הכוח - התכנית של היום

X Slider

New member
../images/Emo41.gifהכוח - התכנית של היום../images/Emo41.gif

כל הקשור לתכנית של היום (20/3/07) יש לשרשר לכאן תודה

ולא לשכוח, שעונים מקולקלים, כפיות

לשים הכל על הטלוויזיה. אני שמתי בוטן על הטלוויזיה אולי הוא יתכופף . . . התכנית הזאת משעממת! אני מכיר חלק מהשרלטנים וזה מצחיק אותי לראות אותם. אבל זה אסון, אל תיתנו לילדים לצפות בהם. שימו לב לשרלטנות הן מצד התוכנית והן מצד השרלטנים, זה דורש התערבות של המשטרה מתוך עניין לציבור, צו בית משפט להחרמת ההקלטות כולן כולל מה שלא ישודר, אני כבר מתבייש לומר שאני מתרגל מדיטציות של צ`י קונג. חשוב להבין שהם רמאים לרמאים אסור להאמין שוב ! יש הבדל בן-אדם שמנסה לבין בן-אדם שטוען שהצליח, ובמירמה מציג ``את הכוחות שלו`` ולאחר מכן ירוויח כסף מפראיירים שרק מתחלפים. תגידו, אין צנזורה בערוץ 10 ? עוד יחסמו את הערוץ בסוף עם התוכניות האלה . . .

למה בסוף התוכנית כתוב: ``דבש הפקות``

? ``גורמים יודעי דבר`` אמרו לי שהייתה ``קומבינה`` בין ההפקה למשתתפים בתוכנית !!!!!!! אז אם השרלטנים חתמו על זה שהם מסכימים לקבל מראש חלק מהתשובות לחלק מהמבחנים אז מה החוכמה?! לאחר מכן מה שנשאר זה לתמרן את המצב לתוצאה הרצויה על ההפקה ולערוך נכון את החומר המצולם !!!! ועל התרעם\ה אחד\ת השרלטנים באוזני מישהו שאני מכיר, שגם הוא דרך אגב למד הילינג(אחד מ``הגורמים יודעי דבר``) /tapuzforum/images/emo70.gif

השרלטן\ית שהתרעם\ה בפני חבירו\ה ...

פשוט התאכזב\ה לאחר הפרק הראשון ששודר, כי התוצאה(שראינו כולנו) חשפה את ה``קומבינה`` ולכן התבכיין\ה לחבירו\ה , רק ששאלתי את ה``חבר`` לגביי תוכנית הכוח, אמר לי שהוא מכיר אישית את אחד השרלטנים וכך סיפר לי את מה שאני יודע. אז כדי שלא אחשוף שם של מישהו אני נותן עכשיו צ`אנס לשרלטן\ית להתוודות, ויפה שעה אחת קודם ! אל תזלזלו בי !!! אני מצפה לווידוי כאן ! תוך פחות משבוע(לפני הפרק הבא) אחרת אני אחשוף את העניין :|

שוב כשלים של חוסר מקצועיות ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

חבל, ממש חבל שיוצרי התוכנית לא התייעצו עם אנשים שקצת מבינים בנושא (רנדי, ונמרוד הראל לדוגמה) ושיכלו לעזור להם לתכנן ניסויים קצת יותר מהימנים.אני רוצה להצביע על שני כשלים חמורים בניסויים שראינו בתוכנית היום - 1. כאשר בוחנים מתקשר אשר טוען שהוא יכול לדעת משהו על אדם שעומד לפניו, אסור בשום אופן שהמתקשר ידבר עם אותו אדם בזמן האיבחון, תגובותיו של האדם הנבדק (אפילו תגובות לא מודעות) עלולות להסגיר אותו ולתת למתקשר רמזים אסורים! המתקשר היה צריך להתבונן באנשים שמולו בלי להוציא מילה מהפה ולאחר מכן ללכת הצידה ולרשום את ניתוח הדברים בשקט על דף נייר! זה כשל כל כך בסיסי! זה א' ב' של עריכת ניסויים מסוג כזה! איזה טירונים בחיי! 2. עדיף בניסויים כאלו שגם האדם לא ידע מתי המתקשר מסתכל עליו כדי למנוע ממנו להגיב בהתנהגותו, עושים זאת ע"י כיסוי עיניים או ע"י מראה דו כיוונית דרכה המתקשר יכול להביט בעיניו של האדם הנבדק אך הוא לא מסוגל לדעת מתי המתקשר מסתכל עליו! זאת בהמשך לכשלים עליהם הצבעתי בניסוי מציאות המכונית בחניון.

gilush

New member
הכניסו אותם לבית עם עיניים קשורות

והם גילו שהיה שם רצח וגם גילו את המיקום המדויק של הדם בלי לראות

ניחושים ניחושים ניחושים......

לא ראיתי את הקטע אבל אני מעריך שמדובר כרגיל בניחושים פרועים..... לי אין שום כוחות, אבל אם היו מכניסים אותי לבית עם עיניים קשורות והיו מבקשים ממנו לספר מה קרה שם אני חושב שהדבר הראשון שהייתי חושב עליו הוא שקרה שם משהו דרמטי כמו רצח או שריפה. לגבי המיקום "המדוייק" של הדם קשה לי להגיב בלי לראות את הקטע אבל אני מעריך שהיו במקום הרצח מספר כתמי דם וכמעט לכל מקום ש"המתקשר" היה מצביע זו היתה נחשבת "קליעה", אולי היה משהו במבנה הפנימי של הדירה שיכל לרמוז לגבי איפה בדיוק זה קרה ואיפה הגיוני שיהיו כתמי דם. כמו כן, הכלל הכי אלמנטרי בעריכת ניסויים הוא לעשות תמיד ניסוי ביקורת כלומר לקחת מספר קבוצות של אנשים ולהכניס אותם לאותו בית ולראות אם הניחושים שלהם פחות טובים מאלו של "המתקשרים". אני מתאר לעצמי שלא היה שום ניסוי ביקורת ולכן התוצאות שהתקבלו לגמרי לא אומרות שום דבר.

bucky23

New member
אתה רציני?

אם אתה מספיק מפוכח כדי להבין שזה שטויות, אתה גם אמור להבין שההפקה לא באמת רוצה לעשות "ניסויים" ולבדוק אותם ברצינות, הרי עם כולם היו נכשלים כל הזמן (מה שהיה קורה כמובן) איזה מן תכנית היתה להם? אז מן הסתם הם עושים שחלק יצליחו וחלק יכשלו, סיכוי טוב שהם פשוט מגלים את התשובות לחלק מהמתמודדים.

X Slider

New member
חבל שעדי נזרקה

היא היחידה שטענה שאין כוחות והיא לא מאמינה בתקשורים וכל מיני דברים כאלה והולכת רק על פי אינטואיציה אנושית. חבל שזרקו אותה, היא דווקא הצליחה להרשים במשימה האחרונה עם כתב היד. פרדי היה צריך ללכת.. נחכה לשבוע הזא :)

X Slider

New member
היא טוענת שה"כוח" שלה זה כוח

האינטואיציה, אצלה לטענתה, האינטואיציה הרבה יותר חזקה וחדה מאשר אצל אנשים אחרים.

gilush

New member
אתמול האינטואיציה שלה הייתה כמו של

כל בן אדם רגיל היא גם אמרה שמישהו מפעיל אנרגיות נגדה לא ידעתי שאנרגיות יכולות להשפיע על אינטואיציה

כמה תירוצים שמענו בתוכנית הזאת ../images/Emo31.gif

חוסמים אותי, אנחנו חסומים..... אנרגיות שליליות...... כמה טוב כשיש תירוצים לכישלון.

bucky23

New member
תשים לב גם

שאלו שהצליחו הכי פחות הם אלו עם "הכוחות החסומים" זה רק מראה שההפקה כיוונה לזה ובכוונה פחות עזרה להם כדי שזה יהיה יותר מעניין, ושזה יראה כאילו של"חסימה" יש באמת השפעה.

מה הקשר להפקה?? ../images/Emo4.gif

זה רק מראה שכאשר הם עומדים למבחן ולא מצליחים אז תמיד יהיו להם תירוצים מצוצים מהאצבע מדוע הם לא הצליחו. כמה טוב שיש תמיד תירוצים לאנשים שמתיימרים להציג כוחות שבעצם אין להם באמת.

bucky23

New member
יכול להיות

שאתה צודק וזה לא קשור. אבל אם ניקח בחשבון שההפקה כנראה נותנת לחלק מהם את התשובות, אז זה נראה לי הגיוני שהם בחרו לא לתת את התשובות הנכונות דווקא לאלו שטענו שמישהי חוסמת אותם כדי להוסיף משהו פיקנטי לתכנית כאילו שלחסימה שלה היתה השפעה.

למעלה