היום יוצא האלבום החדש - פריטי. אוד

3has3

New member
../images/Emo41.gif היום יוצא האלבום החדש - פריטי. אוד../images/Emo41.gif

זה יהיה בערך כמו השרשור הקודם... אבל הוא ירד. אז כמו שכולנו יודעים, האלבום דלף לאינטרנט שבוע שעבר והיום הוא יוצא באופן רישמי לחניות [היום נחשב אצלם מחר אבל מילא...]. אז כל הדברים שקשורים בו רק לפה! כי אחרת יערה תשרשר D: ואנחנו לא רוצים לעשות לה עבודה קשה
P.S. מישהו מברר בחניות מוזיקה מתי הוא מגיע?

chen010189

New member
התו8 לא עונים לי בטלפון../images/Emo46.gif

וחיכיתי הרבה
וחפרתי
יאאי
נקווה שיגיע לפה מהר זה לא 'פר יש כאלה שיש להם את הדיסק כבר כי הם קנו בiTunes וכל מיני
ועכשיו גם יש מבצע שקונים את הדיסק ומקבלים חולצה שלהם בחצי מחיר(טוב לא ממש חצי
12 דולר במקום 16 כאילו לפי הדולר של היום 42 שקלים במקום 56
) וואי כמה "
" עשיתי |שותקת|(סיון הרגשה אותי עם זה
) אה כן אני אסתום פה ביי

DontWakeMeUp

New member
#$^@%&!$

טוב דבר ראשון. שיר לא רימיתי. באמת שמעתי את זה רק היום בבוקר
ולשאר.... אני לא מבינה מה כולכם התאכבתם? האלבום לא כזה נורא. אני אוהבת אותו...אולי בגלל שזה פאניק ואולי לא.. קיצר כל היום חפרתי עליהם
אוטובוס הלוך [בבוקר] אוטובוס חזור ובשיעור חופשי D: גאד הם לא כאלה רעים
אבל למה הם תוקעים ציפורים כל הזמן בסוף השיר?
וריאן שר ממש טוב
וגם ברנדון ^$&#%^&%*@%& כפרעליו בעל לילדי [האמ כן אני בהריון
] מה שמזכיר לי שהמורה שלנו לספורט עשתה לנו "שיחת בנות" על כל המחזור הריון אם אפשר להכנס להריון גם אם "אין חדירה" ואז מישהי שואלת מזאת אומרת אין חדירה? ואז כל הבנות צעקו [כוול אותי] "נו כשהזה....לא נכנס לזה.." חחחחחחח
טוב בחזרה לאלבום... הוא שונה. אבל שונה טוב. וזאת דעתי
האמ כן חפרתי.

panci thet i

New member
צודקת!!! גם אני חושבת ככה!

א.ריאן מממממממש טוב ויש לו קול מדהים *-* ב.^-^ כנ"ל ברנדון ג.DDD: האלבום מיוחד כזהה ויפה בדרכים משלו..אני אהבתי תשירים ;)

DontWakeMeUp

New member
XDDDDDDDD

קראתי עכשיו שוב וזה וכתבתי "בעל לילדי" XDDD התכוונתי להגיד אב לילדי
הוא בעלי

DontWakeMeUp

New member
ועוד משהו../images/Emo69.gif

וואי אני מתחילה להיות כמו חן XD [חן אני אוהבת אותך
] כולנו יודעות [ויודעים
] שפאניק הם יותר טובים בלייב מאשר בדיסק. [ככה אני חושבת לפחות] אז הם בטוח יעשו איזה משהו כדי להגביר את האווירה בקהל [
] וזהו באמת

MichRanger

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!!!../images/Emo185.gif

bet57

New member
איזו התרגשות ../images/Emo70.gif

נקווה שהוא יגיע לארץ בזמן הקרוב =[ ו...הקליפ של that green gentleman לא אמור לצאת גם היום? כי אני זוכרת שאמרו משהו על זה שהוא יצא באותו יום עם האלבום... סה"כ, אני חושבת שאני מרוצה
אתמול ראיתי את ההכנות המלאות שמאחורי הקליפ הראשון והאלבום עצמו..ממש מההתחלה, אבל זה להורדה.

למעלה