היום ערב חנוכה

LadySilkworm

New member
../images/Emo41.gifהיום ערב חנוכה ../images/Emo13.gif

חנוכה שמח לכל חברי הפורום!
וכו'... תהנו בחופש!
[ואם כבר.. עוד עשרה ימים קריסמיס
].

חנוכה שמח לכולם!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אל תאכלו יותר מידי
ות, זה משמין וסתם יעשה לכם כאב בטן
ותהנו המון המון בחופש, תנצלו אותו טוב! :] בידיוק ביום של קריסמס אני יוצאת לטיול שנתי של מסע ישראלי
כנראה נעשה משהו בקטנה רק בשביל הצחוק. :]

LadySilkworm

New member
בדיוק ביום של קריסמיס נולד

מקים הלהקה של הפורום הנ"ל P: וגם ישו XD

את יודעת שהקטע עם "הולדת ישו" זה

בולשיט
זה היה חג פאגני במקור (כמו הרבה חגים "נוצריים" אחרים, הלווין, איסטר וכו') והנוצרים רק אימצו אותו ונתנו לו משמעות חדשה.

LadySilkworm

New member
אההא..

הנצרות מתבססת על היהדות בהרבה דברים[אבל אין לי כוח להתחיל לכתוב מגילה על זה]. ובכלל, אנחנו הדת המונואיסטית הראשונה :-}

כן, אבל לפחות את זה הם לא ניסו

להסתיר, הם מתייחסים לתנ"ך כאל ה"ברית הישנה" הרי. המצחיק זה שהם התייחסו אל הפאגנים כבורים וברברים והציגו אותם בצורה הכי רעה שיש, כאשר הם כה מושפעים מהם
ובאמת עדיף שאני לא אתחיל לחפור על זה. :X

חג שמח לכולם!../images/Emo24.gif../images/Emo137.gif

תאכלו הרבה סופגניות(אז מה אם זה משמין!
),שחקו בסביבונים,תכינו לביבות ונצלו את החופש הזה כמו שצריך
אהה ו..אל תשירו את השיר "מעוז צור"(שימו לב לשתי השורות האחרונות בשיר ותבינו למה.אני קלטתי את זה רק אתמול כשהתחלנו לשיר להנאתנו שירי חנוכה) וכמובן,לאלו מאיתנו שחוגגים קריסמס-שיהיה חג שמח!

אהא..לזה אני מתכוונת...

שמעי,עד אתמול לא בדיוק התעמקתי בשיר.במקרה אתמול בסוף הטיול התחלנו לשיר שירי חנוכה ואז קלטתי ת'משפט.אוי וויי.עם ישראל והשירים שלו!XD

זה לא רק הוא...

אלו כל המכבים
שיהיו בריאים.תמיד אמרתי שבעבר עשו חיים יותר מהיום

בטח!!

כי הכלבים האלו לא היו צריכים ללמוד הסטוריה ולעשות עליה בגרות! הם חיו בה! כלבים...

אבל...

ההיסטוריה הזו מעניינת!(אותי לפחות) וכ"כ כיף להם שהם חיו בתקופה הזו
ממתי עושים בגרות בהיסטוריה על התקופה הזו?
אני יודעת שלפני כמה שנים היה ניסיון לשנות את החומר,ושינו אותו לתקופה הזו אבל זה היה חד פעמי.

חח לא לא

הבגרות היא לא על זה,אני אומרת היסטוריה בכללי...הסטוריה זה סאקס!
איך את יכולה לאהוב הסטוריה? והמת שאם היו משנים לתקופה הזאת זה היה יכול להיות הרבה יותר מעניין!

היסטוריה לא סאקס בכלל../images/Emo99.gif

אני ממש אוהבת היסטוריה(זאת אומרת,את רובה.עד תחילת המאה ה-20). אם היו משנים לתקופה הזו הייתי ממש מאושרת.

למעלה