שום דבר לא הולך חלק עם הדירה הזאת בחודש האחרון ולמה שהבקר יהיה אחרת? סתם טירטורים ובירוקרטיה, אבל הייתי רוצה שפעם אחת בחיים שלי זה לא יהיה רצוף מרורים...
ואני מתכוונת להכין את הקציצות של אמא שלי עם המון ירקות. מתכון בהזדמנות. וליד כנראה אורז לבן או פירה (נראה מה יבקשו ממני יותר). ולאיך להתכונן לא יודעת - האמת שגיליתי שבחורף אני אוכלת פחות אז אולי יש סיכוי עכשיו גם להוריד עד ה-14 לחודש שאני צריכה להפגש איתה בקופת חולים.
סוף השבוע לא מצטייר אצלי כמשהו חיובי כי אני נמצאת המון במטבח וגם כשיש הרבה אוכל טעים על השולחן, קשה לי לעמוד בפיתוי ואני מוותרת לעצמי המון פעמים כך קורה שלמרות שבמהלך ימי החול של אותו השבוע הצלחתי להוריד כמה עשרות גרמים, אני מעלה אותם בסוף השבוע בקלות
אני אנסה ואשתדל לעמוד בפיתויים בסוף השבוע מקווה שיצליח לי
תישאר לפחות עד הנסיעה ל"וינה" שבוע הבא! נישקלתי היום אצל רופא הילדים ואני 62.8 הולך לי לאט מאוד אבל העיקר שיורד...לא?! לשבת עשיתי פרגיות ופתיתים ולא אפיתי עוגה אבל קניתי עוגיות (שאני לא ממש אוהבת) ודרך אגב בנושא ה"במבה" אני די גמולה...אני פותחת ל"שני" במבה ולא גונבת לה...
מקווה להגיע ל-60 עד פסח כמו שהצבתי לעצמי כי במשך השבוע אני שומרת ממש יפה אבל סופי השבוע האלה הורגים אותי...לפעמים אני נגעלת מעצמי שאכלתי כמו "מיס פיגי"
מחר יש לי סיור לירושלים עד הערב ככה שאני עסוקה (רק מקווה שלא אתפתה לקנות איזה שטות במהלך היום). ביום שבת חוגגים לסבתא שלי יום הולדת 90. למזלי התפריט הוא בשרי ואני לא אוהבת בשר אז אני מקווה שלא יהיו לי פיתויים יותר מדי. האמת - אני יותר חוששת מחופש חנוכה הקרב ובא (אני מורה ו-7 ימים בבית זה פתח לחגיגות). שיהיה לכולנו סוף שבוע בכייף!
דווקא תפסתי גל טוב של שמירה על הפה בשבועיים האחרונים. אין לי הסבר איך פתאום תפסתי את הגל הזה, אבל חבל לי לרדת ממנו, אז אני ממשיכה לשמור. דווקא הבטריות של המשקל שסירבתי לעלות עליו בחודש האחרון שבקו חיים, דווקא היום שרציתי להישקל, אז אני לא יכולה לעדכן. אבל נראה לי שמשהו טוב קורה