הייתכן שכבר יש קאסט לסרט?

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifהייתכן שכבר יש קאסט לסרט?

חשבתי שזה מצדיק הודעה חדשה
תראו מה מצאתי- אין לי מושג מה האמינות של האתר הזה, אבל דווקא אהבתי חלק מהבחירות. קאסט

Beetle Juice

New member
המ...../images/Emo15.gif

אני חושבת שהם יבחרו בשחקנים אנונימים, ולא בסקרלט ג'והנסון, וקייט באנשט. חוצמזה, אני לא חושבבת שקייט מתאימה להיות גברת קולטר. ממש לא.

Galadriel 3000

New member
עוד יותר מזה

הקוף שבחרו ממש לא מתאים לתפקיד של הקוף של קולטר. כלומר, לאיך שדמיינתי אותו... דמיינתי אותו קטן כזה וחמוד ומבריק...

Fairywitch

New member
ממש לא אהבתי את ההיא מ"תיקים

באפלה" לתפקיד מרי. מרי בת 20+, גג 30, וג'יליאן בת 40+

נטעש

New member
ככה בכלל לא דימינתי את הקוף הזהוב..

דימנתי אותו ככה: שוהא שימפנזה, ידיים ורגליים ארוכות וכל הגוף שלו זהוב חוץ מהבטן שהיא חומה...

Fairywitch

New member
אהבתי את ליירה דווקא. אבל מה הקטע

עם ליירה המבוגרת? יראו לנו מה קרה להם אחרי שנים? רעיון נחמד
ואם זה כך- הצעירה והמבוגרת (שממש מוכרת לי, אגב)- מאוד דומות

האבק

New member
מצאתי התאמה אחת מושלמת

וזאת הסטר
. כל השאר ממש לא התאימו. קייט בלאנשט לא הכי מתאימה לקולטר, אבל אני חושב שהיא תוכל לעשות אותו טוב. היא שחקנית מעולה, וגם נראית טוב. לי סקורסבי - אני דמיינתי אותו זקן יותר. ליירה -
היא לא מתאימה, וגם ככה סקארלט ג'והנסן כבר מבוגרת מדי. ויל
- צריך לפרט? לורד עזריאל -
עוד לא החלטתי. התמונה של השחקן לא ממש מראה אם יש לו עוצמה או לא. ללורד עזריאל אנחנו צריכים שחקן טוב מאד. אני אישית תמיד דימיינתי אותו סגנון כריסטופר לי (סארומן משר הטבעות). זקן מדי, אבל ככה דמיינתי
מארי מאלון -
! מי זאת המסוממת המפחידה הזאת? מארי צריכה להיות חנונית חמודה. ילדה טובה ירושלים. רק צריך להסתכל בעיניים של השחקנית הזאת כדי להבין שהיא לא מתאימה. סרפינה פקלה -
מתאימה לדעתי! רוטה סקאדי -
מתאימה לדעתי! יוטה קאמניאן - בהחלט
אמה -
אבל תדעו שקשה לקבוע לפי התמונות האלו. כל אחד אפשר לאפר, לשנות, לשים תלבושת והוא יכול מאד להתאים.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifהמסוממת המפחידה שיחקה

ב"תיקים באפלה". לדעתי היא נראית פשוט מבוגרת מדי... הרגת אותי

סלחו לי על בורותי ../images/Emo122.gif

אבל מי זאת יוטה קאמניאן? כבר שכחתי 0_ס ואם לומר את האמת זה אפילו לא נשמע לי כלכך מוכר..

נטעש

New member
גם אני לא יודעת מי זה יוטה קאמניאן.

למרות שגמרתי בפעם הראשונה אתמול את כל השלישיה (מחיות כפיים סוערות) אני לא זוכרת מי זה... (איזה סוף מבאס ועצוב... גם שויל וליירה נפרדים וגם שלירה שכחה איך קוראים את האלתיומטר... ממש בכיתי...)

האבק

New member
יוטה

יוטה היא מכשפה צעירה יחסית שבעבר התאהבה בסטניסלאוס גרומן (ג'ון פארי, אבא של ויל) אבל הוא דחה אותה. היא לא התגברה עליו וברגע שהיא ראתה אותו (כשהוא בדיוק הבין נפגש עם ויל) היא ירתה בו חץ, ומרוב הצער הרגה את עצמה. זאת יוטה
סוף הספר השני.

אוי!

אני שונאת אותה!!! זה היה פשוט כלכך אכזרי!! בשניה שהם קלטו אחד את השני הוא מת
היא כלכך נוראית אז הוא לא רצה אותה, אז מה?! (הממ נו אני נקשרת יותר מדי לספריםP: חח)

Fairywitch

New member
גם אני לא זכרתי, ועדיין לא זוכרת

המון דמויות. לכן התחלתי אתמול לקרוא את הטרילוגיה שוב

למעלה