היום יום הולדת

Rioter

New member
../images/Emo41.gif היום יום הולדת ../images/Emo41.gif

אחרי ספירה שהחלה חודש מראש, התאריך המיועד כבר כאן!
נועה,
המנהלת המקסימה שלנו - והחברה המקסימה עוד יותר, חוגגת 16.
תמשיכי להיות כזו מדהימה כמו שאת
כזו שתמיד יש לה חיוך על הפרצוף
ודואגת שגם לאחרים יהיה חיוך לפחות כמו שלה
המון מזל טוב
ויומולדת 16 כייפי ביותר
הגשימי את כככככל משאלות ליבך
(03:03!) ותעשי רק מה שאת אוהבת
ובכנות - זכינו בך, פשוט ככה!
(וכמובן: בריאות
אושר
ו.. כן כן, גם עושר!
) אוהבת אותך הכי שבעולם ומודה לך על זה שאת ת-מ-י-ד
כאן. פלדמן.

Rioter

New member
לא מאמינה שאיחרתי בדקה..

כבר לא 03:03
טוב נו.. (
)

../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

בתור אדם שבדרך כלל לא זוכר תאריכים אני די נדהמת שזכרתי את התאריך שלך, זה כנראה אומר משהו, נועה
. תראי, הדברים הרגילים - מזל טוב, אושר ועושר - הם מגיעים לך ממילא, אני בטח לא אבזבז את הזמן שלך בלקרוא אותם. רציתי לכתוב לך שיהיו לך חברים טובים, ואז ראיתי את ההודעה של שיר וחשבתי לעצמי שגם זה יהיה בזבוז זמן לכתוב. מה אין לך, נועה? את בוגרת נפלאה (לפי מה שאפשר להבין מהפורום, ובהחלט אפשר) ומנהלת פורום מדהימה - פעילה, מתייחסת. לא פעם אחת ולא פעמיים הודו לך על העזרה, על זה שהיית כאן בשביל כולם. אין מה לבקש יותר מזה. רק שתהיי מאושרת באמת, אם את עדיין לא. אני פשוט אאחל לך עד מאה ועשרים ובאמת אקווה שזה מה שיקרה
. (אסיף)

נוני המיוחדת חוגגת יומולדת!../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

נועל'ה מזל טוב! עד 120 שנה! שתמשיכי להיות כזאת מ-ד-ה-י-מה!!!! כמו שאת! תמשיכי לחייך ולהנות מהחיים:) נועה בת 16 נועה כבר גדולה נועה במכבי הכלללללל יכולה! שתצליחי בלימודים ובכלל בכל תחומי החיים! שתשיגי כל מה (ומי) שאת רוצה באהבה רבה! שירלי

אוי גמאת מתוקה.

תודה תודה תודה תודה תודה.
אתם מקסימים כולכם..
תודה רבה רבה.

יאאאאאא..../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

את מתוקה אמיתית. העלת לי חיוך כזה
ענקי.
אוהבת המון.
תודה שוב.

נועהההה../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

מזללללללל טובבב
שיהיה לך יומולדת שמחח
המוןןן אושר
ובריאות
שתצליחי בכל אשר תפני
שתקבלי הרבה מתנות
ובלונים
ותאכלי הרבה עוגותת
[של יומולדת
] תמשיכי להיות אחלה של מנהלת!!
חן

bergmanit

New member
נועה :)

האפי הפי האפי יומולדת.. בה בה בה מסיבה.. יאללללללללללה בלאגן תביאו ת'עוגה שנזכה לשנה הבאה!!!!!!! אין לי כוח לכתוב את כל הדברים הרגילים, אז פשוט אני מאחלת לך לעשות לחיות ולזכות בכל מה שאת רוצה, לחיות את החיים ולהנות מהרגעים הכי קטנים, ולא לשכוח את קורס מדריכים 05 P: אוהבת המון :)

L I L O C H

New member
נועההההה../images/Emo70.gif

אז נכון שרשמתי לך ברכה [באיי סי
]אבל בכל זאת.... שיהיה לך רק אושר, שמחה, תמשיכי להיות ילדה מקסימה ומדהימה
תזכרי שחיים רק פעם אחת, ובחיים לא תצאי בחיים מהחיים. אז תהני מכל רגע, תלמדי ותשכילי. תקחי את החיים בכייף, ותהני מהם, הם יפים
ו-ה-כ-ל לטובה
אז פשוט מאוד, תישארי את, נועה, ותזכי לרק אושר ושמחה
=]] =]]]
אוהבת המון המון
לילך.

SoulDancer

New member
מזל טוב נועה!!!!

16 זה גיל מדהים תהני מכל שנייה בו! [ותנסי לא להגיע ל17.. זה כבר זן מידי
חח] סתם סתם, שיהיה לך רק טוב ומאושר!

5may5

New member
מזל טוב נועה!!!!

יום הולדת שמח! המון, אושר בריאות הצלחה, הגשמה וכל הטוב שבעולם!!! עד 120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותהני מהחיים =] מאיי

למעלה