הישרדות 10 - פרק 13

עונה 10 פרק 13

עוד לא נתקלתי במשהי טפשה יותר מקרין, כאילו היא ממש רצתה ללכת הביתה!!!! אני חושבת שאיאן צריך ללכת לרוב הביתה לאיזה שבוע, וקייטי.....אני לא אוהבת אותה בכלל, אבל היא חכמה ומניפולטיבית להפליא.

אוי, לא הסתכלתי, צ'ליחה../images/Emo140.gif

מתוך הרגל, איך שנגמר הפרק, אני באה להוציא עצבים.

Confide In Adam

New member
טוב, אז נמשיך כבר כאן, כנראה?

בכל מקרה, חבורה של 5 מטומטמים, כל אחד יותר אידיוט מהשני. הרי זה ברור לכולם שאיאן וטום מנהלים את המשחק ומספרים לכל אחת סיפור אחר, אז למה לכל הרוחות הבנות המפגרות האלו לא העיפו את איאן היום? שונא את טום ואת איאן. ג'ן פשוט חסרת תועלת והיא בפיינל 4 רק בגלל שהיא לא מהווה איום על אף אחד. קייטי מניפולטיבית שזה בסדר.. אבל היא מעצבנת, וכמו ג'ן היא גם לא עשתה הרבה כדי להגיע לפיינל 4. בקיצור, שתסתיים כבר העונה הזאת ותתחיל עונה 11!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo45.gifבקשר לזה שהם מטומטמים

כל הפרק חשבתי "איזה אידיוט איאן" (בעיקר) "איזה מטומטמת קרין" וכו'. בסוף איאן יצא מזה, אבל הוא עשה הכי הרבה שטויות. אז בקיצור, כל אחד היה מטומטם בדרכו שלו, אבל יש לי סיבות לאהוב כל אחד שנשאר שם.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאממ..

בעיקר כי אחרי שהוא זכה בפרס הוא לקח איתו את טום למרות שהם סיכמו לא להשאיר את הבנות לבד.. וככה הוא גם פגע בקייטי שהיה להם הסכם.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifאיום ונורא מאז שסטף הלכה.

ואווווף, הקול של טום מוציא אותי מדעתי!!!

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifלמשהו מהעונות הבאות:

לפחות לטרי לא היה קול כזה- מבינים למה אהבתי אותו למרות הדמיון לטום?

Fairywitch

New member
ברוך שפטרנו. כ"כ לא סבלתי אותה../images/Emo122.gif

וקייטי: "כשסטף הייתה פה הייתה לנו הזדמנות ליצור ברית נשים..." בוקר טוב, מפגרת! אגב, רק אותי החיוך התמידי של ג'ן מוציא מהדעת? היא מרגיזה אותי! לא כמו קייטי, אבל משהו בה אטום. קורור

Confide In Adam

New member
גם היום הייתה להן הזדמנות לעשות ברית נשים

הדפוקות פשוט לא ניצלו את זה (חוץ מקארין, אבל זה כבר היה מאוחר מדי בשבילה)!

n o g a m o o n

New member
מה שלא ברור לי זה...

מה קרה לה פתאום?לקארין. מאיפה הביאה את כל השטויות שהיא דיברה? ואח"כ כשדיברה למצלמה בנאום הסיום גם חזרה ואמרה שכך קרה. והרי אנחנו יודעים מה קרה כי ראינו. ממש דבילית. טוב שהלכה. אני גם מחכה כבר לעונה הבאה. במקרה גיליתי כבר מי זוכה בעונה הזו (בלי לקרוא פה ) והאמת שלדעתי לאף אחד מהנותרים לא מגיע לזכות. עכשיו נותר לראות את הפרקים האחרונים ולקוות שהעונה הבאה תהיה יותר טובה. את ההמשכים כבר אראה בדרכים אחרות.לא רוצה להישאר מאחור חחח וייקח עוד המון זמן בטח עד שAXN יביאו את העונות הבאות.

למעלה