הייתם קוראים לזה שיר

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif הייתם קוראים לזה שיר../images/Emo35.gif

כמו שאתם יודעים את IM NOT OK השני הציגו כטריילר לסרט נעורים, ותוך כדי הראו משפטים, כמו חלק מהטריילר. אחרי שמקבצים את כל המשפטים יחד, יוצא מן שיר? לפחות לי זה מזכיר מבנה של שיר... הנה זה: If you ever felt alone If you ever felt rjected If you ever felt confused If you ever felt lost If you ever felt anxious If you ever felt wrong If you ever felt wronged If you ever felt unclean If you ever felt angry If you ever felt ashamed If you ever felt curious If you ever felt used Be perpared to feel REVENGE feel the ROMANCE My brutal romance My beautiful romance My miserable romance My x-rated romance My harlequin romance My innocent romance My scandalous romance My selfish romance My childish romance My water cooler romance MY CHEMICAL ROMANCE! אז מה אתם חושבים על זה
מזדהים
היה יפה בתור שיר או לפחות שבחלקו יולחן
אני חושבת שזה מאוד יפה, וכשיודעים על מה השירים שלהם מדברים ומה הסיפור שלהם זה נותן יותר משמעות, ובכלל החיבור של השורות לדעתי יפה. זה כאילו שזה שואל כל אחד מאיתנו על עצמו, וזה מה שלדעתי גורם להזדהות...

female drummer

New member
לא הייתי הופכת את זה לשיר....

זה יצריך הלחנה באמת טובה כדיי שזה יישמע כמו שיר.... אולי, אם נגיד יעשו את זה בדיבור, אבל עם מוזיקה....

קרניjack

New member
לא התכוונתי

שכל זה יהיה עם מוזיקה כי אם כן זה או שישמע מוזר, או שיהיה בקצב שיא, או בכלל ראפ... התכוונתי שבחלקו או ברעיון הכללי של השורות. ובכלל מה אתם חושבים על זה

kati666

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif

אני אוהבת את זה. אמ,שיר. לא יודעת. אבל אלו שורות שאפשר להזדהות איתם. וזה מצוין :) אני חושבת שאפשר להוסיף ולהוריד קצת שורות בשביל הגיוון ושיהיה קל יותר להלחין את זה ואפשר ממש לעשות מזה שיר.

darkDork

New member
../images/Emo72.gifאממ..

לדעתי זה ירידה על פרומואים וסרטים בארה"ב בערך..אז לא ממש

keisamit

New member
נתעלם מהעובדה ש...../images/Emo187.gif

אני חושבת שהשיר שנון בטירוף, ושיש לו קליפ גאוני, כן. לדעתי זה היה יכול להיות אחלה שיר. בלי קשר למבנה ומטאפורות וכל זה, יש לזה משמעות. זה מגניב.

love mcr

New member
אמ...

זה יכול להיות ממש נחמד.. הקטע הזה ממש טוב! If you ever felt alone If you ever felt rjected If you ever felt confused If you ever felt lost If you ever felt anxious If you ever felt wrong If you ever felt wronged If you ever felt unclean If you ever felt angry If you ever felt ashamed If you ever felt curious If you ever felt used

המ..נחמד..

אני תמיד אהבתי תשורות האלה...וניסיתי לקרוא אותן...לא ממש הצלחתי
ואני מזדהה...זה נגע לליבי
חחח בתור שיר..אמממ...לא יודעת..

קרניjack

New member
זה לא היה לסרט

זה היה לקליפ של איימנוט אוקיי השני, שעשו אותו כמו טריילר של סרט, תצפי בו שוב ותיראי את המשפטים האלה רצים בין שוט לשוט

love mcr

New member
חחח...אחרי שהורדתי תקליפ

כל פעם עצרתי בשביל לקראו אותם...חח..

rotemrule

New member
ממ

לא יודעת למה אבל זה קmת מזכיר לי את השיר simple plan- welcome to my life

tnx

New member
נכון! גמלי זה הזכיר בהתחלה.. ../images/Emo3.gif

למעלה