביונסה. הקול של קלי מדהים בביצוע הזה.

../images/Emo41.gifAIEW קיבל מעמד זהב בקנדה

נמכרו למעלה מ-40 אלף עותקים. סתם לשם השוואה, My December מכר שם יותר מ-100 אלף עותקים [מעמד פלטינה]

למעלה