היי רז

../images/Emo41.gif היי רז

מה נשמע? אז כמו שהבטחתי בהתכתבותינו האחרונה שעוד אחזור אז ככה..... בהתכתבותינו הקודמת סיפרתי שבני אובססיבי לסבון ובהכנסה לפה מכל סוג החל מבועות סבון, סבון כילים, משחת שיניים וכל סבון אחר . אמרת לי שזה נראה כסימנים להרעלת כספית והמלצת על בדיקות . אז הבדיקות שנבדקו ונמצאו תקינות הם - מינרליים בדם, ספירת דם, כימיה וברזל . לפי שיחה עם רופאת המשפחה שאלתי לגבי בדיקת נחושת, ושאלתה היתה שאם עשינו ברזל האם יש צורך גם בבדיקת נחושת, ושאלה זו אני מפנה לך???.. כמו-כן דיברנו על לתת אבץ, מגנזיום עם B6 וסלניום . לבנתיים בני מקבל אומגה 3 (שמן דגים + אצות ים) של חברת סולגר וריספרדל . מה נכון להוסיף לו לאור הבדיקות הנ"ל ??? ומה לגבי בדיקת הנחושת???? תודה מראש

razgalili

New member
היי

אנא שלחי לי את תוצאות בדיקות הדם כולל שם מדויק של כל בדיקה כפי שמופיע בדף הבדיקה, תוצאת הבדיקה וערכי נורמה כפי שמופיעים בבדיקה. כן כן כן צריך לעשות בדיקת נחושת בדם ורצוי גם בשיער. יש מעבדה בחו"ל שאפשר לשלוח אליהם בדיקות שיער, בערך 70$ הבדיקה. זו בדיקה חד פעמית שאני מאד ממליץ עליה. ברזל בעודף ונחושת בעודף הופכים להיות רעלים חזקים. יכול להיות עודף של ברזל ובמקביל חוסר בנחושת. מאד חשוב לדעת את היחס בין נחושת לאבץ כי נחושת ואבץ מתחרים זה בזה, ואיזון נכון ביניהם הכרחי לתפקוד. אצל רוב הילדים בספקטרום יש עודף של נחושת ביחס לאבץ, ואצל רבים יש עודף נחושת מוחלט. מאד חשוב לדעת אם יש מחסור בנחושת שאז צריך לתסף גם נחושת בעדינות רבה, או לחלופין אם יש עודף בנחושת שאז צריך להמנע מנחושת כמו מאש. אצל רוב התוספים(Multi Vitamins) לילדים (ולמבוגרים) יש גם נחושת וגם ברזל, מה שהופך את התוספים הנ"ל לבלתי שימושיים לילדים שלנו. דרך אגב גם לאמהות של הילדים שלנו יש בד"כ עודף רעיל של נחושת והן צריכות להמנע מנחושת ולתסף אבץ. ההמלצה שלי היא עדיין לתת אבץ, מגנזיום עם B6 וסלניום.

../images/Emo41.gif רז , ברצוני לשלוח לך

את תשובות בדיקת הדם ,האם יש לך מס' פקס או לשלוח בדואר לכתובתך? האם בדיקת נחושת בארץ אינה אמינה מספיק שעדיף לשלוח לחו"ל, ומה הפרוצדורה לביצוע הבדיקה בחו"ל?. במתן התוספים שציינת מה אמור להיות השינוי בבני? תודה לך על תשובותייך המהירות

razgalili

New member
לוונדר אמא

כרגע הפקס שלנו זה הטלפון שלנו 7707541378 בארה"ב. כמובן שצריך לדבר איתנו קודם ולתאם. הדרך הטובה ביותר תהיה לסרוק ולשלוח לי באימייל או לפרסם כאן בפורום, אם אתם מוכנים לחשיפה הנ"ל. בדיקת השיער בחו"ל אמינה מזו שבישראל. התוספים שהזכרתי הפסיקו את הפיקה אצל יותם אחרי כשבועיים. אלו תוספים שלוקח להם זמן לעבוד אבל רואים מהם שיפור כללי בכל הסימפטומים שהילד סובל מהם. ההמלצה למינרלים והויטמינים הנ"ל טובה לרוב המוחלט של ילדים בפורום.

כמה אבץ אפשר לתת?

ואיזה? יש לי אבץ נוזלי של קירקמן אבל אין לי מושג כמה כדאי ואפשר לתת לילד בן 5.5 ששוקל בערך 16 ק"ג. תודה. מיכל

למעלה