היי, מחפשת אחר מרכך עור סביב הציפורן

מטופחתת

New member
../images/Emo41.gifהיי, מחפשת אחר מרכך עור סביב הציפורן ../images/Emo41.gif

שבאמת ממיס/מרכך את העור שמסביב לציפורניים, ומייפה את המראה של הציפורן. אם אפשר רק המלצות למוצרים שיש בארץ

RUTHIE1

New member
"עור חדש" של תפוח - מרבל ארץ' המליצה עליו

בזמנו בבלוג שלה, ניסיתי והוא אכן מעולה.

צונית

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושבת שהוא מעולה. וכנראה גם הבנות בעבודה הקודמת שלי כי השארתי אותו שם ערב אחד ולמחרת הוא כבר לא היה

Marble Arch

New member
../images/Emo12.gifדווקא זכרתי שלא היית מרוצה ממנו!../images/Emo3.gif

צונית

New member
הספקתי להשתמש בו בערך חמש

פעמים לפני שאיזה חצופה "הרימה" לי אותו...
אני חושבת שמה שאמרתי אז נבע מכך שהציפיות שלי היו בשמיים לאור מה שכתבת עליו בבלוג ולאור המחיר השערורייתי. אבל אני בעיקרון זוכרת אותו לטובה אחרי השימוש הראשוני הבינוני, אבל אולי זה בעיקר האכזבה מכך שנעלם לי מוצר כמעט מלא שעלה לי חמישים שקל
בסך הכל חיבבתי את הריח, את העובדה שהוא לא משאיר מרקם כלשהו אחריו ונראה לי שהוא גם עשה את העבודה... אפילו שקלתי לקנות אותו שוב אחרי האובדן אז בטוח חיבבתי אותו....|אייקון מגרד בראש| אבל קניתי לאחרונה את הקרם ידיים של ללין אז אני בסך הכל מרוצה ממצב העור שלי (איזה ריח נדיר! וכמובן בכלל נכנסתי לשם רק בהמלצתך... אז תודה
)

מטופחתת

New member
צונית יש לך תמונה שלו? למה אני אבודה

בסופר פארם.כמו אבודים בטוקיו.קשה למצוא מוצא שלא מכירים, בטח מוצר קטנטן כמו ממיס עור של תפוח

צונית

New member
אני חושבת שהמוצרים של תפוח

תמיד נמצאים תלויים על איזה קיר ליד אזור הלקים. אם אני זוכרת נכון גם המוצר הזה מגיע (כמו רוב המוצרים של תפוח) בתוך כיסוי קרטון כזה. תמונה --->

מטופחתת

New member
אוי מתוקה..איזה כייף שעונים מהר.

הוא באמת אפקטיבי לעור? היה לי את הקרם לציפורן של פלקסיטול למשל, ולא הרגשתי משהו שונה בו מכל קרם ידיים אחר שיש לי.

צונית

New member
לדעתי כן

אני לא יודעת איך זה של פלקסיטול אבל הקטע עם זה של תפוח זה שהוא לא קרם ואין לו מרקם של קרם. הוא מן נוזל כזה שאמור להמיס את העור הקשה מסביב לציפורן כך שיוכלו לגדול תאים חדשים ובריאים. אמנם לא השתמשתי בו מספיק זמן כדי שיהיה שינוי מהותי, עדיין מצאתי בו הרבה פלוסים והוא עשה את העבודה מבחינתי. עכשיו ההחלטה היא שלך, אם בא לך להוציא עליו חמישים ומשהו שקל. אני לאחרונה משתמשת בקרם ידיים של ללין וזה די מספיק לי...

צונית

New member
../images/Emo12.gif

זה בא בכמה ריחות??? לא יודעת, היה לזה ריח נעים כזה... נקי. תינוקי אפילו. אני זוכרת שכשקנית אותו אמרת שאת לא יודעת להגדיר את הריח שלו ואחרי כמה הרחות עליתי על זה! ורציתי לומר לך ועכשיו שכחתי כמו מה הוא הריח לי. אבל בכלליות זה היה ריח מאוד נעים.

צונית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וווואי איזה אהבלה יצאתי!!!
שכחתי שכתבתי בהודעה על הקרם ידיים ובכלל עניתי על הריח של המוצר של תפוח!!
פדיחות! קיצר קניתי את הקרם בריח קוקוס ורבנה או משהו כזה, ריח מ-ט-ו-ר-ף! אני מתה על ריחות אקזוטיים כאלה, לא יודעת למה אבל הקרם הזה גורם לי לחשוב על מקסיקו או על איזה חוף בתאילנד...

Marble Arch

New member
חחחחח

הקוקוס ורבנה באמת מיוחד.. הפילינג בריח הזה הוא אחד הנמכרים.. למרות שאני מעדיפה את האושן או את הלבנדר כי הם פרשיים יותר.. ועדיין הייתי מתה לדעת איך מגדירים את הריח של העור חדש כי אני ממש אוהבת אותו!

JAP Noa

New member
מנצל"שת..../images/Emo13.gif

משהו שבחיים לא הבנתי..הטופ קואט והבייס קואט יכול להיות אותו דבר? או שמא צריך שניים? יש אחד שהוא גם וגם? וגם מייבש וגם מחזק וגם נותן ברק? בחיים לא הצלחתי להבין את זה.

Ultra marine

New member
מנסה לעזור...

שכבת הבסיס בגדול אמור להפריד את המגע של הלק לציפורן עצמה ולמנוע הצהבה של הציפורן (בדר"כ כשמשתמשים בלקים כהים אבל לאו דווקא) ומעבר לזה, "מדביקים" טוב יותר את הלק לציפורן -> גורמים לזה שהלק לא ירד בקילופים. לפני שבוע בערך שכחתי לשים שכבת בסיס, לא יודעת אפילו למה ויום אחרי בצהרים (שמת את הלק בערב) הלק כולו התקלף בחתיכות ענקיות!! השכבה העליונה מוסיפה ברק ללק וכיוון שהיא מהווה עוד שכבה היא מגנה על הלק עצמו גם כן פשוט מהצד החיצוני וכמובן עושה כל מיני דברים נוספים. תלוי מה רכשת. יש את המייבש, מחזק וכאלה. יש מוצרים משולבים שאפשר להשתמש גם כבסיס וגם כמייבש אבל לא ניסיתי כאלה אז אין לי מושג..

dhara

New member
יש בסיס טוב שאפשר למצוא בארץ??

אני ממש חוששת שאוטוטו הציפורניים שלי יצהיבו

למעלה