הישרדות הישראלי - פרק 21 - הדחה

omer719

New member
../images/Emo41.gifהישרדות הישראלי - פרק 21 - הדחה../images/Emo41.gif

משודר כעת.

omer719

New member
מה זה הדבר הזה?!@?!

איך הם יכולים להיות אנשים אינטליגנטים ולחשוב שהכוח הכפול כמו פעם שעברה באמת יכול לשנות משהו?! "יש לי את הכלים להלחם בבנות" מה זה דבר הזה?! וזה באמת מטומטם שהם החזירו את הכוח הכפול שוב ככה.

kobzor

New member
לג'יבארו יש יתרון

הם כבר לא צריכים שתהיה לו משמעות והאידיוט היחיד מג'יבארו שיהיה אשכרה מוכן להדיח את דן זה משה.

omer719

New member
מה זה קשור? ואם ליה תזכה?

היא תושיב את נעמה ודן ואז יש לה 4 קולות מול 3 . מעכשיו באמת הדברים מתחילים להתבהר , וזה נראה יותר ויותר מכור. שדווקא עכשיו הם מפסיקים עם זה. הדרך היחידה להוריד את הספק זה אם דן יעוף היום. כי מרינה ויעל כנראה גם יצביעו נגדו.

asap1

New member
ממש ככה

כלבים ההפקה הזאת ונמשיך בנימה העצבנית - דייייי נמאס לי מדן, נעמה ומשה המעצבנים האלה! אין כבר מה לראות את הסדרה, כל האנשים הנורמלים הולכים לעוף... הם לא קולטים שברגע שישארו ה5 של ג'יבארו דן ייקח כל חסינות אפשרית ויעיף אותם אחד אחד?! כואב לי לראות את הטמטום, באמת....

hodaya25

New member
ראיתם את ה"בפרק הבא"?

מישהו יודע למה כולם שם בכו?!?! וד.א חדשה... הודיה בת 15 וחצי מירושלים (:)

illusion7

New member
בגלל שהפרס יהיה פגישה

עם מישהו אהוב מהבית... כמו מהפורמט המקורי...

סבאנה יכלו להעיף את דן, למה הם לא עשו את זה

אני לא מצליחה להבין אותם, אולי באמת מגיע להם שיעופו אחד אחד. ליה בטוח אמרה לגיא שהיא מצביעה לדן, אם גם גיא ועידן היו מצביעים לדן הוא היה עף, לא? כל אחד הצביע למשהו אחר, כ"כ טיפשי!!! הכוח הכפול הזה חזר
אין לי מילים פשוט להגיד כמה שזה מטומטם. (רק שלא עוד איזה פרק או שניים יגידו שוב לדן שבגלל שהוא זכה בו אז, הוא יהיה חסין ל 3 פקרים הבאים). משה, חוץ מלהגיד ליפה נפש הזה (מושיק) שהוא יצביע איתם, מתי הוא עוד שיקר? מה הוא רוצה מעצמו? מה גיא המנחה רוצה ממנו? ומושיק הזה, גם עיצבן אותי, יושב שם עם הפרצוף של מלפפון בחומץ מצקצק לעצמו. הייתי רוצה לראות ברית של בנות, אני כ"כ אוהבת את יעל, אני מאוד מחבבת את ליה, וכבר לא ממש מפריעות לי מרינה ונעמה, יכול להיות מאוד נחמד אם כולן יחברו יחד (כולל השקופה) ויגיעו לסוף.

illusion7

New member
זה פשוט...

אם היו נותנים לדן עם הגרזן המעפן למנוע משתי בנות להצביע... הוא היה יכול עם עידן, משה וגיא להדיח בת אחת, היו חמש בנות וארבעה בנים... אבל מה קרה השבוע? שוב נותנים לו להצביע פעמיים כמו אידיוט, מה שלא עוזר בכלל... ניחוש שלי.. וזה שקוף, ג'יבארו יגמרו את סבאנה אחד אחד, שבוע הבא אם ליה לא זוכה בחסינות היא עפה, אם היא זוכה עידן עף, ומה שמצחיק זה ששחר, שאשכרה לא קיימת במשחק הזה, יכולה להגיע עד השלבים האחרונים עם הקול שלה... זה פשוט הזוי... דן יצטרך פרטנר כדי לאזן את המאפייה של נעמה ומרינה... אז הוא ילך ליעל או שחר, משה בטח יחבור עם נעמה ומרינה בשלבים האחרונים כדי להדיח את דן...

איך בדיוק הם יכלו להעיף את דן?

ליה, עידן, שחר וגיא מצביעים דן? זה 4. לגיא היו 5 קולות של כל חברי ג'יבארו... הוא היה עף בכל מקרה.

cover121

New member
אכזבה מיעל.

את מהלך ההצבעה של מרינה ונעמה הצלחתי להבין כי הן בברית משולשת עם דן וכדאי להן להשאיר אותו והוא בטח הבהיר להן זאת בשש עיניים(כפי שהתבטא בוידויים "להיות פיזית עם נעמה ומרינה"). אבל יעל? חשבתי שהיא תעשה מהלך חכם ותתחבר לברית של שבט סבאנה מכיוון שהמעמד שלה בשבט ג'יבארו הוא ברור - היא הראשונה שתלך מביניהם: משה לא מהווה איום. היא הייתה יכולה להביא את החסינות שלה לגיא וכך היה נוצר מאזן כזה: יעל-ליה-שחר-משה-גיא(שהיה מבין שהוא בסכנה מדן)-עידן יבחרו בדן. נעמה-מרינה-דן יבחרו ביעל על בגידתה בברית, אבל זה לא היה עוזר להם.

אתה קופץ כאן להרבה מסקנות...

יעל הייתה אמורה להבין שהיא הראשונה שהולכת, ומשה היה אמור להבין שהוא צריך להצביע משום מה עם סבאנה ששונאים לו את הצורה, וגיא היה אמור להבין שברית עם דן לא תועיל לו, ובעצם גם עידן לא הצביע לדן, אז גם הוא היה אמור לשנות את הקול שלו.... בקיצור - זה רחוק מאוד ממה שקרה. האופציה היותר הגיוניות הייתה יכולה להיות שכל הבנות היו מצביעות נגד דן למרות הנכונות שלו להצביע לגיא, ואז: ליה, שחר, נעמה, מרינה, יעל ומשה (נגרר שכמותו) - דן דן, גיא ועידן - משה בכל מקרה לא הצלחתי להבין איך לכל הרוחות דן שיכנע את גיא ועידן להצביע למשה... הרעיון לא היה לעשות "ברית גברים"? ואם כבר ברית גברים, איך בדיוק הם היו מגיעים לרוב? בקיצור, אם הייתה אסטרטגיה מאחורי מה שהוא סיכם עם גיא ועידן, היא הייתה לא ברורה בעליל... ובכל אופן הוא לא היה צריך את הברית איתם בסופו של דבר, היה לו את הרוב של ג'יבארו.

cover121

New member
אלה מחשבות של המתמודדים עצמם.

יעל אמרה "יש רגע במשחק שאתה מבין שהאנשים שעברת איתם את המשחק ידיחו אותך.. עוד רגע". חוץ מזה, כמה פעמים במשחק היא כמעט הודחה ע"י דן? לאחר עומר דן רצה להדיח את יעל אבל שאר השבט הדיח את ויקה, אילולא יעל לא הייתה זוכה בחסינות אישית היא הייתה מודחת במקום אלכס, לכאורה בגלל שנכשלה במשימת החסינות. מדוע היא לא נוקמת בדן על הדחת עומר ועל נסיונות הדחתה? האם זו חוסר מודעות למצב(נעמה ומרינה שומרות את נסיונות ההדחה לעצמן) או חוסר יכולת לנתח אותו? אם יעל הייתה מספיק חכמה להביא לגיא את החסינות(והיא הרי לא צריכה אותה), הוא היה מבין שהקרבה כזאת היא לא לחינם ולכן ישנה ורוב הסיכויים שיצביע לדן. עידן כנ"ל, במיוחד עם הראש האסטרטגי שלו. לאחר הדחת דן, יעל הייתה ממשיכה עם ברית הבנות ובתוך הברית הזו היא אהודה גם על בנות ג'יבארו וגם על בנות סבאנה. זה הרבה יותר טוב לה ממצב של שבו רק שבט ג'יבארו ישארו. משה הטיח בדן בהפגנתיות שהוא עומד להצביע נגדו, אם הוא לא היה מצביע נגד גיא אז נגד מי יצביע? נגד דן(למרות שאם משה באמת אי אפשר לדעת). אבל כנראה שאת צודקת, דברים שרואים מכן לא רואים משם.

אז גם אם הוא לא היה עף, לפחות היה צובר

קולות נגדו, עדיין לא הבנתי למה גיא ועידן הצביעו למשה.

Confide In Adam

New member
אני ממש שמח

שנפטרנו מגיא.. אחד מאלו שהכי עיצבנו אותי בתוכנית.. וליה - לידיעתך, אם היתה לי הבחירה להתחבר עם גיא או עם דן, אין מצב שהייתי בוחר בגיא! עוד מישהו שהודח אבל עדיין ממשיך לעצבן אותי זה מושיק הזחוח הזה עם השאלות הטיפשיות שלו וההיטפלות שלו למשה.. מה היתה קשורה השאלה ליעל?? גם משה כרגיל לא ממש מובן, להגיד לדן שהוא הולך להצביע עבורו והנאום הזה שלו במועצת שבט הוא מתכון בטוח להעפה, יש לו מזל שהוא בכל זאת לא נחשב לאיום כרגע.ודן צדק, שיפסיק להגיד כל הזמן שהוא שיקר, מתי הוא שיקר בדיוק, חוץ מהפעם שהוא אמר למושיק שהוא יצביע איתם? ההפקה כרגיל, מתערבת והפעם החליטו להחזיר את הכח הכפול למתכונת הישנה והלא רלוונטית שלו. זה מעצבן אותי שמזלזלים בצופים ככה.. אני ממש לא מעריץ של ליה, אבל זה היה עצוב בסוף כשהיא בכתה...
שבוע הבא הם יראו את המשפחות!! יהיה מרגש! חח מקווה לראות את נעמה, דן ומרינה בגמר!

למעלה