הישרדות אולסטארס:סיבוב רביעי

KurtAngleWho

New member
../images/Emo41.gifהישרדות אולסטארס:סיבוב רביעי../images/Emo41.gif

מצטער שלא המשכתי,הייתי קצת עסוק השבוע. פרק 3:המשך פאואפאו הלכו למועצת שבט,שמה בקול של 1-1-1-3-5! קורטני את השורדת ה-4 שעפה מהאולסטארס! פרק 4: באתגר הפרס התחרו השבטים על נוחיות,כריות ושמיכות,את האתגר ניצחו שוב לאו טינאר. באתגר החסינות התחרו השבטים במשימת שאלות,שבה,בתוצאה צמודה ביותר ניצחו פואפאו את שבט לאו טינאר! כעת,בפעם הראשונה,עליכם להצביע מישהו החוצה משבט לאו-טינאר! שבט פואפאו:,שמשמעותו "תקווה" בשפת שקר כלשהו סירי-עונה 12 מישל-עונה 14 ג'ונת'ן-עונה 13 סטפני-עונה 10,11 אוזי-עונה 13 יאו-מן-עונה 14 קנדיס-עונה 13 שבט לאו-טינאר:,שמשעותו "גאווה" בשפת שקר כלשהו ג'ולי-עונה 9 ניית'ן-עונה 13 איאן-עונה 10 סאלי-עונה 12 ג'יימי-עונה 11 אנג'י-עונה 10 ג'ון ק.-עונה 9 אמי-עונה 9 אראס-עונה 12 מודחים: מקום 20:ליסי-עונה 14 מקום 19:דרימז-עונה 14 מקום 18:ג'אד-עונה 11 מקום 17-קורטני-עונה 12

CoolBoy 17

New member
../images/Emo128.gifאיאן כי לא מגיע לו

למרות שאני לא מבין גם מה ג'ולי וג'ון ק עושים פה

Fairywitch

New member
../images/Emo128.gifג'יימי

כי על תחילת עונה 11 הוא רצה להעיף את סטף

NamelessGirl

New member
נכון הוא היה היחיד עם טיפה שכל!!!

כאילו כן בואו נהיה חבורה של מפגרים ונשאיר במשחק מישהי שאנחנו כבר יודעים שיודעת לשחק טוב!! אהמממ שמעתם פעם על הדבר הזה שנקרא "איום"?????

Fairywitch

New member
אבל כל עוד היא בצד שלו-

היא איום על השבט השני! זה טיפשי להעיף את החזקים (ועוד לפני בריאנה וקים)!! את החזקים מתחילים להעיף אחרי המיזוג.

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifזה לא נכון והרבה פעמים לא עשו ככה

הם היו מספיק חזקים גם בלעדיה. וגם אחרי שבריאנה וקים עפו הם לא חשבו בכלל על להעיף אותה...כולם התייחסו אליה כאילו היא איזה מלכה וזה היה מגעיל. כן נעשה מה שסטף רוצה, סטף קובעת, סטף שולטת, אוף מטומטמים אתם מתחרים שלה! זה לא שהיא הייתה אסטרטגית כזאת טובה, זה שחברי הקבוצה שלה היו עד כדי כך מטומטמים שהם לא קלטו מה היא עושה.

Fairywitch

New member
בעונה 9 זה היה ההיפך הגמור-

הגברים הדבילים האלה העיפו כל הזמן את החזקים. זה טיפשי לעשות את זה בהתחלה. קרוב למיזוג (שלא תמיד ברור מתי הוא יגיע)- אני מבינה, אבל להדיח מייד על ההתחלה? זה חסר הגיון. אבל כמו שאמרתי- לא רק בגלל זה. הוא פשוט בבון. חמוד, אבל בבון

CoolBoy 17

New member
להדיח מישהו חזק על ההתחלה זה לא חכם

ובכל זאת אני באופן אישי הייתי דואג להעיף את סטפני

Fairywitch

New member
נכון../images/Emo3.gif

בכל מקרה אני נגד להעיף את החזקים מייד בהתחלה, וזה מה שעיצבן אותי בעונה 9. אבל נכון- לגבי סטפני אני לא אובייקטיבית

NamelessGirl

New member
היא לא כזאת חזקה!

היא אולי הבת הכי חזקה אבל אז מה! זה לא שבלעדיה לא היה להם סיכוי לנצח בשום דבר. יש אלמנטים הרבה יותר חשובים במשחק הזה מאשר חוזק. ואחד מהם זה להעיף את מי שמהווה עבורך איום! וזה משהו ששורדים תמיד ידעו בכל העונות, חוץ מבעונה המטומטמת הזאת.

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif לסוף העונה-

עובדה שבסוף ניצחה מישהי שאף אחד לא היה תופס כאיום...

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifבגלל

שסטפני שיחקה כל כך חזק וכל המתחרים המטומטמים אפשרו לה לעשות זאת- it came back to byte her in the ass. הם כולם ידעו שסטפני היא הסיבה שהם עפו איך שהם עפו ומתי שהם עפו, אבל הם נזכרו בזה קצת מאוחר מדי...אם הם היו צופים את זה (ואני לגמרי צפיתי את זה, כבר מהפרק הראשון) אז הם היו מעיפים אותה כבר מזמן. זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד- זה לא שסטפני הייתה שחקנית כזאת טובה. זה שכולם מסביבה היו כאלה מטומטמים אז הם אפשרו לה להגיע לפיינל 2. אם היא הייתה כזאת טובה היא הייתה מגיעה לפיינל 2 בלי שכולם יחזיקו בה אשמה באופן אישי לכל מה שקרה להם ולעובדה שהם לא יושבים שם לידה או במקומה.

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gifקל לך להגיד

אבל בסך הכל היא עשתה מה שהיא היתה צריכה לעשות היא בכיף היתה יכולה לנצח בסוף אבל מה שהיה גרוע זה שהיא לא עשתה כלום בטרייבל קנסיל האחרון...היתה לה סיבה מוצדקת לכל אחד שעף והיא היתה צריכה לבוא להסביר את עצמה טוב ולהגיד להם שמה לעשות זה המשחק וזה שהיא שלטה בו אומר שהיתה לה אסטרטגיה ובגלל זה הם צריכים להצביע לה

למעלה