היי

frikin shin

New member
../images/Emo41.gifהיי../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

קניתי לפני כמה זמן את הדיסק: red hot chili peppers greatest hits תמיד אהתבי אותם אבל לא ממש שמעתי את כל השירים שלהם... שמעתי רק את : by the way otherside californication cant stop under the bridge לא יותר מזה... אז בסוף החלטתי שאני פשוט יקנה את הדיסק עם הלהיטים שלהם שכולל גם את רוב השירים (חוץ מcant stop)... מאז שקניתי אותו אני לא מפסיקה לשמוע אותו! דיסק מדהים! שירים מדהימים! אני מעריכה את הלהקה הרבה יותר מאז שקניתי את הדיסק ואני חושבת שאני יקנה גם את הדיסקים הקודמים לאט לאט.. על איזה דיסקים אתם ממליצים? יש לכם את כל הדיסקים? אני מקווה שיקבלו אותי בפורום
אה דרך אגב, קוראים לי דניאל ואני בת 14

frikin shin

New member
עוד כמה שאלות:

האם הם יופיעו בניו יורק באוגוסט? אם כן אז מתי? ועוד שאלה... מה השמות של כל חברי הלהקה <כולל אלו שהיו פעם> ? (תצרפו תמונה בבקשה
אם אפשר...)

backstreet girl

New member
היי ברוכה הבאה. אני רוני בת 14 וחצי

את כל השירים שכתבת אני אוהבת בעיקר את : by the way otherside under the bridge

backstreet girl

New member
הנה (העתקתי את זה מהביוגרפיה)

חברי הלהקה: אנתוני קידיס – סולן פלי (מייקל בלזארי) - באס צ´אד סמית´ – תופים ג´ון פרושאנטה – גיטרה חברים לשעבר: אריק מרשל – גיטרה ; קליף מרטינז – תופים ; דייב נבארו – גיטרה ; דארן פליגרו – תופים ; דואן מקנייט – גיטרה ; הלל סלובק – גיטרה ; ג´ק איירונס – תופים ; ג´ק שרמן – גיטרה ; ג´סי טוביאס - גיטרה

DAN1EL

New member
היי ../images/Emo13.gif

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום!
אני ממליץ לך מאוד לקנות את האלבומים המדהימים:
Californication - יצא בשנת 1999. פשוט אלבום מדהים. מתחיל בלהיט הענק "אראונד דה וורלד" ונמשך עם שירים מדהימים אחד אחד. מומלץ מומלץ מומלץ!!
Bloo Sugar Sex Magic - הדיסק שנחשב להכי מצליח ואיכותי של הפפרז, יצא בשנת 1991, מכיל את הלהיטים "גיב איט אוואיי", "אנדר דה ברידג'", "סאק מיי קיס", ועוד המון המון שירים מעולים. בהחלט מומלץ
אחרי שיהיו לך את שני האלבומים האלה, תוכלי לקנות את השאר. אבל קודם כל את אלה!

lollapalooza

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

4 מילים: Blood Sugar Sex Magik הדיסק הכי טוב של הלהקה.

backstreet girl

New member
אני שמעתי את רוב השירים

ב-mother milk יש שם שירים ממש ממש ממש יפים!!! זה אחלה אלבום!!!

lollapalooza

New member
החתימה שלך מבלבלת ../images/Emo122.gif

אני תמיד חושבת שזה חלק מההודעה. ותשתדלי לשרשר נכון, בבקשה. זה גם מבלבל.

lollapalooza

New member
נמ

לא ביקשתי שתשני את זה, רק ציינתי שזה מבלבל. חתימה שלך- תעשי מה שבא לך. אני לא דורשת לשנות. (חוץ ממקרים מיוחדים)

frikin shin

New member
תודה לכולם על התגובות...

אני אישית אהבתי פחות את suck my kiss משאר השירים בדיסק עם הלהיטים... איזה עוד שירים יש בדיסק blood sugar sex magic (נראה לי שקוראים לזה ככה <?>)

למעלה