הילד הזה הוא אני

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif הילד הזה הוא אני../images/Emo41.gif

והאחרון מכולם הוא.....
מאייקי
(אבל בעצם יש גם את מאט
) אז, כל מה שאתם יודעים על הבחור הזה, לפה.:) וכמובן, אם מישהוא יכול לערוך תמונה יפה של מאייקי, כדי שאני אוכל להעלות את זה לגלריות, אז קדימה

Rasmusit GD

New member
שיט זה צמיד קורה ליייייי

בגלל המחשב הדפוק שלי... זה רשם לי פעמיים את אותה הודעה...

EnchantedS

New member
הממ מה עם

הוא רצה להצטרף ללהקה, וג'רארד אמר לו שצריכים באסיסט מקצועי, אז הוא למד לנגן את השירים של MCR בין לילה, ואז צירפו אותו, כי זה יותר קל ללמד אותו מלהתחיל לחפש באסיסט אחר

קרניjack

New member
הוא לא למד בן לילה

ג'רארד אמר לו שהם מקימים להקה והוא ממש רוצה להצטרף אז הוא התחיל לחרוש על הבאס אבל אף פעם לא קראתי שהוא היה כזה טוב

EnchantedS

New member
אוקיי, אז אני משנה את בין לילה לממש

מהר, ואחרי חרישה.:) זה בסדר?

Misty Cat

New member
הנה קצת מידע על הבסיסט האהוב עלינו

הוא פרש מקולג' כדי להיות בלהקה. הוא מאוד אוהב סושי. יש לו פחד במה ומקהל אנשים, ומאיזורים גדולים של מים. הוא מכור לקפה וסיגריות. הוא עומד כל הזמן כאילו הוא צריך פיפי (או במונח באנגלית "knock knees"). הוא תמיד לובש את אותה חולצת האנטרקס. לפני שהיה בלהקה עבד בחנות ספרים (Barnes & Noble) שם הוא מצא את הספר והגה את שם הלהקה. לבינתיים הוא החבר של הבסיסטית הזמנית של FFTL. הוא מזל בתולה. הלהקות האהובות עליו הן: סמשינג פאמפקינס, אואסיס, המיספיטס, רדיוהד, בלר, והסמית'ס. מכוון שאין לי מושג איך אומרים את זה בעברית אני אכתוב באנגלית. הוא nearsighted

GUILTY

New member
הנה מה שאני יודעת עליו.............

* בילדות הוא היה עובד בחברת תקליטים של Eyeball Records החברה שגם פרסמה את הדיסק הראשון שלהם Bullets ב 2002. * הקונצרט הראשון שהוא היה בו היה של Smashing Pumpkins - נחמד. * הוא נשר מהקולג' כדי להצתרף ללהקה של אחיו הגדול. * הוא יודע לנגן ב - Highway 1 Precision Bass וב - Fender Standard Precision Bass * הוא היה אחרי לשם הלהקה שבאה מהספר של Irvine Welsh שנקרא Three Tales of Chemical Romance * בהופעה הראשונה שלהם מאייקי שתה הרבה אלקוהול כדי להתגבר על פחד הבמה שלו * הוא מכור ל ipod * הוא טוען שהוא יכול לאכול את הגוף שלו בזמן שהוא מחכה לסושי. * הבוהן שלו נשבר בגלל קיר לבנים. :/ * הוא אוהב ארטיק קרח

Misty Cat

New member
תיקון

"הוא טוען שהוא יכול לאכול את הגוף שלו בזמן שהוא מחכה לסושי." זה לא מה שהוא התכוון. הוא התכוון לזה שהוא יכול לאכול את משקל גופו בסושי.

למעלה