הכוכב שלי

../images/Emo41.gifהכוכב שלי ../images/Emo41.gif

הרם עיניך ראה למרום היום ליל ירח מלא כמה חוורים הכוכבים לאורו של הירח המלא הכוכבים שבשמים לנו מאירים את החיים יש מי שמאירים לו את שנתו ויש מי שמאירים לו את חייו אבל לאור הזה אנו משוועים כי מרחוק הוא נשלח מעולמות קסומים ורחוקים יצא לדרכו לפני אלפי שנים כוכב שלי ממרום מלווה אתה אותי שנים אנא הישאר בחיי האר אותם שאדע מהי הדרך

mr_lonely

New member
ליל זרוע כוכבים../images/Emo41.gif

מרים עיניי למרום וחושב..... אנו מביטים כרגע על אותם כוכבים, אל אותו ירח ! אכן...העולם קטן, ולמרות זאת...את כל כך רחוקה.

"אותו ירח גם "

יש שיר לקורין אלאל שמתורגם מצרפתית בשם הזה אבל הנה מספר מילים משלי מתבוננת בירח מחפשת את פניך אהוב מתוק שלי חיי רחוק ממני ורוצה אותך קרוב רוצה אותך לראות רוצה אותך לחבק קרוב קרוב ללב להביט בעיניך לנשק לשפתייך להצמד לגופף שתחוש את התשוקה את גופי המתפרץ אליך רוצה אותך בתוכו אותו להכיל ולו לרגע אוהבת אותך אהוב שלי

mr_lonely

New member
תשוקה של שחר

תשוקה של שחר שולחת רמזים מנגנת מנגינת אוהבים חורטת סימנים בציפורן קלילה סיום נפלא ללילה. תשוקה של שחר מדליקה מדורות לוהטות לשון בלשון מרפרפת, גוף אל גוף נצמד מעשה אהבה מופלא ומיוחד התחלה נפלאה לבוקר חדש

טאKילה

New member
עת יעלה ירח..../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

עת יעלה ירח כהילה זוהרת הלכתי בכיוון חצים מצוירים בנתיב שסימנת על לוח ליבי לילה איתך מעשה הבורא מביטה על יופייך המזהיר את פני האירו געגועי תשוקה לילה איתך רוצה אותך הלילה בניחוח תשוקתך יפתחו שעריי ריח כשפים ואבדון חושים בושם יין נדף מעורך הצחור תחושת חירות זרה מהממת החושך מקשיב לתאוותנו ומחייך מעל ראשנו זוהר כילת כוכבים גוף בגוף בשר בבשר מעולסים ופרחים פתחו עלי כותרת חבק אותי אליך חבק חזק לילה איתך הלל שירה ואהבה..

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gifערוגות החשק../images/Emo25.gif

אין כלחש הרוח לשלהב יצרים, אך לא אש זרה תהיה זו. בואי, לגמי עימי מיין האהבים נחולל יחדיו במחול האוהבים. געגועי יצרייך ישקוטו עת נבצור ענבי הילולים. אטעימך חמדת לשוני ואטעם מבושמי ערוותך.

בגני ../images/Emo39.gifנטעתיך ../images/Emo141.gif

בגני נטעתיך כך אמרה משוררת רחל בגני השמור בלבי ואכן בגני מבקשת אותך
בלבי שם בדיוק שם
גדל המקום בו אתה תופס
גופי מבקש את גופך
נלך במשעול האוהבים הקדום
נטעם יין אוהבים שרק לנו ניתן
נתנה אהבים בפינות החמד של הגן
בפינות הנסתרות מעין המטיילים
בין שיחי הורדים ויסמין פורח
הירח קסום ומלא וצבא הכוכבים|ירת|
את גופך הקסום יאירו באור זהוב ,יוצרים צללים
אראה את גופך הגברי והחסון
איך למראי גופי הוא משתנה
אילך אצמד, אבקש אותך בתוכי
לרגע קט אחד ,להיות לגוף אחד

mr_lonely

New member
כשאת...

מתחילה להשתולל.... אני לא עומד בקצב.... איזה יופי של שיר ...!!!!!!!

למעלה