היום יום הולדת..היום יום הולדת

redsnowhite

New member
../images/Emo41.gifהיום יום הולדת..היום יום הולדת../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

אוגוסט הוא חודש מלא ימי הולדת, במיוחד אצלנו בפורום(הענק
).. והיום, מי שחוגגת יום הולדת היא לא אחת ולא אחרת מהמנהלת פורום ה-מ-ק-ס-י-מ-ה שלנו, נועל'ה
נועה חוגגת היום 18 קייצים חמימים ושזופים
אז.. תאחלו לה מזל טוב
שלי בהמשך...
אוהבת אותך

Aviyush

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

ואו איזה גיל!
שיהיה לך יומולדת נפלא

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif../images/Emo212.gif ../images/Emo15.gif

נועה, מזל טוב עד 120 המון בריאות והצלחה בהכל
תהני המון תעשי חיים
מכל ה-
מריאנה

נועההה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

ואייי מאמי שלי המון המון מזל טוב
אושר
ועושר
בריאות
וכושר
ואו נועה 18 זה גיל ממש מדליק
עד 120
והמון בהצלחה בכול מה שתבחרי לעשות
ממה שאני מכירה אותך את פשוט מדהימה
ולפי התמונות גם יפיופה אמיתית
אז שיהיה לך יום הולדת הכי טוב בעולם
אוהבת
יסמיני

m i c k e y 15

New member
מזל טובבבב../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

הרבה אושר ואהבה,שמחה ובריאות

happy apple

New member
וואי מזל טוב!!!

18 זה יומלדת מיוחד! ואגב יש לך שם מדהים .........

תודה לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

היתה יומולדת ממש ממש כיפית
טנקססס
רוית תודה על התמונה

אוקיי אז ככה../images/Emo3.gif

בערב המשפוחה חיכו לי בסלון עם בלונים וכיבוד על השולחן ומתנות ... והיה ממש נחמד
אח"כ יותר מאוחר נסענו למסעדה שהם הזמינו בה מקום מראש, והיה מאוד מאוד מאוד טעים
בסביבות 12 יצאתי עם כמה חברות לראשון לשבת באיזשהו מקום .. סתם לשתות ולאכול (ממש קצת כי לא מזמן חזרתי מהמסעדה חח ששם טחנתי ברמות מטורפות חח).. אבל גם הם הפתיעו אותי וחיכו לי שם עם בלונים ומתנות וקנו לי זר פרחים שהייתי איתו על הראש כל הלילה
אח"כ כשבאנו כבר לחזור הביתה ולצאת מהמסעדה נתקלנו במלא ילדים שלמדו איתנו בשכבה (שגם נפגשנו איתם באיה נאפה) אז המשכנו לחגוג איתם חח .. הם ישבו בנאפיס אבל אנחנו רק ישבנו איתם לא אכלנו או משהו.. כי אכלנו כבר במקום הקודם .. ואז כשהם סיימו לאכול כבר באתי לקום וללכת ופתאום אני שומעת "היום יומולדת..היום יומולדת" ואני רואה את המלצר מגיע עם עוגה וקפצת וזיקוקים חחח הם הפתיעו אותי בקיצור .. והיה ממש כיף וממש התרגשתי
בקיצור היה יום ממש ממש כיפי
ועכשיו למתנות
: מההורים קיבלתי בגדים ונעליים מאחי קיבלתי 3 חולצות חמודות מהסבתות והסבים והדודים קיבלתי כסף חברה אחת קנתה לי טוניקה מהממת והכינה לי ברכה מושקעתת.. עם תמונה וכריכה .. משהו מהמם
ועוד חברה קנתה לי פיג'מה חמודה כזאת של הפנתר הורוד .. משהו חמודדדדד ביותר וזהווו .. בקיצור .. כיף

וואי איזה כיף../images/Emo13.gifשמחה שנהנת../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

נראה שהיה לך ממש כיף

למעלה