הילד שלי בן 4 היום

../images/Emo41.gifהילד שלי בן 4 היום ../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אוהד שלי נשמה
אוחחח איזה ילד קסם אתה!! גור של אמא מתוק, היום אתה בן 4! היום שלך בו לפני ארבע שנים הוציאו אותך ממני אחרי שלא רצית לצאת... גם אני לא רציתי שתצא כל כך, הייתה חלק ממני ועדיין אני מרגישה שם את הקשר מהבטן שלי. איך ידעת לבוא אליי ילד שלי?? איך דווקא בחרת אותי? ידעת שבדיוק כמוך אני רוצה! ילד שמחבק ושאוהב, ילד שיודע לתת נשיקות בלי סוף, וכל הזמן זקוק לחום ולאהבה שיש לי בכמויות בלתי נדלות לתת ולהעניק לך. ילד שיודע מה שהוא רוצה ומתעקש ללכת בדרך שלו, אך יחד עם זאת, קשוב ומבין. ילד בעל אינטילגנציה רגשית גבוהה מעין כמוה, כל כך מודע לרגשותיו ולרגשות האחרים. ויש לך גם כל כך הרבה פניני חוכמה שמפילים אותי לרצפה... ילד האהבה שלי - זה כינוי שדבק בך כבר בגן, מהצוות - הם קראו לך "ילד האהבה" כי אתה יודע לאהוב בלי סוף ולפרגן. חייכן שלי, מצחיקן קטן. אני נמצאת איתך בגינה או בכל מקום שיש בו עוד ילדים והורים וכולם מביטים ואומרים איזה ילד קסם זה... בא לחבק ואוהב ומפרגן... כמה טוב אתה מביא לי כל ערב כשאני משכיבה אותך לישון ומביטה ביופי הזה שהוא כולו שלי ושל אבא. ובבוקר כשאתה מתעורר בחיוך ואומר לכולם "בוקר טוב" ובא להתחבק ולהתכרבל. איך גדלת ובגרת כל כך? בתחילת השנה היה לך קשה בגן ועכשיו במהירות אתה נפרד מאיתנו ורץ לגן לבד... שם תיק ונכנס לבד מהשער ולא רוצה ליווי לגן... איך אתה מתבגר ככה לבד? הכל לבד בדרך שלך הייחודית... ילדון שלי - אמא אוהבת אותך המוןןןןןן !!! שרק תהיה בריא
ושתהיה מאושר ושמח

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifמברכת גם פה....

מזל שאמא שלך שמה לנו תמונות שנשטוף את העיניים כמה אתה יפה ומדהים וחתיך!!!! ועוד רוצה להיות רופא?? איזו נחת אתה מביא לאמא הפולניה שלך...
ואיזה כיף לקרוא איזה ילד חכם ואוהב אתה. תענוג. התענגתי! מזל טוב לך, ילד מקסים, מאלון, שעוד שעה חוגג גם הוא יומולדת 4, ואמא שלו שמתרגשת גם......

אני מחכה לשרשור שלך וגם לקצת תמונות...

תעשי נחת לדודה...
אני רוצה לראות מה שלום תאומו...

chompi1

New member
מזל טוב גם לאלון החתיך ../images/Emo65.gif

שאני התאהבתי בו במפגש האחרון שהיינו בו....

תודה...../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

סליחה שאני תופסת טרמפ על היומולדת של אוהד, אבל ככה זה עם תאומים.... היום חגגנו לאלון יומולדת 4 בבית לכל ילדי הגן, במקרה זה יצא ממש בתאריך יום ההולדת שלו, היה בלגן ושמיח, ורק עכשיו אני מתישבת לנוח, ורואה שכבר עבר התאריך.... שמתי לב שיש כאן הרבה ילידי נובמבר!

מזל טוב לבן הארבע ../images/Emo213.gif

וכמובן מזל טוב גם לאמא המאוהבת כבר ארבע שנים
שתדעו עוד הרבה שנים מאושרות ואוהבות כל כך, ושאוהב יהנה מיום ההולדת ומכל השנה המצוינת שתבוא אחריו. שמחה מאוד לשמוע שהוא רץ לגן במהירות כל בוקר ונפרד בקלות

osi28

New member
מזל טוב לאוהד!

הוא נראה כל כך גדול ובוגר... בתמונה הראשונה חשבתי שהחולצה הלבנה משמשת כגלימה
טוב לשמוע שאוהד שמח ללכת לגן ושהמשבר הזה מאחוריכם. יומולדת שמח!

s h r o n i t

New member
מזל טוב אוהד ../images/Emo65.gif

מאחלת לך יומולדת שמח והמון אושר ואהבה.

יופיופ6

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזה ילד יפה !!
יום הולדת שמח לאוהד בן הארבע.
ואיזה כייף לשמוע על התפנית עם הגן. כל הכבוד לו.

אפרסקה

New member
מזל טוב ילד קסום!!

יומולדת 4 - וואו, אתה ממש ילד גדול! ומעידה ממפגש אישי שאכן אתה מלא קסם ובגרות כמו שאמא מספרת. אמא שירי - מזל טוב לארבע שנות אמהות מופלאה לגוזל מקסים, יפה תואר ומחבק (אחח...אין כמו החיבוקים האלה) אני שמחה מאוד מאוד לשמוע על ההטבה במצב בנושא הגן. מאחלת לכם עוד שנות קסם ואושר מופלאות ומלאות אהבה. מחזיקה אצבעות חזק חזק להפיכתו של אוהד לאח גדול. חיבוקים מאיתנו אפרסקה וענבר.

מ י כ

New member
איך הזמן טס!

מזל טוב לילד חמוד להפליא. בקצב הזה בלי שנרגיש הוא כבר יהיה בלימודי רפואה...

מזל טוב ילד קסום

מזמן לא התראנו. כמה שגדלת ופרחת לך וכמה אהבה יש סביבך. שתמשיך לפרוח ולהקסים את הסובבים אותך ושתשאר מתוק לנצח

מרב.

New member
מדהים!

האהבה שלך אליו מדהימה, הברכה מרגשת, והילד, חמסה עליו, כמה גדל ויפה (טפו טפו, מכוער!!) המון מזל"ט, שימשיך לאהוב ולחבק ולהביא הרבה גאווה!

chompi1

New member
מזל טוב לאוהד בן ה- 4 ../images/Emo65.gif

איזו ברכה מרגשת כתבת, כמה אהבה ואושר... שמחה לשמוע שבגן המצב השתפר ובכלל לשמוע על הילד הגדול והאוהב הזה (גם ירדן כזה, אני קוראת לו "חיבוקי" כי הוא ילד מחבק כזה כל הזמן). מאחלת לכם הרבה בריאות, אהבה ואושר והרבה הרבה מזל טוב
.

למעלה