ככה:
על פי סדר האירועים בפרק: 1. דן עכשיו כזה מסכן קוצ'י מוצ'י שוצ'י. מי מרחם עליו בכלל? לך תשמש פיתיון לכרישים יא מעצבן >< 2. אלכס אידיוט. בסדר, זה לא מחדש לנו כלום. אבל מי יותר אידיוט אתם וודאי שואלים? כ-ל שבט ג'יבארו שלא בחרו ביעל ללכת לקחת את הברזנט. היא גם היתה לוקחת את הברזנט וגם היתה גורמת לסאבאנה להרגיש ממש בסדר עם זה. ולמה לעזאזל סיוון חושבת שלא נתנו לה ללכת כי הבנות "מקנאות" כאילו מה לעזאזל קשור?! לא לקחו אותך כי את חתיכת פוסטמה! עידן היה מסדר לה שמיכה והיא היתה חוזרת מרוצה. 3. אתגר פרס: אחד השווים! ממש ממש ממש אהבתי!!!! כל הכבוד למשה על הפייט הוא ממש הפתיע אותי, היתי בטוחה שהם מרימים אותו תוך שניה, ושוב קיבלנו הוכחה שמולי וגיא לא באמת חזקים אלא פשוט יש להם שרירים של חדר כושר. את מי זה עוד עיצבן שנעמה התעסקה בחצאית שלה יותר מאשר באתגר? כל הקטע של האוכל מול השבט השני. לא הבנתי למה זה היה טוב, חוץ מאולי לסכסך בין השבטים. עלק ליה מתיימרת להגיד שהיא היתה מחלקת משהו, זאתי היתה אוכלת מול הפרצוף שלהם ועוד שרה שירי הלל. אבל מה ג'יבארו יצאו חארות, שימו לב שכשסאבנה הלכו ונעם (
) ואלכס (
) התחילו לאוכל בקושי נשארו קרקרים, שלא לדבר על גבינה. איזה חצופים, הרי בלי שניהם הם לא היו מנצחים בחיים. 4. כל הקטע בין אתגר פרס לחסינות- עידן:"אני בעד לבשל אותו ולאכול אותו" (על דן) גם אני!!! חכה לי! אני לוקחת מטוס לקאריביים, אני אעזור לך!! שמתם לב שכשדן ונעם הלכו לצוד צדפות אז דן כולו מתלהב עם המאצ'טה וזה ונעם בה "קליק" מוציא עם שתי אצבעות? חמודון! אמא שלי על נעם:"הההה איזה יפה הוא. הוא נראה כמו אפולו"
ואמא שלי לא אומרת כאלה דברים 8-| 5. אי המתים- עומר החליף חולצה. נראה לי. גם כשויקה על אי המתים בא לי להרוג אותה...זה נשמע הגיוני? 6. אתגר חסינות- טוב, יש לי הסבר פיזיולוגיה אמיתי למה ג'יבארו הפסידו. יותר נכון למה סאבנה ניצחו. אני אשמע נורא אידיוטית אבל זה ממש זה. הגברים של סאבנה פשוט נמוכים יותר. כן כן, מרכז הכובד שלהם (אזור האגן) נמוך יותר- מה שמאפשר להם להיות יציבים יותר. (הסיבה שבהתעמלות מכשירים רק נשים עולות על הקורה וגברים לא היא רק שנשים פשוט נמוכות יותר, גבר צריך להשקיע יותר מאמץ לשלוט באורך של הגפים שלו ולכן הוא לא יכול לעלות על קורה) תחשבו על זה הגברים "החזקים" של סאבנה- מושיק, מולי ועידן הם ממש לא גבוהים. אני לא חושבת שהם עוברים את ה-1.77... אני לא זוכרת מה עוד היה בפרק