"מעללי ירדן בעמ"י..."
אז, איך היה?! לי אישית, היה כיף דיי גדול. בדקה ה-90 אני וחברי הטוב ניר פקדנו את תיאטרון "על הירקון" שבנמל ת"א, ונוכחנו לגלות שהיה אובר-בוקינג מטורף בהזמנות לאולם בו מצולם הטקס- כך שאם נכנס אפילו רק לאוהל שעמד בכניסה אל האולם [שהקרינו והגישו בו שתיה] זה יהיה נס. אבל בערמומיות ונימוס השגנו את המטרה הנכספת- נכנסנו לאולם עצמו ואפילו הצלחנו לדאוג לשבת במקום על ה"סט" ליד האומנים [למעשה כל כך קרוב, שהחלטנו שאסור לנו לרכל על סינרגיה כי הם יכולים לשמוע ולא נעים.
]. לדעתי גורי היה דיי גאון בהגשה שלו, הפאנצ'ים שלו הרגו אותי מצחוק כל פעם. בכלל גם אני ממש אוהבת את ההומור של גורי אז נהנתי מאוד. ההופעות היו ברובן ממש טובות, בעיקר הדגנחש שכיכבו בטקס השנה ומאוד בצדק אם תשאלו אותי, והראל סקעת שעד כמה שמתייחסים אליו כאייקון מיינסטרימי מלוקק שכזה- אני אישית מאוד אוהבת את הקול שלו ומאוד התרגשתי מהביצוע של "ואת". וציון לשבח מיוחד- פאנקנשטיין הענקיים, אני מתה עליהם ולא ידעתי שהם מופיעים בטקס, ואתמול הייתה ההופעה האחרונה שלהם לסיבוב לפני הפסקה ארוכה וידעתי שאני לא אוכל להגיע- ככה שזה נתן לי ככה טעם אחרון לפני שהם בהפסקה וזה שימח אותי מאוד. לדעתי דיי היה צפוי שסינרגיה ייקחו, לא התרגשתי מזה יותר מידי. נכון, זאת הייתה שנה מאוד משמעותית בשביל סינרגיה והם זכו בגל מעריצים מאוד גדול לאחרונה, אבל אישית חשבתי שדווקא כל שאר הלהקות [אפילו לא דווקא הדורבנים- נגיד הדגנחש או הג'ירפות למרות שאני לא מתה עליהם כל כך] עברו שנה משמעותית יותר מהם. אבל לא נורא, בסופו של דבר פסלון זה אומנם נחמד ומספק- אבל אומנים הוערכו גם לפני שהיו טקסים כאלו ונראה לי שאנחנו פה בפורום אחת ההוכחות.
תמונות אין לי, הייתי דיי מרוכזת בטקס ולא ממש היה לי כוח להתחיל להתעסק. לא נורא, יש מלא שידורים חוזרים למי שרוצה לראות עוד.