היום יומולדת לרייבן 33>

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif היום יומולדת לרייבן 33> ../images/Emo65.gif

אוהב אותך המון המון 3> נסגדת, מותק, מדהימה שכמותך 3> שתמיד שם כשאני צריך אותה =] שיהיה לך יומולדת נפלא
והמון המון בהצלחה בבגרות *חיבוק ענק*

Lihsa

New member
מזלטוב [=

ובהצלחההה. למרות שאני לא מכירה אותך, אבל בכל זאת מגיע מזל טוב ^_^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מזל טוב, רייבן צ'אן.

מתנת יום הולדת צנועה? ^_~

shui chan

New member
כל כך רייבן DDD:

רייבן.. את מותק של ילדה, באמת ^__^~ אני מקווה שתהיי מאושרת ושמחה כלל החיים שלך ושתיזכי להגשים את כל חלומותיך
~ אוהבת אותך

Commander X

New member
מזל טוב רייבן ^_^../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שתהיה לך יום הולדת נהדרת - (רק חבל שהבגרות נוחתת עליה) ושתהני ותקבלי הרבה
ליום הולדת שלך ^_^. אה ובהצלחה בבגרות בהיסטוריה

../images/Emo15.gif רייבנ-צ'ע!

הו! יקירתי שחורת צמה ומטורללת הראש! יומולדת שמייח! הרבההרבה גין מכול צבע, סוג, מין, ארץ יצוא (כולל קעקוע מגניב של "מייד אין צ'יינה") גוון, דת, גזע, שפורפרת צבע, אומן, דיסק, רמקול, מסך, מגהץ, ארנק, מיקרופו, מהדק, נייר וציור. או, וגם עט! טוב, ברצינות (או שלא, את יודעת כמה זה קשה להיות רצינית?! לא באמת! שתי שניות של רצינות עושות לי כאב ראש @_@) שהיה לך מזל טוב והצלחה וכל הבירבורים האלו, שכולם אומרים, אבל אני ממש מתכוונת לזה! לא סתם מהפה, אלא מהלב, הלבלב, הכבד, הרגל שנתפסה לי באימון קראטה אתמול וכגם מהרגל השנייה, מהזרתות, מהאף וגם מהמשקפיים שלי! קיצקץ (כן, אני מושפעת מאתי. יש למישהו בעיה עם זה?!) שהיה לך הרבה טוב וטיפטיפה נאחסה, רק בשביל להדגיש את הכמויות המחסריות של טוב ששלחתי אלייך (את מרגישה את החום? זה בגלל שצריך לשנע את הכמות הזו~!), ושתצליחי בכול מה שתרצי בזכות עצמך. והכי חשוב תזכרי- קשה יש רק בלחם! (או ביאוי אם את מתעקשת)

לבנדר א

New member
אמג רייבן יא זקנה בלה O:

מזל טובבבבבבב!!!!!!!!1111111111111111111@$#$%$#$^&%#$$%%^&&*33333333>
^___________^

Vivi Sparrow

New member
יום הולדת שמח.../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif|../images/Emo13.gif

הרבה אושר, עושר, כושר, יושר ושאר ירקות טעימים. 3:

Sakai Shana

New member
אעאע רייבןצ'אאאאן! D:

...זקנה. י.י; מזלטוב!#FG@#%#$H^E%JRFE%DN& מתהעליך!@$G%DN&RH%&D% תמשיכי להיות חברה נהדרת כמו שאת, ובתאדם מדהימה כמו שאת. רק טוב ובלי יאוי [: בהצלחה בבגרות ^____^ אוהבתאוהבתאוהבת3> שאנה~^^

Envious

New member
../images/Emo213.gifרייבן שלי !!! ../images/Emo23.gif >_<מזל טוב

D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D אני מקווה שהסמיילים יצאו טוב :X חחח אז מזל טוב אוהבתאותך !!D: רגע רגע מחפשת את התמונהשל מאלומאט >_< בנתיים נשים איקוונים D:
טוב לא חשוב אני אמצא את התמונה אחכ =[

rukia chan

New member
רייבן!! מזל''ט!

רייבן!!!!!11 שיהיה לך המון המון מזל טוב, ושתהיי מאושרת ושתמיד יהיה לך נחמד וחביב בחיים ושיהיו לך עוד 35143867405986 שנות מאנגה ואנימה והרבה בישים! הקיצר, מזט טוב ויומולדת שמח. ולא רק שמח, גם מאושר, נחמד, חביב וכיפי. וסליחה על הברכה המעפנה. אני לא טובה בזה.

MrsGreen

New member
ריייייבןןןןן D: ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב! ^_^ שיהיה לך רק טוב בחיים ורק אושר :) 3>

keep smiling

New member
מה ללא נושא? ;_;../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אר, זה המ שהיה פה- "לרייבן ה100ממת. המון מזלטוב!11 ^__^ הרבה אושר, עושר, בריאות וכושר. D< אע, וקרפדות בצבע ורוד צומי. 3> שיהיה רק טוב. אווווהבת~"

NoyChan

New member
רייבן!!!

המון המון מזל טוב! יום הולדת שמח ושתזכי להמון בישים!!!

למעלה