הישרדות אולסטארס:סיבוב שלישי

KurtAngleWho

New member
../images/Emo41.gifהישרדות אולסטארס:סיבוב שלישי../images/Emo41.gif

פרק 2-המשך פאואפאו הלכו למועצת שבטשם,בקול של 1-1-1-1-3-4. ג'אד אתה האולסטאר השלישי שמודח. פרק 3: בפרק השלישי לאו טינאר זכו בעירכת דייג בפרס ונהנו מארוחה!,המורכבת המדגים והתמנון שניית'ן הביא!,ג'ולי נשרפה אחרי שיזוף ממושך,אראס לימד את ג'יימי איך להוציא את הסכין מהגב בשימוש ברגליים בלבד,וג'ון ק. נקלע לשינת חורף.
בפאואפאו אין רעב כאשר אוזי תופס 15 דגים בעזרת ידיים חשופות,שרירי הפה של מישל נתקעו מכיוון שחייכה למשך 12 שעות רצוף,וג'ונת'ן וסטפני מרצים לשבט על תורת הבגידה,כאשר קנדיס מפריעה לשיעור בעודה קוראת לג'ונת'ן "סרטן". באתגר החסינות הפסידו פעם נוספת פואפאו ללאו-טינאר,הדיחו מישהו משבט פואפאו. שבט פואפאו:,שמשמעותו "תקווה" בשפת שקר כלשהו סירי-עונה 12 מישל-עונה 14 קורטני-עונה 12 ג'ונת'ן-עונה 13 סטפני-עונה 10,11 אוזי-עונה 13 יאו-מן-עונה 14 קנדיס-עונה 13 שבט לאו-טינאר:,שמשעותו "גאווה" בשפת שקר כלשהו ג'ולי-עונה 9 ניית'ן-עונה 13 איאן-עונה 10 סאלי-עונה 12 ג'יימי-עונה 11 אנג'י-עונה 10 ג'ון ק.-עונה 9 אמי-עונה 9 אראס-עונה 12 מודחים: מקום 20:ליסי-עונה 14 מקום 19:דרימז-עונה 14 מקום 18:ג'אד-עונה 11

Fairywitch

New member
יאיי, סוף סוף עוד מישהי שלא אהבה אותה!!

חשבתי שאני היחידה

NamelessGirl

New member
../images/Emo128.gifסטפני

אני יודעת שאין לי סיכוי כי כולם פה משום מה חולים על התחת של הפוצה הזאת, אבל נו טוב

Fairywitch

New member
../images/Emo128.gifסירי

גם אני לא סבלתי אותה
אגב, זאת הצבעה אסטרטגית- לג'ונתן מגיע לעוף קודם. והרגת אותי- "שרירי הפה של מישל נתקעו מכיוון שחייכה למשך 12 שעות רצוף"

למעלה